Friday, January 25, 2013

♥ Di mana mama di situ la ada si kenit ni....♥






Salam...


seronok jugak bekerja sambil jalan2 ni....setiap hari adalah makan angin bagi kami....heaven!

Paling syok dpt berdekatan selalu dgn my sayang kenit ni...mmg tak penah berenggang dah skrg...di mana aku di situ la si kenit ni....hihiiii


tu pasal menjadi2 peel makin manja dan mengada2 dia.....kat umh jgn hrp la aku dapat buat keje dgn hati yang senang....kalau tak brgantung di kaki...mcm hantu mak limah....hahaa kejam nya gelar anak sendiri hantu mak limah....hewhewww....


layan picca at butik sg petani....berposing2 smbil menunggu no giliran..hehehh!




14 comments:

MrS. F!zA said...

mcm best je butik ni leh tggu kt tmn dlu..kalo kt bangi tu melepak tpi kaki lima lah jwpnya..heeee

mamalieyna said...

hehe... best la firas.. boleh manja lebih.. ^_^

ceria tudung..^_^

Riedaffya ibrahim said...

seronok kan dapat luangkan masa everty time ngan anak kan..best nye kalo sy pon dapt buat camtu...

Nieyl said...

makin slim...:)

Ya ALya said...

suka la si kenit tu...mama dia ada di sisi.....

Qhaifa Nur said...

bila kerja sendiri..memang banyak masa dengan anak-anak...orang kata terurus...firas lagi seronok kan..kan

aLyNnZ said...

hi fiaza..dah lama alynn tak menjenguk blog fieaza..jap jer dah besar..mmg seronok kalau slalu dpt bersama dgn sikecil...anak mak nie...hihi

munna said...

sukalah si firas ye.. berkepit je dgm mama .... klu munna pun suka anak ada depan mata sokmo...

Nafira usof said...

syoknye!! dapat jaga anak sendiri.. membesar depan mata..:)

-Sara- said...

yela dpt berkepit ngn mama kenalah manja lebih skit..hihikk

mamyharraz said...

bestnya dpt luang masa lebih dgn ank kan fieza..
mesti suka firas dapat berkepit dgn mama ;)

ieda immi said...

ekekek si kenit yg dah semakin besar dan handsome ! ;)

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://www.nolimitadventure.com/

Anonymous said...

valium without prescription valium drug detection times - 5mg valium compared 2 mg xanax

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy