Friday, September 28, 2012

boutique corner...






Salam...



Lalaa...baru je beberapa hari sudah bersih kan sawang ni dah bersawang semula...pemaleh betoi tuan umah ni..sobbss!

Hari ni menyelit sikit di celah kesibukan yang di ada2 kan...hahaa...
Status sebagai suri rumah sambil berbisnes kecilan...rupa nya lagi bertambah2 sibuk nya daku...dulu kat opis boleh je bersenang lenang...huhuu...takpe2 lebih baik 'bersibukan' bekerja sendiri dari bersenang bekerja dengan orang...yang penting hati gumbira dan bahagia bila diri dah tak terikat dengan kerja dan majikan yang serupa hampass tebu...!

Kawan2 maya ku yang masih bekerja tu tingkat2 kan lah produkiviti keje ye...hehehh...jangan pulak satu hari nanti kita di buat hampas bila keje bertahun selama ini sudah tak di ikhtiraf lagi...sob..sobb! 

renung2 kan dan selamat beramal...huhu...





macam gini lah daku setiap hari keje nya membungkus barang org je...setiap hari bergegas ke pos laju...kekadang 1-2 parcel pun aku gegas jugak hanta...takmo customer komplen fast payment tapi slow post!



di sudut ini lah ku bekerja setiap hari mencari rezki baru huu...kekadang buat keje ber online bersama Firas..kekadang aku hanta je ke umah mak ku...senang sikit nak buat keje dengan pantas...harus lah pantas mendahului tenet yang slow lempap...

yang bersusun tu tuan tanah punya..sikit masa lg boleh la nak letgo brg selai dua..spe nak boleh book siap2...hehe...



sadisss...kerana tudung2 ini lah mungkin yang menjadi penyebab ku di 'paksa' dan terpaksa bagi notis 24 hours!






19 comments:

AnneRaini said...

laaa..watnye kak fieza?ada citer disebaliknye ke berhenti keje tu?igtkan mmg kak fieza nak berbisness je.

Myra Jay said...

Ada yang memaksa akak berenti keje ke?


Myra dah lama tringin nak beli Fareeda tp blom berkesempatan.. ;)

Nens Collection said...

ayat ngelast tu..ce teang skit..hehe
xpe la kak, janji hati senang..duit pon masuk..;)

~~*Lady Salwa*~~ said...

La, akak dah berhenti kerja ke...
Baru je melawat blog kengkawan... Tu yang baru tau kisah...

Semoga bisnes sukses selalu...

mamyharraz said...

semoga fieza terus sukses dlm kerjaya baru :) yg lepas tu biarkan berlalu insyaallah rezeki yg baru ni lebih berganda lg.

Qaseh Suhaida said...

cayalah kak fiza...9 drpd 10 rezeki dlm bisnes...

semoga berjaya menjadi usahawan + surirumah

JaSSNaNi said...

bestnye.. semoga terus maju jaya ye.. :)
bape rm tudung tu?

Nieyl said...

wow!semoga bisness semakin maju..:)

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

semoga bisnes akak makin masyuk k, ape cer nya ni kak pasal akak berhenti keje tu?

|| NaFiRaa || said...

notis 24 jam??? urmm ceciter~ kekekeke

Qhaifa Nur said...

kalau dah tertulis rezeki Fieza dgn berbisnes, teruskanlah hingga berjaya...

biasalah bila kerja dgn orang perkara2 sedemikian akan berlaku jua...moga dimurahkan rezeki

-Sara- said...

eh bisnes fareeda ek? berapa jual? mmg kena letak dlm balang cmtu ek? hehe

maszmadi said...

x per la kak fieza, kalu dah buat keje kat umah lagi untung n seronok, baik la teruskan jerk..... lagi best kut..

Anonymous said...

slam, kalo sy nk beli tuan tnh punyer, yg kaler pink bunge kck2 tu..no 6 dr knn..bole tk?n bp?emel kat sy, fatini_hanim@yahoo.com.tq ye-fatini-

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

nnti nk letgo murah2 gitau la yer.. hahahha

eh, igt kak fieza sukarela berenti..
dh tu depa tak kasi ke bisnes sampingan?ke ade yang 'cucuk' boss?

ieda said...

x per dikk
apa2 punn janji kita x kerja makan gaji ngan owang ..
senang2 kita dah boleh cari duit sendiri kan .. soo jgn risau
rejeki dimana2 di muka bumi allah nie , rajin ngan x rajin aje ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Takpelah Fieza..rezeki ada dimana2..
Chayok2..semoga bisnes suksess ya..^^

Ena said...

cantiknya lah tudung2 tu..

teringin juga sebnarnya..


tak pe kak... teruskan berusaha.. InsyaAllah.. rezeki ada di mana2..

mamalieyna said...

uiik.. tak sedap je baca part last tu.. pe citer fieza, kongsi2x la..

apapun hope kerjaya baru lg masyuuk..success selalu okies..

all the best~

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy