Monday, April 13, 2015

Sebab sebab diet tak berkesan





Assalamualaikum & Salam sejahtera semua....


Saya selalu di aju kan soalan dan pertanyaan dari wanita wanita yang berniat nak kurus dan mengubah penampilan. Ada yang bertanya kenapa dan mengapa produk yang di ambil tak memberi apa apa kesan dalam erti kata lain langsung tak berkesan. Lepas tu terus menyalah kan produk Shaklee tak berkesan. Ok dari research dan carian saya ini sebab nya. Jom sama sama kita check!





KURANG PENGAMBILAN AIR KOSONG

Air memainkan peranan yg penting untuk memastikan kita sentiasa segar dan sangat membantu dalam penurunan berat badan kerana air boleh membantu untuk meningkatkan metabolisma. Oleh itu jangan sesekali culas untuk minum air kosong secukup nya 3 liter sehari. 


SUKA BERLAPAR 

Tidak ambik makanan pada waktu makan, sengaja skip breakfast atau lunch!
Please tolong jangan skip makan ok...jangan berlapar semata mata anda sangka kan yang skip makan boleh buat kan diet anda akan berjaya. Penting makan pada waktu yang tetap adalah kerana ini dapat meningkatkan kadar metabolisme. Perubahan waktu makan akan buat kan perut anda meminta makanan lebih dari yang sepatut nya dan ini akan membuat kan diet anda akan gagal. Jadi sangat penting makan pada waktu yang tetap.
.        

MAKAN MAKANAN YANG BERKALORI TINGGI TANPA SEDAR

Dalam proses diet anda harus bijak memilih makanan yang mengenyang kan tetapi rendah karbohidrat. Pasti kan memilih makanan rendah karbo dan tinggi protein jika anda mahukan misi diet anda berjaya. 


KURANGNYA BERSENAM

Bersenam adalah aktiviti mengeluar kan peluh tak kisah lah dalam rumah sekali pun anda mampu bersenam. Bersenam membuat kan lebih kalori akan terbakar dan pasti lah projek kurus anda akan berjaya sedikit demi sedikit. Cara bersenam di rumah seperti mengemop lantai, turun naik tangga, berkebun di laman dan lain lain aktiviti....jadi mudah kan nak bersenam keluar kan peluh yang mahal tu hihii...

Agak agak nya berjaya tak nak kurus kan badan kalau kena dengan cara nya kena dengan produk yang anda ambil. MESTI BOLEH KURUSS!! 

Alang alang kan mai saya nak kenal kan satu minuman terlajak HOT ni CINCH SHAKE...bukan saja mampu mengenyang kan juga mampu membakar lemak dan meningkat kan tahap metabolisme badan serta meng shape kan kembali bahagian yang besar dan gelebeh seperti di pinggang, perut dan peha. Istimewa nya CINCH SHAKE ni sebab dalam nya mengandungi leucine.





Perbezaan Cinch dengan produk pelangsian dan penurunan berat badan yang lain

Setiap kali anda mengambil Cinch Shake anda akan mendapat 24 gram protein, 24 jenis vitamin dan mineral penting dan 6 gram serat larutv (dicadangakan diambil bersama 1sudu protein soya ESP). ini penting kerana protein digunakan untuk membina otot, dan ototlah yang menaikkan kadar metabolisme badan dan juga membakar kalori.

Makanan yang kaya dengan protein juga boleh menahan kelaparan, yang mana ia membantu mengurangkan kadar pengambilan makanan antara waktu makan. Cinch juga mengandungi LEUCINE merupakan nutrisi penting untuk keperluan harian tubuh kita.

Cinch Shake mengandungi formula istimewa iaitu Leucine yang berfungsi untuk menjaga otot badan. Sesetengah produk kurus boleh merosakkan otot kita dan menyebabkan kehilangan berat badan yang banyak akibat dari kekurangan jisim otot. Keadaan ini menyebabkan berat badan bertambah kembali bila berhenti mengambil produk tersebut. Berbeza dengan Cinch Shaklee yang menjaga jisim otot. Otot yang sihat membantu dalam pembakaran kalori secara sihat. 

JOM KURUS....ANDA PASTI KURUS!!


Jom dapat kan produk dari saya  Pengedar Shaklee berhampiran anda berserta dengan Konsultasi percuma selepas pembelian.

Fiza sid 1052213
Pengedar Shaklee Kulim
☎Whatsapp 0195021698
☎sms/call 0134821698
Facebook FIRDZALUV FAREEDA
Page  PAKAR CANTIK DAN KURUS




7 comments:

tiga lalat said...

Salam .Hee saya pun nak kurus juga ;p

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

sayidah napisah said...

tq utk info :D

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com

cerita dewasa said...


Keep up the good work!
Thanks for sharing.
cerita dewasa / cerita 17 tahun / cerita panas
cerita sex / cerita abg / cerita bokep / gambar bokep
abg hot / gambar hot / cerita horny / cerita hot

hailey said...

Hi, Great information! Would you please consider sharing my link to your readers? Please email me back at haileyxhailey gmail.com.

Thanks!
Hailey

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy