Tuesday, November 20, 2012

holiday at Kelantan ~ part 1





Salam...



Berkesempatan cuti2 malaysia 3 hari 2 malam di Kelantan baru2 ni...holiday lagi..hari2 holiday weee!  :-p

Holiday 2 in 1 actually ni...menjemput adik ku yang telah menamat kan pengajian di Institut Perguruan Pengkalan Chepa selama 5 tahun lebih..1st datang KB masa menghanta dia dulu..and 2nd datang menjemput pulak...




ready to go...
konvoi 2 biji kereta...



Tuan tanah yang terrlebeyy hepyyy...



sudah check in bagai...isi perut sedas dua...laju je tekan minyak ke PCB...lepak2 ambik angin petang...


arghh best sangat..cuti2 bersama adik beradik sehati sejiwa sekarat! kakaa....



cepat nya gelap..tak puas posing2...sampai pun dah petang sgt..redho huhuu..




sambung2 posing sesudah pekena 'colek'..ekk betul ka ejaan aku ni...kakaa..main hantam!



last tak lupa posing dengan 'si kembar' tuan tanah...hahaa...



Nanti sambung cerita n tepek gamba....




29 comments:

*azni* said...

best x dtg kelantan?

MrS. F!zA said...

cantiknya stoberiiiiiiii! tudung ja nmpk dlu..ekeke

AnneRaini said...

wah bercuti ke Kelantan..borong apa kat sana? hehe

Zatil Hulwani said...

wahhh..semua berfareeda...heehehe cantiknya blog nih...bunga2..

mamy harraz said...

berserinya fieza :)
mcm ank dara .comel.

:)

~Siti Hajar~ said...

ooo adik fieza bakal cikgu yer, best x p kelantan, km ni kelantan klu xde hal xjejak la, selain shpg batik xtau nk buat apa dah kat sana...huhu...

Mmg comel fieza dgn si kembar tu...ouchhh!!!

::NureeN:: said...

bestnya... lepak2 santai kat sana smbil jamu mata pon best.. mana tau bleh rembat apa2 yg patut jgk kan hehehe

eh, dah share ke tudung ngan si kembar tu heheh

JaSSNaNi said...

comel nye.. berseri2 berbaju pink.. i like pink too..

mamashikin said...

la..dtg klantan ker?hee..best ke kak?klantan takde tempat menarik pun...biasa2 ajer

Nieyl said...

hamboi...berjalan saje kakak ku sorang nie...amboi kak...nieyl tgk makin cantik...n ramping nie...

cheqna said...

tudung dah boleh share dah =)

:: Mrs.Eady :: said...

waahh..best nyer!

NM02 said...

nok...aku yg balik setahun sekali ke kelantan tu pun tak penah sampai pcb tau dak... hehehe

Nens Collection said...

wahhh syokknyerrrr!!
muka adik beradik kak fiza sepesen je..mmg senang cam..;)

Cho Zila said...

alamak cantiknyer fieza .. nampak bestjer gambartu...
akka suka gi kelantan.. tak sabar nak tengok part 2 fieza mesti banyak shopping...

maszmadi said...

syiokkkkk nyer jenjalan holiday selalu kan...

ieda said...

seronok cuti2 ke PCB ..
akak pun dah lama x sampai sini
angin sepoi2 bahasa .. fuhhh best !

comell lah fieza pic bertiga tuu .. suke tgk .. macam anak darasss tau !!! ;))

Nafira usof said...

gambar2 kat blog nih sentiasa buat hati berbunga2 bila tengok.. cantek2..

firas masam jer.. kalo senyum mesti lagi comel~

-Sara- said...

kembar? ehehe..

munna said...

selalu gak pergi kelantan tapi tak pernah pun sampai kat PCB

etiey.com said...

Hhehehe best! Lama dah tak pergi pcb. Makan colek.

Hehhe kakak pun berfaeeda cam mama dia. Cantik!

Qhaifa Nur said...

kelantan akak tak pernah dtg lagi...
seronoknya Fieza jenjalan...

Iela Fazielah said...

kaka..semua pakat pakai fareeda tu....cantik2 semua

lizz said...

ermm seronoknyer pi kelantan dah lama tak gi...makanan semua best2 kan...

LYAfrina said...

bestnyer...
lya x pnh ke kelantan.. klo pnh pon time kecik2 dlu kot

fiza & adik beradik..sumenyer cun

mamalieyna said...

Teringin nk ke kelantan..ntah bila nk smpai ntah..huu..last g masa zaman zsekolah rendah..huu..

Best jln2 dgn family..

Masya said...

kelantan yer....
kemana jer...
sana banyk tempat menarikkan..
lame x pergi... jauh sgt...

Noli@Ibu Wafa said...

comey2 semuanya..salam kenal :)

Anonymous said...

buy generic valium no prescription what are the effects of the drug valium on the cns - valium gateway drug

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy