Monday, September 10, 2012

Raya di Lost World Of Tambun!







Salam....



6 Syawal kami di Lost World Of Tambun...berendam seperti nya badak air...oppsss..hahaa...sambil di selangi dengan lagu raya..owhhhh sangat2 heaven...

Okeh biar pic yang berbicara...awas piccas yang bertalu talu di sini...rambang mata mau pilih so tepek semua kat sini...




semua bersedia untuk posing2 depan pintu gerbang ni...
alahai..si Firas tu merenung apa yerkk..?? owhh nampak meoww2..



bantai je...tuan tanah takda dalam ni...kekekeee...
apa kah gaya nya begitu si Irfan...



ahakk..ini baru nampak tuan tanah..hehee...macam preggy lak gaya nya ku hukk...



posing lagi...yang lain udah ke dalam...uwaa kena tinggal!



adoii...elok2 je pandang..huby terus snap...macam retis lak main candid2...
ready to terjun dan lencun!



bajet cuma nak basah2 manjerr...cuma nak melayan si dak tecit ni tu je main2 air...



kesian je budak tu kan...hahaa...ntah apa2 gaya nyaa...



muaheheee....terlebih suka nih!
orang laen sebok main air..kita sebok berposing...mujur la bajet awal2 bawak Galaxy tab je..tak mampu la nak mengusung dslr kat tempat mcm ni...pakai tab pun cantik hape mcm dslr jerkk..lps ni terperuk la dslr tu nampak nya...



jelas terlihat keterujaan dan kegembiraan Firas...mood hepy je dia walau time tu demam belum pun sembuh elok...




syok nya tengok Firas hepy bukan main lagi...



hahh..sudah!
dah dapat lubang untuk di korek2...hihii...



apa2 pun hotdog di tangan..untuk mama ke untuk anak ni..??



dengan labu2 pelampung itik nya...



memang lupa daratan la Firas bila bertemu air...


Firas keletihan sampai tertidur seround dalam keadaan basah lencun tu kesian pulak kan...bila dah tido tu dapat la si mama ni berganti naik pelampung jugak...



basah lencun!



posing2 lagi..cuaca pun elok2 je time ni..panas sangat pun tak...hujan pun tak...mendung berarak kelabu gitu...



peace..



mak ayah 'keletihan' menunggu anak cucu kakaa...ajak mandi takmau pulak..nak tengok aje...



naik tren...pusing2





sempat lagi menyusu kan Firas dlm tren...kena la layan budak yang kuat amuk ni..hehee...



pasangan pengantin baru...



perot pun lapar apalagi...makan..makan je la keja nya....
sebok2 awal pagi nya tak sempat membubur untuk Firas...emm kasik mushroom soup cicah dengan roti je untuk Firas...mujur perot dia ok2 je terima...



dah kenyang...sambung berendam lagi...




naik kecut kaki tangan...
Irfan pulak tah ke mana2 pegi nya..masa orang tgh makan dia sebok lagi main air...tengah posing2 pun dia takda...memanjang tak nampak batang hidung dia...kejap2 hilang...harap2 lah tak hilang...nama pun dah Lost World tu haa...kangg tak pasal2 masuk paper...hahaahh!! 


Ok sekian cerita raya kami...cerita raya abis sudah!



21 comments:

kakcik said...

Kakcik belum pernah masuk ke situ walaupun anak2 dah berkubang dengan pakcik makcik mereka. :)

Nens Collection said...

teringin nk g sini.best kalo leh bwk " antu2" air..br berbaloi masuk sini

:: Mrs.Eady :: said...

seronok nyer!

mamyharraz said...

seronoknya main air..dah besar firas..muka pun senyum je.

Nieyl said...

peh!byk gler gambar nyer..hehe~
nmpk best aje...nieyl pun bru plan nak g A famosa..:)

maszmadi said...

wah sempat lagi mandi kolam time raya ni ye kak... bestnyer...

Dilla Ady said...

ishhhh...bezny kt sini..

ni kalu bawak acha ni, silap2 tak mo balik..huhu

Imah Dinor said...

wow best g sana kn,imah baru sekali g sana,bkubang dr pg smp ptg balik trus pening2rupanya pening ada makna....chek2 preggy rupanya...

Qhaifa Nur said...

seronok dapat main air...best juga Lost Tambun ni, tak pernah singgah lagi....

Anne said...

Lost World of Tambun .. Hmm banyak dah tempat yang boleh dikunjungi di negara sendiri kan. Banyak tempat best tak pernah pergi lagi.

|| NaFiRaa || said...

syokkknye main air~ dah lama tak berendam kat water park neh.. delisha pon sedang elok dah nih nak bawak gi mandi..

semangat jek firas berendam.. sempat lagi isi minyak atas tren tuh.. comel jek..

nasib abg irfan tak lost.. hahaha

AnneRaini said...

seronoknya...dah lama tak gi waterpark..

mamalieyna said...

bestnye..meriah betul tmbh2 g dgn big family kan..cantiknya gambar mcm ambil dgn DSLR..dgn Tab jer..cunlah!

mamalieyna said...

bestnye..meriah betul tmbh2 g dgn big family kan..cantiknya gambar mcm ambil dgn DSLR..dgn Tab jer..cunlah!

Cho Zila said...

syiokkkkkk ooooo raya di sini... memang bahagia sesangat... anak2 suka... memang berendam habis sampai kecut2..
gambar memang banyak... syiok leh tengok balik... suka... suka...
akak suka LWOTni...

aLyNnZ said...

ishh..syioknyer fieza..mmg teringin nak ke lost worlf of tambun..ada apa lagik eh kat sana..?

humangaihhh..gedebab nyer si kecik tuu..suker sgt dpt main air eh..?

Alin Marlini said...

firas dah byk rambutt...hehehehe..lama dah x merendam diri..seronok jugakkat tambun nie...

Izan Ishak said...

seronoknya tgk gelagat firas main air kak fieza... makin bam2 dia!

nmpknya izan pun kenalah tunggu bby besar baru boleh bawak gi berendam2 camni....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

bestnyer dpt gi ramai2..
sure happening kan..
ni alya lama dh duk merungut ajak pi gambang waterpark lg..
adooiii...

::NureeN:: said...

bestnya, x sabar nk tu emir besar cikit nk bwk g cini jgk la

Anonymous said...

valium without prescription valium side effects men - where to get valium online

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy