Tuesday, March 12, 2013

paling lama dlm sejarah tak hapdet blog....





Salam...


Apa khabar ye kawan2 semua...semoga semua dalam keadaan yang sihat sempurna hihii (ayat tak bleyy blahh!)

Lama sungguh tuan tanah menyepi kan diri...sungguh walepiat liat nak update blog...(bila dah terjebak dalam bidang menjana pendapatan sendiri...gini lahh...redho!)



Perkembangan tuan tanah :

Aku biasa2 aje..tapi kesibukan masa yang luar biasa ni yang buat trauma kejap hihii....masa untuk berliburan pun takda...haihh... (takut nak merungut...takut rezki merajuk..hihi)


Perkembangan anak2 tuan tanah :

My Anis sekarang tengah sebok upgrade prestasi pembelajaran tahun ni...UPSR pun tak lama dahh...mak ni pun sebok jugak lah dok membebel kalo tengok anak senang2 hati tak pegang buku pelajaran...(memang nak kena rotan lah!)

My Irfan lak..harini demam lagi..asyik demam je dia tuu..budak tengah lasak kan...dam masuk darjah 3..sekarang pi sekolah naik beskal je sebab dah berpindah ke sekolah baru sepelaung je dari rumah...

My Firas lak..emm si kenit ni dah boleh kaki 2 3 minggu sudah...setahun 4 bulan baru dapat kaki...apalagi..gedek2 sana sini..geram pulak tengok gaya dia mungil2 berjalan mundar mandir dalam umah hahaa...masa dia start jalan sendiri tu bukan main laju jeww ke depan...ingat kan slow2 la menapak...ni menonoi lajuu je dalam 7-8 langkah...mau terkejut beruk we olzz! tup2 takde signal terus menapak sendiri...wakakaa...



Perkembangan en suami :

masih sebok bekerja mcm biasa...setiap pagi menjadi posmen tak berbayar aku...buat pengeposan parcel2 wife dia ni la...sape lagi nak mintak tolong kalo bukan suami sendiri kan...? belum terfikir lagi nak buat pengeposan berkontrak dengan pos laju sebab kena settle kan banyak benda lagi ni...tangguh kan dulu buat masa ni..kesian jugak kat en suami sebab makin hari makin banyak parcel yang keluar...alhamdulilah rezki nama nya...


tu jela update perkembangan terbaru kami...





pic terbaru tuan tanah..kot ada yang rindu merindu haha..!







8 comments:

Alin Marlini said...

hehehehe...samalah anak kita nak UPSR

nens cellection said...

hehe..maju btol bisnes ni..alhamdulillah..;)

ieda immi said...

memang rinduu !
winduu ngan si kecik ..
yelah dik
akk pun dah jarang update huhuhu
entahlah mood dah mendatang ke M

Qhaifa Nur said...

gud luck....
tumpang hepi jugak...

Ena said...

winduuuuuuuuuuu...


tak pe lah kak, berblogging ni hanya bila kita free je kan.. asalkan ada juga sesekalinya... cantik fareeda akak pakai tu.. :)

D Yatie said...

Alhamdulillah. Rezeki.. Bisnes apa tu? ehhehe

Nafira usof said...

kat blog memang dh lama x update.. tapi selalu nampak kat FB.. hehehe..

moga biz makin maju jaya k~

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tuan tanah menten gojessss!!!

haah, selamat maju jaya dlm bisnes kak fieza!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy