Friday, August 30, 2013

PoTReT RaYa....







Salam.....


Hari pertama rya we olzz smpat lagi buat photoshoot kt studio gmba...sebab nya tahun lepas punya planing tak terlaksana maka tahun ni seblum mlm raya dah siap warning mr hubby supaya jgn lah terlupa ptg rya nk bergmba kat studio...ok...al mklum la klau dah sebok braya tu mmg tak hngat dah...huhuu...serik...mcm thn lps...planing pnya planing...hampehh...telepaihh...


Bila dh siap terus gantungg....









Tak sempat pun save dari cd....nk kena bkk laptop!  Ohh malass....





16 comments:

Nafira usof said...

cantek sangatttt.. mahal x kalo amik pic famili kat kedai??

Masya said...

gambar raya tahun ni yer... cantik.. dah lengkap family...

Fieza79 said...

Rm70 utk 1 kpg gmba bsr 2 kpg gmba kcik dan 1 frame

Qhaifa Nur said...

harga boleh tahan Fieza..
kat KL tak tahu berapa....
cantik..memang puas hati

Cik Puan Rara said...

Wow cantikkkk.

Imah Dinor said...

cantik...harga pun berbaloi...bkn selalukn...

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Salam Fieza..Selamat Hari raya...

Cantik sangat..sedondon semuanye...^^

Ena said...

cantiknya...

::NureeN:: said...

sempat lagi potret raya..
cantik :)

AnneRaini said...

thn ni sy xbuat potret ry sbb tgh membesar. thn depan boleh buat kot.

ieda immi said...

COMELLL
kami x sempat nak potretkan lah dik huhuh

LYAfrina said...

x pnh lg ambik gambar kat studio

lieyalatif said...

canitk tema fiza...royal blue lagi....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza..bestnya da gambar sekluarga dihari raya...kenangan.

hazlina azmi said...

Hai dear..bestlah blog awk..penuh warna warni kehidupan..jemputla ke blog saya dan kita bertukar-tukar link pulak..:)

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

mamyharraz said...

ada jugak kenangan.
tahun depan sy pun nak berazam tangkap pic sefamily camni.

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy