Monday, November 24, 2014

Cara atasi kurang selera makan anak dan sembelit?




Assalamualaikum semua
Salam sejahtera


Anak anda ada alami masalah SEMBELIT atau KURANG SELERA MAKAN?
Mesti risau kan...mari saya bantu ya...




Cara atasi sembelit dan kurang selera makan dengan suapan sesudu MEAL SHAKES setiap hari mampu membantu kanak kanak yang ada masalah sembelit dan kurang selera makan tau...

Anak saya ternyata nampak perubahan yang ketara selepas konsisten dengan MEAL SHAKES. Betull...puas hati ibu dengan anak minum bersama secawan setiap pagi...sebagai salah satu cara nak pikat hati si anak supaya rajin minum meal shakes. Tapi sila percaya anak sendiri akan mintak meal shakes setiap hari sebab rasa vanila nya yang sangat lazat dan wangi macam makan aiskrim!  Tak hairan lah kanak kanak yang diberi meal shakes pasti suka.

Setiap hari waktu makan adalah paling menggembirakan untuk dia.
Selera makan bertambah tambah dan sembelit pun tak ada lagi. Bonus nya berat makin bertambah tapi bukan sampai tahap obesiti ya sebab meal shakes bantu mengawal berat badan kanak kanak obesiti. 



Mari saya kongsikan kebaikan Meal Shakes. 

Antara Kebaikan Meal Shake Shaklee Membekalkan 19 dengan vitamin dan mineral perlu untuk tumbesaran yang normal 

Menambah selera makan anak 

Anak tak mudah kerap jatuh sakit

Membekalkan tenaga tambahan terutama bagi anak-anak yang berpuasa 

Mengatasi masalah sembelit kanak- kanak

Sebagai cara untuk menambah berat badan anak Kaya dengan kalsium, magnesium dan vitamin dan protein untuk perkembangan tulang yang sihat 

Meal Shake Shaklee sangat mudah diberi kepada anak-anak kerana boleh dibancuh dengan susu formula kerana rasa french  vanilla dan teksturnya seperti susu tepung  

Meal Shake rendah lemak dan glisemik jadi anak anda tidak akan jadi obesiti 

Sesuai untuk anak-anak yang obesiti kerana beri rasa kenyang yang lama 

Meal shake merupakan makanan untuk otak yang bijak juga kerana mengandungi kolina, kalsium dan protein



Sangat rugi melepaskan satu satu nya vitamin yang lengkap dengan nutrien dan zat yang diperlukan sepanjang pembesaran kanak kanak.


Berminat untuk dapatkan khidmat nasihat secara percuma atau pembelian boleh hubungi saya pengedar shaklee yang sah.

Fiza sid 1052213
Pengedar Shaklee Kulim
☎Whatsapp 0195021698
☎sms/call 0134821698
Facebook FIRDZALUV FAREEDA
Page  PAKAR CANTIK DAN KURUS




Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy