Tuesday, July 1, 2014

Performance Drink untuk ibu menyusu dan di saat berpuasa


Assalamualaikum
Salam sejahtera


Ramadhan datang lagi jadi sebagai nak mantap kan ibadah puasa ni ada suplimen yang membantu kita untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang berpuasa.

Mari saya cadang kan Performance Drink Shaklee yang sangat bagus untuk di amal kan di saat berpuasa. Boleh diambil dari kanak2 dewasa sehingga lah untuk ibu hamil dan ibu menyusu.

Performance Drink :

Ia bukan MILK BOOSTER, tapi ia agak penting juga untuk semua ibu menyusukan especially diwaktu bulan Ramadhan nanti. Saya memang dengar banyak keluhan ibu menyusu, lepas sesi pumping je mesti rasa nak pitam. Menjelang petang rasa nk muntah pulak.

Keadaan yang terlalu lapar atau terlalu dahaga memang boleh menyebabkan ibu menyusu rasa seperti itu. Salah satu punca rasa nak pitam berlaku kerana peredaran darah (liquid) yang terganggu.


KENAPA SAYA SARANKAN PERFORMANCE DRINK SEWAKTU BERPUASA DAN MENYUSU?

1. PD membantu mengawal bendalir dalam badan supaya ia bertindak secara normal. Kawalan bendalir yg terganggu akan menyebabkan sistem peredaran darah juga terganggu dan boleh menyebabkan sesorang mudah rasa nak pitam.

2. PD mengandungi formula untuk imbangan elektrolit yang sempurna seperti minuman isotonik. Minuman isotonik biasanya diambil oleh ahli sukan atau yg gemarkan aktiviti lasak untuk menggantikan cairan yg telah hilang dari tubuh mereka. Sama juga dengan Performance Drink, ianya digunakan untuk menampung kekurangan pengambilan air apabila sedang berpuasa.


ISTIMEWANYA PERFORMANCE DRINK DENGAN FORMULA OPTICARB!

Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah
Jadi anda ibu menyusu pasti dapat menyusukan, mengepam, berpuasa dan beramal ibadah sepanjang Ramdhan nanti dengan lebih mudah apabila mengambil Performance Drink :)

Sangat best Performance Drink ni ok.
Jom cuba.

Nak oder atau sebarang pertanyaan boleh hubungi saya pengedar shaklee anda Fiza

Fiza | whatsapp 0195021698
Fiza | sms 013 4821698

Fb : FirdzaLuv Fareeda / Norhapiza Noor

Page : Dunia Indah Mama0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy