Wednesday, August 8, 2012

dari Blackberry ke Galaxy Tab 2...







Salam....




Pagi ni mengantuk la sangat....sangat...lepas sahur tadi pekena ubat selesema...tu la pasal...adui..!

Haishh jeles nya tengok semua nya hari2 update blog...mood update blog dah ke laut ni..mood nak raya je ada ni hehee....

Berbalik pada tajuk....yang di idam sudah pun di miliki...kehkehh...orang nun dah berzaman pakai...ku baru ni mampu nak pakai hahaa...apa pun million thanks to FAREEDA...ehh..ada kena mengena ke??...pangg!

Dari Blackberry ke Galaxy Tab...bukan i-phone ye...sila jangan keliru ekekekk...





pic pinjam dari cik google....


Dapat2 je ni anak2 yang lebih main game...uwaa...!
 




 

22 comments:

♥cikmOt♥ said...

saya beli tablet pc tuk anak2 main game...takdelah ralat sangat...huhuh

mamyharraz said...

selalunya begitulah..kita beli utk kita tp anak yg over hehe sabar jelah.

Afasz said...

kene sorok dr anak2...kalau tk duk main je

AnneRaini said...

wah bisnes maju dah tuuu...dpt beli tab pulak..hehe

Nens Collection said...

ekeke..konfom dh..tepon kecik pon nyer habes gode2 pelusuk game..besar2 camtu lg best!

sori kak fiza..lama x komen..ilang mood kejap nk berblog..hehe

Huda said...

bestnye kak..masyuk :)

ieda said...

alhamdulillahh
ekekek macam biasalah kan dik
bila ada TAB nie .. anak2 lah yg layan dulu .. macam akk lahh
berapa lama noo pegang .. selebihnya anak2 .. mainn game huhuh

|| NaFiRaa || said...

Alhamdulillah~ berkat berbiz.. moga lepas nih boleh beli lagi satu..baru tak berebut ngan anak2 kan~ muehehehe

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

kherrrlass ko kak..
haahhaha... tab raye ke?.. =)

maszmadi said...

owh, rezeki dari sale fareeda yerk, alhamdulillah, sekurang2nya kak fieza dah dapat, masz ntah bila la nak merasa.. huhu

Qhaifa Nur said...

seronok ada galaxy tab....
anak2 yg lebih sebenarnya seronok main game......

Masya said...

budak² memang pantang kan.. cepat jer.. nak main game, sy yg takde ni pun ... berebut lappy dgn anak nak layan youtube.. sdhnya mls on lappy kat rumah haihh...

lieyalatif said...

wahh ni berkat berbisnes fareeda la ni yeak fieza.....tahniah2....lepas ni dpt le beli ipad ke iphone ke yeak tak heeheheeh...

uih ckp pasal fareeda, ari2 tau lieya Q kat butik bangi tu....tapi puas hati brooch baru semua dlm genggaman haahahahaha

~Siti Hajar~ said...

Wah! Fieza pasni dunia di hujung jari je yer...tahniah!

Alin Marlini said...

wah..idaman Qayyum tu tp x mampu lagik

mamalieyna said...

hehe...samalah ...beli tab (tp bukan galaxy tab la) jd habuan anak main game jer, hari2 game..bateri pun hari2 kena caj..huu~

Nieyl said...

ala...sedey nyer...bcoz nieyl nyer tab hilang mase wedding aritu..so,now..penah pk nak beli lain..hihihi~

-Sara- said...

aissyy untunglaaa ;P

LYAfrina said...

hehe..biasalah... sama cam asya gak..dia y conquer

::NureeN:: said...

hheeh. sama mcm yg ellesya punya, kami pon baru jek beli masa nureen dlm pantang ari tue, 4bln yg lalu.. mmg ellesya ja la main game & dgr lagu hehhe

lieyalatif said...

lama fieza menyepi nieh....

** selamat hari raye maaf zahir dan batin buat fieza sekeluarga....semoga lebaran kali ini lebih bermakna dan diberkatiNYA....

Anonymous said...

diazepam without prescription buy valium online new zealand - buy generic valium online no prescription

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy