Tuesday, December 18, 2012

saya masih BF tau....




Salam...


Bertemu dan bersiaran lagi yeahhh...ahakk statement tak bley blah...
ada yang rindu rinduan tak...hikk

Maaf lah ekk...tuan tanah tenggelam timbul...hishh buat malu jekk blogger tegar la kunun...update seminggu sekali pun payah..

ok2 berbalik pada tajuk...
sekadar nak mention sebab ramai nau yang tertanya2 samada aku masih BF ke...dah stop ke..maklum lah Firas pun dah setahun kan...uolzz agak2 sure aku dah tak BF kan..huhuu...

Jawapan nya adalah...
ya...aku masih tegar BF kan si jantung hati...
mana boleh separuh jalan...kan niat 2 tahun nak BF kan Firas...walaupun aku dah tak tegar mengepam macam dulu2 coz aku dah tak bekerja opis hour...bekeja...bekeja jgk tapi di sebab kan sentiasa di samping dia 24 HOURS...aku dah jadi malas nak mengepam...so aku direct feeding je kasik Firas...alhamdulillah masih mampu bertahan sehingga saat ini..cewahh!



Ada perkongsian yang bermakna harini tau..

Meh aku nak share sikit macam mana nak BF dengan gaya ber dress..ber belt ber penny bagai...hihii sebab ada je yang bertanya kan..just sharing lerr...





kalo nak BF + bergaya boleh aje...kena pandai2 lah...
lau teringin sgt nak ber belt mcm ni pastu risau cane nak BF baby nanti kan...senang je korang cari lah blouse yang berbutang di dada...so pandai2 la kan...



kalo yang dress labuh camni pulak...ahakkss..
kena la pasti kan potongan leher tu bentuk U atau V dan jenis dress material lycra..supaya korang boleh tarik je potongan leher baju tu ke dada untuk 'keluarkan' ehemm... kehkehh...18sx ni...hihihiiiii



kalo camni gini pulak..ber penny...
ahaa...kena lerr sarung kan seluar tight atau yang sewaktu dengan nya...supaya time nak BF je boleh selak direct dari bawah kakakaa....tapi gini punya gaya tak boleh la BF at public...nanti kang jadi sexy lady plakk...korang pandai2 la cari baby room ke ape..hoyehhh...


SHARING IS CARING...





16 comments:

Cho Zila said...

sapa kata nak BF tak leh voguekan.. hoyeh mama hebat...

Aju Mohit said...

hahahahaha inilah dilema kalau nak berdress ye kak, saya dulu 2 tahun jugak tak pakai baju kelawar tu hihihik

sumysya said...

mmg bergaya lah even BF..good info

lieyalatif said...

tu la kan fieza...sape ckp kalo bf takleh melawa heheeheh kene pandai padan kan ngan gaya n style baju la kan....

tahniah2..semoga niat bf firas sampai umur 2 tahun termakbul....kuat semangat fieza...

Nieyl said...

hye kak fieza..hamboi...lame x nampak ...hihi~wah!kejap je nyer firas dah becar...:)

fairus mohamad noor said...

haha..saya kalo nak bf anak kdg2 g baby room,bese saya pakai bju yg ade butang kt dada..senang kan..salam knal dari mama3hero

mamyharraz said...

rindu kt awk.
bestnya dpt bf direct mesti firas pun suka kan.

lawa dress penny fieza.

Hanis Azla said...

Alhamdulillah.. masih berterusan niat tu.. semoga terus success sampai 2 tahun.. nak seribu daya kan fieza.. bergaya2 pun masih boleh bf kalau nak.. bagusnya..

Qhaifa Nur said...

murah rezeki firas...
seronoknya bila badan kita maintain...

Wan Afzan said...

i used to wear same bf outfit. boring giler. pdhal boleh jer mcm fiza kata ni..

ieda said...

mest firas lg seronok skrg sbb dpt df kn

semoga niat akak nk bf firas smpai umur 2 thn tercapai

maszmadi said...

wah!!!!! hebat lah kak fieza, leh jadik role model BF nieh...

~Siti Hajar~ said...

bagus la fieza still bf, tu yg bdn maintain je yer, kecik comey Sedia,...hehe

ieda said...

hoyehhhhhhhhh terbaik dik !
suke2 ... ekekeke
janji dpt BF kan .. kenalah pandai2 ;)

mamalieyna said...

Tahniah..

Waaa cunlah sedondon bwh sekali tu :-)..like like like

Nafira usof said...

gojes nye lah mama sorang nih! kalo x kenal mmg tak caya anak dah 3!! jeles~ hehehehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy