Tuesday, January 22, 2013

Berjalan kedek2 belum boleh...tapi dah boleh vroomm!!






Salam...



Alahai...lalaa...lama nau tak menjengah blog sendiri...sobss!!
Kira nya kesibukan sekarang ini adalah satu rahmat...sampai kan nak berblogging pun tak sempat mak ni tau...ngeee!


Meh nak update sikit pasal si bucuk ku Firas ni...dah pun setahun 3 bulan...hohoo..belum boleh kaki..jangan tak percayaa arr...huhuu...mula bertatih sikit2 dah sekarang ni...sekejap lagi boleh kaki la tuu...takpe2 lambat sikit pun takpe nak..takde la letih sangat kan mak ni nak ligan kamu sana sini...wakakaa...





ohhoo...Firas dengan motor baru nya...hihiii...
gaya macho!


hilang macho nak...kalau meraung..sesungguh hati..aduhaii..



uwaaahhh...
tayang gigi...geraham bell dah mula tumbuh...sebab tu la lambat berjalan kan nak...ready untuk penuh kan semua gigi dulu..baru boleh kedek2 berjalan ye nak...



kenyang perot...senang hati...



tgh mikir...ada yang tak kena agak nya dengan motor tuu...sebab di tolak ke belakang tak bergerak hahaa...tersangkut!



apa ke style mcm tu...
gangnam style!!


Ok jumpa lagi...taktau bila pulak nak update...uwaa..
mmuahhh..muahhh!!!




16 comments:

~aSHa~ said...

wah macho dia dpt motor....

darwisy pun dpt motor..yg berbateri tu..tapi tak reti nak tekan padel..ehehehehehhee

AnneRaini said...

aduii rindu dah sy dgn kak fieza tau...dgn firas pun dah rindu..

-Sara- said...

baby kita dh jalan tapi gigi duk 2 batang je kat bawah sampai sudah..terbalik ngn your baby kan..hihikk

♥cikmOt♥ said...

berjalan lambat takper...yang penting macho tu kak...hehehe

Nafira usof said...

dah besar dah ensem boy sorang nih~

Nieyl said...

amboi...dah jarang2 update nie...:)

Qhaifa Nur said...

suka tengok firas senyum...
dapat naik vroomm, tuh yang lupa nak praktis jalan kan firas...

~Siti Hajar~ said...

ala xpe lmbt pun Fieza, Danish dl pun lambat dapat kaki jgk, pstu dpt je kaki trs berlari...xterkejor mak! ekekekek

Bz ye bisneswomen bjaya skrg ni kan...hehe..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

waah..
pakwe ensem dh beli moto yer...
awek lari ke nanges tu.. hehehhe

Fieda Rafli said...

wah...hebak tu firas naik moto..tak berbaju tp comey habis..

mamalieyna said...

Haiii fieza..rindu sama dak firas tu... :-)

Amboi kemain ye, sesungguh hati meraung, sesungguh hati gelak..he..

Ala lmbt sket takpe, tak la mak tu penat sgt, berlari2an je ank bila dh dpt kaki..

LYAfrina said...

olorr..comelnyer dia.. tu la..lama fieza x update.. mesti bisness btambah sukses ni kan

Aju Mohit said...

comelnya si bambam ni kak, badan nampak tough gitu hiji, boleh auntie tumpang tak firas ;)

LiLy @ MaMaQiStInA said...

sungguh² Firas nangis tu..hehe...
Cantik mototr Firas..Qis nak tumpang boleh..?.. :)

ct kektus said...

awat garang sangat pict yg first tu firas. haha :D

aLyNnZ said...

fieza anak laki mmg lambat berjalan kan dr perempuan..itu lar slalu alynn dgr dan merujuk dr pemerhatian dan pengalaman sendiri..firas gedebab tau gerammm..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy