Thursday, September 13, 2012

sini ada NATURACTOR ORIGINAL...





Salam...




Wuhuuu...tenggelam timbul..tenggelam timbul je orang ni kan...macam sabut...hehee!!

Mari nak bisik2...di pendek kan cerita sebab sebok nau sekarang...ntah pape je lah sebok nya padahal takde menda pungg!

Owhh mak ni sebok betol sekarang tau...sejak2 berbisness ni...sejak jadi toke tudung FAREEDA ni...pangg!!...kakaa...





ehhh apa ka benda nihh...ni NATURACTOR ok...tak kan la korang taktau...nak kena penampo la kalu taktau ni hahaa...kang ada pulak yang nak penampo aku dulu ni hikhikkk...

Kalu kawan2 nak kan benda ni meh la cari daku ok...ini original ok..aku dah pakai tau...memang berbaloi baloi...sekali apply je dah boleh cover cela di wajah..konfem wajah nampak glowing je bila pakai...konfem! so nak senang takyah pakai compact powder dah lepas apply foundation ni...tapi kalu nak pakai jugak lagi2 bertambah lah jelita macam artis yu!

So kepada yang nak secantik artis boleh cari daku ok...ngeeee...
PM kat Facebook atau sms je di hotline 019-5021698 hihihiii...


Ok bagi detail skt pasal ni...




 Anda impikan make-up yang TAHAN LAMA, TIDAK BERMINYAK, RINGAN dan wajah nampak BERSERI-SERI? Inilah produk yang PALING TEPAT dan TERLARIS di pasaran sekarang. Naturactor cover cream merupakan foundation yang dapat MENUTUP SEMUA CELA-CELA di
wajah anda. Selain itu, ia juga diperbuat daripada bahan yang berasaskan T
UMBUH-TUMBUHAN ORGANIK dan TIDAK MENGANDUNGI BAHAN KIMIA yang boleh membahayakan kulit anda.

KELEBIHAN NATURACTOR FOUNDATION :
♥ Anti kilauan / tidak berminyak.
♥ 100% menutupi pegmentasi, parut, cela, jerawat, dan noda hitam.
♥ Ringan dan lembut pada kulit seakan-akan anda tidak memakainya.
♥ Melindungi kulit dari sinar UV yang menyebabkan pegmentasi.
♥ Senang digunakan dan tidak melekit.
♥ Bertahan hingga 12 jam berbanding bedak biasa hanya 1 jam.
♥ Tidak menutup pori-pori.
♥ Sering digunapakai oleh make-up artis professional, mak andam dan pak andam.
♥ Sesuai untuk majlis pertunangan, perkahwinan, photoshoot, dll

"Cantik Hanya Dengan Sekali Sapuan, Jadilah Cantik Seperti Artis Mulai Sekarang"

CODE 130
♥ Lightest - Biasanya ton ni sesuai utk kulit wanita Chinese yg paling cerah

CODE 140
♥ Lighter - Biasanya digunakan utk kulit wanita Chinese 1 tingkat kurang cerah dari ton 130

CODE 141
♥ Light - Biasanya digunakan utk kulit wanita Chinese/Melayu yg cerah, kurang cerah dari ton 140

CODE 150
♥ Dark - Biasanya digunakan utk kulit gelap, wanita Melayu/India

CODE 151
♥ Lighter - Biasanya digunakan utk kulit wanita Melayu yg cerah (sawo matang cerah)

CODE 152
♥ Light - Biasanya digunakan utk kulit wanita Melayu/India (sawo matang paling gelap)

CODE 153
♥ Darker - Biasanye digunakan utk kulit paling gelap dan berfungsi sebagai shading (kecilkan bentuk muka/pipi/dagu & utk mancungkan hidung)

CODE 161
♥ Yellow - Bertindak sebagai cement utk cover/tutup lubang2/bekas jerawat/parut utk mereka yang BERKULIT GELAP. Tetapi dinasihatkan utk tidak dipakai terlalu tebal & hanya dilayangkan nipis-nipis ditempat yang ada masalah sahaja -jerawat/parut (tidak perlu disapu keseluruhan muka)

CODE 171
♥ Green - Bertindak sebagai cement utk cover/tutup lubang2/bekas jerawat/parut utk mereka yang BERKULIT CERAH. Tetapi dinasihatkan utk tidak dipakai terlalu tebal & hanya dilayangkan nipis-nipis ditempat yg ada masalah sahaja -jerawat/parut (tidak perlu disapu keseluruhan muka)

CODE 181
♥ White - Digunakan sebagai highlight utk cover lingkaran gelap bawah mata. Tidak sesuai digunakan terlalu tebal pada siang hari/di tempat terbuka kerana cahaya matahari akan buat bawah mata terlalu highlight. Sesuai untuk majlis di malam hari. Boleh juga digunakan untuk cover dark circle (lingkaran gelap bawah mata) cuma sapuan nipis sahaja selepas memakai foundation ton warna kulit.


 


 

17 comments:

mamyharraz said...

wahh makin berkembang bisnes fieza..patutlah tergelam timbul kt blog ni hehe

apapun goodluck ya dear :)

:: Mrs.Eady :: said...

ala nak kene tampar la ni...tak tau pun psl bedak niii..hehehe..

AnneRaini said...

uish...dah mcm2 bisnes skrg ni..

Dilla Ady said...

dilla mmg pakai naturactor 151...pasni leh beli ngan fieza la..huhu

Zue AnnaLeeya said...

tak tau pon psl nih... mmg nk kene tampo ngan fieza... wakakaka....

kencang bisnes nmpak????
tmpg gembira tau....
smoga sukses dlm bisnes...

Alin Marlini said...

bagus..makin berkembang..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Imah Dinor said...

minat tgk jer ...xrajin makecup lg pun kita krj kilang jer....semoga succes ye...patut muka feeza berseri2...

Nens Collection said...

akak wat la gambar testimoni..hehe
pastu harga skali ek..;)

::NureeN:: said...

masyuk2.. moga success ngan bisness baru :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

gud luck kak fieza..

ekceli lely mmg de pakai ritu,
mmg terbaik die nyer coverage la..
try ler.. =)

ieda said...

wahh dah macam2 business nie
apa2 punn akk doakan success dikk ..
suke je tgk org business online .. akk nak buat takut x jadi ekek ;)

Ena said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhh...

senyap ada majkanya ekk.. bagus kak.. caiyok2..

pernah dengar tp x pernah cuba.... tingin pulak nak cuba bila akk dh promote ni.. brp rm kak?

syariza09 said...

ramai yg dh pakai ni, tringin gak ni..hehehe smakin kencang fieza skrg ni

ct lakiah said...

brapa harga

Anonymous said...

buy xanax xanax effects 1 mg - xanax side effects in men

sya.nurhana86 said...

salam berape eak hargenye..ade jual lg ke skarang?

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy