Monday, November 19, 2012

Birthday Party for Firas...






Salam....



Minggu ni akan cuba untuk melangsai kan hutang entry yang tertunggak...sobss!

Pertama nya nak up cerita pasal birthday party firas baru2 ni...dah lama peram dan...geram punya pasal jadi upload pic sampai lebam!






Majlis kecilan yang berlangsung pada raya korban ke-2 haitu...
sgt berterima kasih pada tetamu yang telah menyeri kan majlis pada hari tu...

Deco biasa2 je janji comel!



Angry Bird cake untuk Firas cayamm!



nyumm..nyummm...
mama yang telebeyy selera makan cake ni...hehe



posing2 sebelum tetamu datang serbu..
kang hilang mood nak berposing ..



ready..ready nak potong cake...
acah2 je dulu...


huhh susah nau nak di pakai kan topi tu...huhu



birthday boy mashamm...



Firas dah tak saba2 nak potong kan kek...




jajan untuk tetamu kecil...


cloud9....


cupcake....


anak dan abah se tema...mama..hehe lari tema!


sayang kamu ketat2 nak...!



hehee...budak nakal yang sweet!


hahaa...akhirnya..berjaya jugak topi tu dok atas pala Firas...
kena paksa uolzz...



one family...



sesi menyuap kek...comel bagi kerjasama!


Di antara tetamu yang datang memeriah kan majlis...
tak menang tangan nak melayan...


salah seorang sahabat ku yang datang...
sempat jugak berfoto berdua...




goodies bag yang selesai semua nya di bahagi2 kan pada tetamu kecil...tak kurang dan tak lebih...



Majlis selesai pada jam 8 malam...alhamdulillah semua yang di rancang berjalan dengan jaya nya...Firas pun ok tak meragam..happy je dia..at last Firas tertido dari petang sampai lah ke malam...mungkin penat sgt kot 'melayan tetamu' ihikkss....





28 comments:

cheqna said...

abang irfan kenapa masyam je tu =)

ieda said...

alah2 sweetnyaaa firas senggeh ngan fiza tuu .. adehhh geram lak tgk .. ;)

majlis simple ok dan cantik ape .. simple2 yg penting firas ada kenangan sambut bday ;)
ala kadar tuu adalah terbaik ;)

Nieyl said...

ala...meriah nyer....

Zuraidah Butang said...

heppy besday firas

mamyharraz said...

meriahnya..paling suka buat party utk ank sbb kita yg eksaited :)
bear dah firas kan cepat masa berlalu.

Hanis Azla said...

meriah majlisnya.. geram tgk firas yg comel mcm mamanya tu..

~Siti Hajar~ said...

Ruginyer xdpt p ms bday party Firas ni, meriah nmpk, tp nk wat camna kn byk sgt undangan hr tu, raya kan...huhu...

Suka pic Firas dok sengeh tu, mahai btl sengeh Firas tu, ssh nk tgk...hehe

lieyalatif said...

meriah bangat!!! firas si besdey boy yg comey n hensem heheheeh....cantik kek firas....angry bird lagi...

fieza jgn ckp laa..op kos sentiase gojes n cun melecun...tu anak dare tu pun...ikut mamanye gak tu...gojes always...

::NureeN:: said...

wahhh meriahnya...
gd boy la firas..
x sabar plak nk tgu emir sethn :)

maszmadi said...

bestnyer wat besday party... dah besar anak mama ni yerk... hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza...ramai tetamunya tu!.Suka tgk gambar Firas yg pakai topi tu...sweet jer tersenyum:)

mia izzati said...

comey gigi firas ngee....sonok dia dapat celeb besday party...kek tu buat ke kak?

Qhaifa Nur said...

sedapnya kek firas..angry bird laaa
meriahnya Fieza...

-Sara- said...

simple tp meriah :)

Nafira usof said...

meriahnye..

sweetnye gambar 1 famili tuh~
bukan senang nak handle majlis cam nih kan~

Ena said...

wahhhhhh... meriahnya..

Imah Dinor said...

meriahnya fiza...happy family....

JaSSNaNi said...

Hepi besday to firas.. :) muaahhhhss..
aaalaaa.. awat tak dpt jemputan pun..? kalau tak leh makan mata engry bird yg garang itu.. hehehe.. :P just joke.. :)
ye la kan.. kalau nak berposink ni sblm tetamu dtg, prepare siap2.. lepas tu posink dulu.. kang dah sampai tak sempat punya.. nak layan lagi kan.. :)

AnneRaini said...

meriahlah kak..rugi jauh kalau tak dah serbu dah..hehee

Myra Jay said...

Kek menarik :)

Happy besday Firas, myra tak tau akak buat bila besday ni, kalau tak boleh terjah :D

etiey.com said...

Happy brtdy firas. Dah besar dia. Kak... Cantik tudung paridah!

Aju Mohit said...

alahai vouge nya mummy firas ni, jeles aiii, happy belated birthday firas dear!!

LYAfrina said...

meriah & kalerful...
seronokkan wak majlis birth u anak. lya paling teruja nk buat persiapan ni..

lya pon ade 1 lagi entri birth asya tertunggak...

mamalieyna said...

Kiut gmbr firas sengeh pakai topi tu..meriah tu.. hakeem nni taktau la mampu ke tak nk buat majlis, kalau buat pun kecii2 je kot..hehe..

mamalieyna said...

Kiut gmbr firas sengeh pakai topi tu..meriah tu.. hakeem nni taktau la mampu ke tak nk buat majlis, kalau buat pun kecii2 je kot..hehe..

Izan Ishak said...

dah 1 tahun pun firas...

suka tgk kak fiza n anak2... happy family!

Masya said...

dah setahun berlalu cpt masa... cantiklah goodies siap ade sticker mcm tu...

Anonymous said...

buy xanax xanax side effects wiki - order my xanax prescription online

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy