Wednesday, August 29, 2012

tunggu lah raya tahun depan apa cerr plk..baru sedar anak dah makin besar..?






Salam....



Sedar tak sedar aidilfitri 2012 ni anak dara ku dah semakin besar dan matang dalam segala hal...tunggu lah raya lagi setahun...2 tahun...3 tahun lagi..apa pulak gaya nya...



sebelum puasa lagi dah sebok mikir apa nak pakai...wane apa nak pakai..nak match dengan tudung apa nanti...haihh melebihi kita ni lak...aduyaii...
maka untuk kepuasan hati begini lah gaya nya di pagi raya...baju 2 pasang mau sedondon dengan ku...nasib baik tak di request nya 3 pasang sebab mak punya baju raya 3 pasang...hahaa..layan jerr...

ber bawal yu...belit sana belit sini..ntah mak pun tak paham cemana dia buat..nak mintak tunjuk ajar nanti..teringin pulak nak berbawal kuang2...


sila tiru mcm saya..!

:-p


rasa muda 10 tahun..ewahh ewahhh...

si kecik tu tengah tido..tu lerr pasal....

 motif...tayang manik di baju huahhuahhh......




SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...

AMPUN DAN MAAF ANDAI TERSALAH BAHASA....






22 comments:

cheqna said...

tunggu jangan tak tunggu..
kompem kalah mama dia nanti =)

Nieyl said...

hamboi...same la ngan anak2 buah nieyl yg meningkat remaje nie kak.. pakai tudung belit2..nasib baik ler x terbelit leher tuh..hehe~kdg2 berjam-jam depan laptop..igt kan wat ape..bukak Utube..tgk org gayakan tudung..fuh!kite pakai sarung aje..:)

♥cikmOt♥ said...

kakak anis...sila ajar makcik izan ni belit tudung bawal cam gitu boleh...huhuhu

AnneRaini said...

sy pun tak tahu nak pakai tudung gitu..hheehe

Nens Collection said...

a'ah la kakak anis ni comel..mcm adik sy jgak mcm2 gaya belit die..tp pakai buat amek gambar ajek..kt luar malu nk pakai katanyer..hehe

lieyalatif said...

cantik gile baju fieza....bermanik2 lagi hah...kene plak ngan fareeda tuh....anak dare pun kemain hah, pandai jek menggayakan tudung tu....suke tgk.....

tapi mmg pun fieza, mcm adik ngan kakak jek lieya tgk ni heheheheeh....

Dilla Ady said...

ha ah btul tu, cantik baju fieza...kt mane belinye? huhu..

besar da anak dara fieza, dulu2 dilla pun tak pndai nk berpesen2 ni..tgk anak dara zaman skang, lagi advance dari kite..

Ena said...

TU DIA HAAAAAA..

kemain pandai lagi ekk anis menggayakan tudung gitu.. memg dah gaya anak dara dah ni.. mesti dah ramai yg dok kelip2 mata nak ngorat.. jaga2 mamanya.. heheh

:: Mrs.Eady :: said...

dua-dua comel :)

Zue AnnaLeeya said...

kan fieza... dah beso anak dara ...
thn dpn tak taula mtk baju cmner plak...
bdk2 skrg dah pndai berpesen... huhu

~Siti Hajar~ said...

Hjr dr dulu mmg suka tgk Anis ni tau, hrp sgt Dalia jd comel dia dia...ekekekek

Btl la Fieza bila anak dah besar ni kalah kita, kita plk yg kn maintain..hehehe

Masya said...

kemain lagi anak dara ni .. kalau pgg gitar dah mcm najwa dah ....

hihihihi... cantiknya manik akak tu .. jahit sendiri ker???

ieda said...

ekekek .. mak aihhh ngalah kan omak nyee ..
biasalah dikk dah semakin besar kan .. dah anak dara ..
pemilihan dan style tudung pun bergaya tuu ... dah macam remaja betul .. ekekek

x lama layie dah boleh harap semua kan ;))

maszmadi said...

selamat hari raya maaf zahir batin kak fieza...

hehe, mak borek anak dara rintik lah kan...

Myra Jay said...

Budak2 sekarang ni kan kak memang pandai berbelit2 tudung ha..

Myra tengok sepupu sepapat yg masih skolah macam2 patern tudung ha, padahal bawal je pun ;D

::NureeN:: said...

bdk pompuan mmg cpt matured kan...
nanti ellesya pon gini jgk rasanya
skrg pon bkn main melaram.. hehe

Qhaifa Nur said...

mana tak besarnya Fieza..dah pandai bergaya sekarang...tu yg tak sabar nak tengok perkembangannya.....

syariza09 said...

dh nampak ank dara dh...hahaha
budak skrg kalo bab belit2 ni mmg no 1..

pasni citer pasal manik baju pula yer

LYAfrina said...

secantik ibunyer ;-)
nanti 2 thn lagi..dh jd anak dara la dia..

mamyharraz said...

nasib kak anis tak pandai mintak mama fareeda.tahun depan mesti kak anis dah tau mesti ber fareeda jugak nih..mcm mama ;)

cantiknya baju raya fieza mmg kena tudung yg dipakai :D

mamalieyna said...

for sure la, mak dia kalah tahun2 depan...hikhik..cepat anak dara membesar kan..diorang cepat matang..^_^

pandai berfesyen, cam mak dia la jugak...hehe~

MrS. F!zA said...

vogue dh si anis ni..dh besar kan..hihi

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy