Wednesday, February 6, 2013

WW : aksi si comel!






Salam...



'Wordless Wednesday'


merakam kan aksi2 si kucing comel...
meneropong dari jauh...
kemain suka si dia boleh lepas bebas di luar berteman kan si kakak...mama nya keje nya melepak dalam umah jeww...online selalu!
sesekali menjenguk anak di luar...tercuit hati lihat gelagat anak terus capai DSLR siap sempat tukar lens lagi hihikk...nak meneropong dari jauh la kata kan...hihii




















'hari rabu tanpa kata..kurang berkata2..lebih kan piccas yeaww!'






19 comments:

NM02 said...

besar sudah anak bujang ni ye... comei... suker tgk mata kuyu dia tu

Qhaifa Nur said...

gaya spontan real lagi kan Fieza...besar dah firas bole naik basikal lagi...

lieyalatif said...

fuhhh dah mcm awie bawak halley davidson jek nie heheheeeh....

comel2....dayyan pun suke naik beskal tapi fail lagi nak mengayuh...die sorong jek kedepan kebelakang hahaahah abis kaki2 org kene lenyek....

Nieyl said...

amboi....anak2 pun dah pandai dah pakai DSLR yea...hehehe~

Nens Collection said...

akak apa nama lens yg boleh zoom ni..nens ade yg standard aje..x survey2 pon jenis2 lens ni..hehe

gambar sume awesome!

ieda said...

vroom, vroom...melempit ye ;)

Nafira usof said...

comel lah!! geram tengok~

Imah Dinor said...

cepatnya firas dah besar pun...cepat masa belalu ,kadang xsedar diri dah tuakn...he..tp hati tetap rasa mudakn...

D Yatie said...

hihhihi.. suka sangat candid!

btw, salam kenal.. salam singgah.. ^_^

mamalieyna said...

Dah besardia, cool je atas moto coml dia eh.. esok dpt kaki, habisla... hehe. :-)

LYAfrina said...

comelnyer dia.dh pndai nk kayuh basikal ye..lama2 leh berlari plok

LYAfrina said...

comelnyer dia.dh pndai nk kayuh basikal ye..lama2 leh berlari plok

Alin Marlini said...

iras dah pandai naik beskal...

hainom OKje said...

wah segaknya berbiking..hehe

::NureeN:: said...

firas dah bleh berjln yerr fieza.. nureen jer x tau hehehe...
pinjam beskat :P

*azni* said...

ada style la firas..hehe..lama tak update blog kak..ape cite terbaru?

seribupilihan said...

nie belajar naik basikal ke nie..comel sungguh..:-)

lizz said...

style lah firas ni....comel2 aunty suker...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza..dah besar dak bongsu tu ya..dah pandai naik beskal :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy