Monday, February 2, 2015

Cara atasi sembelit semasa berpantang


Assalamualaikum & Salam sejahtera....
Terima kasih kerana menyinggah lagi blog saya.
Ada sesuatu yang saya nak kongsi kan mengenai SEMBELIT SEMASA BERPANTANG. Memang perit pengalaman sembelit atau susah membuang semasa dalam tempoh berpantang. Silap haribulan luka bersalin normal atau luka c-zer boleh terkoyak tau. 

Tahu tak bahawa OSTEMATRIX berfungsi bukan hanya sekadar kalsium malah lebih dari sekadar kalsium iaitu boleh bertindak melegakan sembelit atau susah membuang yang di sebab kan najis keras semasa dalam tempoh berpantang. OSTEMATRIX bertindak melembutkan najis dan melancarkan pembuangan. Ibu ibu yang mengambil Ostematrix seawal berpantang akan terhindar dari masalah susah membuang dan tak akan berlaku lagi  pengalaman ngeri dan perit semasa nak melepas kan 'hajat' hihii...

Jom bertindak untuk dapatkan maklumat lanjut dan khidmat nasihat dari saya untuk pembelian dan cadangan set yang bersesuaian dengan masalah ibu semasa berpantang. 

TESTIMONI Jom sihat dan cergas tanpa ubat....pilih la suplimen SHAKLEE yang semulajadi dan selamat untuk ibu dan bayi khusus nya.Jom dapat kan ESP dari saya  Pengedar Shaklee berhampiran anda berserta dengan Konsultasi percuma selepas pembelian.

Fiza sid 1052213
Pengedar Shaklee Kulim
☎Whatsapp 0195021698
☎sms/call 0134821698
Facebook FIRDZALUV FAREEDA
Page  PAKAR CANTIK DAN KURUS
0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy