Tuesday, November 27, 2012

Part 3 di Istana Kelantan...




Salam...



Bersambung lagi..tak habis2 ceritera di Kelantan...
Part 3 di Istana Kelantan uolzz...hehee...

Misi kedua selepas terjahan di Pasar Siti Khadijah...tak sempat pulak nak amik gamba kat situ...leka shoping la kata kan...ekekekk....




masing2 melenggang mak limah berjalan masuk ke kawasan Istana...



1st time jejak kaki kat sini..kebetulan ada ekspo anjuran MAIK kat situ...tu lerr pasal boleh je masuk..kalo tak jangan mimpi kot...huhu



antara bangunan tersergam indah...



posing lerr...sampai sini je boleh amik gamba...kat dalam tu di larang bergamba..aduyaii...



biasa la fieza79 memang suka berposing2...kat mana saja la...


mak aii kecik je kami di balik cermin yang nan besorr ituu...ekekekee....




kebetulan pulak tuan tanah pakai baju kuning di raja..hahaaa...




abadi kan kenangan...


nampak tu...di larang mengambil gambar...buat orang konpius je...


berbahagia lah Firas kalo di lepas kan mcm ni...


melepak terus...huu



ok last begamba sebelum beredar...
ketara Firas keletihan..mata dah layu...



singgah di pameran barang2 klasik...kat sini je boleh amik gamba..
pitis kan ni...ingat lagi masa zaman belajar sejarah dulu...


pokok pitis...



asal nampak tempat menarik..posing jela keje nya...



budak mata nan bolat...
selesai part di Istana Kelantan...


ada lagi sambungan..haihh byk pulak rasa nya gamba yang belum tepek sini...lemauu..



22 comments:

mamyharraz said...

syoknya dpt masuk istana.
bukan senang boleh masuk dan bergambar kan.

firas ni makin hensem.

maszmadi said...

laaa xder ker gamabr kat pasar siti khadijah tu.. huhu

erm, seronok kalu dapat bergambar kat dalam tu kan, lagi heaven lah kak fieza gojer ni berposing.. hehe suka tengok

AnneRaini said...

menarik2...tak kena bayar ke?

Nafira usof said...

eh.. kata tak boleh bergambar?? banyak jer gambar haaa.. boleh ke tak boleh sebenarnye.. hahahaha..konfius gak nih~

Aleeya Atinza Saaid said...

cantek istananya...besaunye cermin heheh

syariza09 said...

dasyat la, dh masuk istana, leh verangan jap jadi queen hihihi

Imah Dinor said...

byk toi tmpt2 menarik d kelantan ye...xpenah p lg...dpt tgk pic dr fize pun dah kira btuah dah.....

nabila azmi said...

follow blog akk yg cntik nih=)

lieyalatif said...

bestnye fieza...lieya dlm plan nak ajak hubby cuti2 malaysia ke kelantan n ganu nie....dulu lieya penah dok kelantan 4 tahun sbb abah askar...tu tingin nak gi tempat lame heheeheh

firas makin gebu...omaknye makin cun melecun....suke tgk!

mia izzati said...

sonok juga pi jenjalan masuk istana kan..eiii syoknyee...dapat nengok isi dalam diahhh..

Nieyl said...

wah~nieyl klu ke kelantan...mesti ke pasar tu....best nyer cuti-cuti malaysia

::NureeN:: said...

bestnyerrr... kami pon ada gak plan nk jln2 tp bkn time cuti sek ni sbb sure byk tempt ramai org kan so kami slalu g time skolah dh buka hehehe

mamalieyna said...

Syoknya jln2 negeri org..ina tak smpai2 lgi..huu...

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

tak pernh p lagi kt muzium ni..boleh tahan besar nya ye

Myra Jay said...

Sat je tengok Firas dah membesar ;D

lizz said...

wah best nyer...

LYAfrina said...

comelnyer. istana..eyhh..blh masuk ye dlm istana.

Aju Mohit said...

wahh seronoknya makan angin ye kak, suka tgk mama 3 org anak ni, maintain jek

Nens Collection said...

syokknyerr..bukan senang nk masuk kan..;)

ieda said...

seronoknyaa dpt masuk istana nie dikk
cantikkkk ..
sayang kan x dpt bergambar didalam .. kalau tidak sure cantik ..

aah ciann firas , nampak dah keletihan lepas syok bersantai2 di atas carpet yg lembut tuu ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

Bestnye dapat masuk istana..^^

Masya said...

NAPE X BLH AMIK GAMBAR KAT DLM ISTANA TU, PERNAH DGR JUGAK.. ADE PANTANG DLM ISTANA X BLH AMIK GAMBAR.. TP X INGAT APE SEBABNYA..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy