Monday, August 19, 2013

2 Syawal







Salam.....



2 Syawal kami...

Pagi raya kedua mood raya agak suam2...sb xda plan ke mna2 pn mula nya....

Tapi selepas dpt sms jmputan dari bff trus laju je bersiap haa...

Layan brgmba raya dulu dah alang2 pakai segak2 je semua kan..hihii...gitu laarr...












Akhir nya dpt jgk menyedondon kan si bujangan ku....apa punya bahasa la aku pakai....






Terkial kial dia cuba nk duduk sndri atas tembok tu....



akhir nya berjayaa....


Ok dah sudah bergmba....nk turun!



Pose bajet perahsann jelitas...



Ok...ini la my bff yg bt jmputan mkn2 tuhh...
Bakal menambah rakyat tak lama lagi..hihi




Insyaallah nti sambung crita ok....akan ku cuba update huhu...tgh bizi open sale stok tudung2 nihh! 




16 comments:

~aSHa~ said...

besar dah si kecik

AnneRaini said...

tembok tu mmg saje dibuat utk sng posing eh kak fieza? hehe

::NureeN:: said...

haha... kita sama la anneraini...
nk komen pasal tembok tu gak...
byk pic kat c2 :)

Rizziela said...

si kakak semakin ayu like her mother...

Susahkan nak sedodonkan anak2.. yg lg susah kalau jarak umur agak jauh sikit mcm abg dgn adik ni

Qhaifa Nur said...

syoknya dapat jemputan raya...

Imah Dinor said...

betambah ayu la feeza ni...

Nieyl said...

semakin cun laaaa... :)

akak jom follow blog nieyl http://the-brides-boutique.blogspot.com/

Aju Mohit said...

amboi kemain cantiknya akak ni ngan anak dara tu, berkenan dengan bag pink tu haishhhh ;)

Hanis Azla said...

Salam fieza..

mmg cantik bergaya pun fieza ni.. suka tgk..

wahida said...

salam fieza...lama tak singgah sini, alih2 tgk semua anak2 ko dah besar2 dah...suka tgk dorang...

ko makin cun la nok...serius ni...tak mcm anak 3 pun...mcm belum kawen je...jeles tau...

mama ila said...

cantik baju raya =)

syariza09 said...

adik awal2 tu nampak moody jer..ngantuk kot

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieza,dah besar ya bujang kecik tu..rasanya br jer Fieza menayang gambar baby dia :)
Selamat hari raya dr k.atie ya.

munna said...

seronok bila tgk anak pakai baju sedondon.... munna mmg suka pakaikan anak baju yg sama

LINA EVERLYNN said...

dr belog mamashikin trus berbelogwalking di snie :) nice blog..

LYAfrina said...

baju fieza sgt la comey..
napok makin selim lening

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy