Thursday, March 14, 2013

Pertama kali jejak pantai....




Salam....



Semalam kami punya plan tanpa di rancang...lepas je balik dari satu tempat tuu..kami terus je ke pantai R&R Bagan Ajam...dah lama rasa nya tak jejak pantai ni sejak dari sebelum preggy haitu sampai la Firas dah setahun lebih ni...rindu nya nak datang sini... <3

Kalo plan memang selalu tak menjadi punya lah...yang last minit tu lah yang best...tetiba je sampai..kan?








sejak2 si kecik tu dah 'akai lebih' skt ni..mana la di bawak nya dia...kesiann..terperap je kat umah..dia pun naik bosan..huhuu...



pic wajib tuan tanah setiap kali post entry...
<3 lalalaaa.... <3


bila mula2 sampai...terujaa... <3




ewahh..ewahh..apa la yg bermain dalam kepala bijak dia tu weh...
tercuit hati lihat gelagat dia...


dah mula dahh...enjin dah mula nak panas tu..hihi


pastu dia memang tak duduk diam dah hokeyy...
menonoi berjalan nak pi ke tengah sebab dia nampak ada air gulung2 gitu...no no noo...kalau di larang...menjerit jerit lah jawab nya...sakit hati...hohoo!!


Ending nya...
Firas separa togel mandi laut petang tu..kakaa...dah alang2 kan...




18 comments:

♥cikmOt♥ said...

kak, cantik...kaler blok

nens cellection said...

comelnyerr,gaya tgn ke dapan tak tahan..mcm YB gayanya..hehe

AnneRaini said...

dah lama tak tgk dak kecik ni...dah besar dah.

~~*Lady Salwa*~~ said...

bestnya lepak2 tepi pantai... Dah besar Firas... dah dapat kaki lagi la seronok dia ye... hehe

MrS. F!zA said...

cantik seluar mu kak

Qhaifa Nur said...

sure tak sabar nak mandi Fieza...
syoknya firas pergi pantai...

Nafira usof said...

hahahahaha..
biar dia.. nak mandi sgt..
biar separa bugil.. hahaha

D Yatie said...

kte x berkesempatan lagi nak bawa arissa g jalan2 kt tepi pantai.. tah bile.. hihihi

Ena said...

suka mandi mandi laut ek firas.. hehe.. dulu dak irfan takut laut.. dah besar sikit baru pandai tu pun main kat gigi air je tak macam si kakak.. hihi

ena pun gitu kak, kalo plan bebtul susah nye nak jadi tp kalo tak plan.. zasssss je sampai.. hehe

mamyharraz said...

besar dah ank bujang dia tu..
mak dia mcm biasa lawaaaa :)

Imah Dinor said...

;ama xsinggah sini..dah firas dah...

mamalieyna said...

Lama tk updateblog..rindu sama firas. Dh mkn pnjg akai ye dia.. :-).. budk2 besar gini mmg la..
Lawa maknye, maintain, kalerfull... eh kaler block eh org skrg ckp..hehe..

::NureeN:: said...

laju dia berjln yerr....
irfan lain ckit muka dr abg :)
bz sgguh fieza skrg ni yerr, jrg update blog

Aleeya Atinza Saaid said...

lama tak melawat fieza..maklumle..kita da jarang update blog sendiri..kdg2 jek..blog sendiri mls update apatah lagi gi ziarah org hehehe..take care fieza..

Anonymous said...

geotorelxzp consolidation loan
debt consolidation services

-Sara- said...

woww..color belok! cun ah! hehe

Anonymous said...

Apart from protecting the feet from injury, the footwear also helps to prevent the population from the spread of intestinal worms. Infestation leads to malnutrition as the invasion of the worms will take all the goodness of the food we eat. The other important point is that well-fitting shoes prevent lesions to the foot which can become infected in a hot and humid climate with poor hygiene.Private companies are profit based and this in turn attracts investors from all sectors. More social entrepreneurship funds are required to make the social investment community as strong as the mainstream investment community. Partnering with private companies will also help social entrepreneurs learn more about running business the smarter way.[url=http://www.cheaptomsbuy.com]Cheap Toms sale[/url] What Makes Toms Shoes So Popular The shoes that this company sells are also often manufactured in poorer countries to give the population a chance of earning a living wage. They have factories in South America and Ethiopia. [url=http://www.cheaptomssite.com]Toms Online[/url] Indeed, it has become one of the more important selling points of the Boston Marathon, the world's oldest and the one with the weirdest course imaginable, so imagine if you could have a similar free run 3.0 technology available right on your wrist as with Nike+ SportWatch GPS Powered by Tom-Tom. [url=http://www.tomsfans.com]Cheap Toms Sale[/url] Toms shoes understands their moral responsibilities and thus have initiated One for One drive, herein, Toms shows donate a pair of shoes each time you buy them. TOMS shoes are promoting their mission by providing Tom shoes coupons.
Relate Artcile

[url=http://www.fanatikosforum.com/forumdisplay.php?4-%D0%F1%EF%F4%DC%F3%E5%E9%F2-amp-%D3%F7%FC%EB%E9%E1]wholesalecool toms women shoes for cheap price[/url]
[url=http://azakoglu.com/tr/component/kunena/8-azakoglu-dis-ticaret-danismanlik-hizmetleri/9196-offercool-toms-women-shoes-for-cheap-price.html#9196]offercool toms women shoes for cheap price[/url]

Alin Marlini said...

lama nak jenguk bloggers...dah besaq firas

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy