Wednesday, August 1, 2012

wordless wednesday....






Salam...


Dua hari menyepi muncul pulak tuan tanah hari ni...ber wordless wednesday je lah...tuan tanah malas2 hamat nak update blog...hermmm........  






Jomm..shopping raya...?
(actually melaram depan umah sebelum ke butik Fareeda lah..mana lagi destinasi wajib ku setiap minggu kalo bkn kat situ...kakaa...)



shopping raya belum bermula ni sebenar nya...
shopping ke lain ada lahh...kakaa....dapat bonus raya pun duduk diam2 aje ni..syyyy tanak kasitau encik suami tau...hahaa mati lah kalo dia baca ni ekekekk...
(pic di ambil sebelum kelua mengekor encik suami ke Alor Setar...sanggup cuti sehari demi nak mengekor...haha!) 






 

20 comments:

Myra Jay said...

Cantik tudung2 Fareeda yang akak pakai..

Myra bekenan jugak tp nak beli ketaq tangan ha..heheee

Myra Jay said...

Oh ya kak, Myra tak niaga lauk tapi niaga LaiciKang ;D

AnneRaini said...

amboi makin cantik akak skrg ye..sejak2 berfareeda ni..hehehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Model tudung nih!

maszmadi said...

makin cantik kak fieza sekarang ngan fareeda yerk.. hehe

ieda said...

oooooooooooooo dpt bonussssss yee

hai kawan2 fieza dpt bonusss !! ekekek jom belanja akk ;))

aah cantik tudung dik ;))

mamyharraz said...

berseri-seri fieza.

samalah sy pun tak start shopping apapun lagi ..tgklah nnt..

Nieyl said...

boleh jd model fareeda nie...hihi~cantik2 tudung nyer yer..:)

|| NaFiRaa || said...

makin lawa lah mama firas nih.. :)

kakcik said...

Seiras betul wajah dua beranak tu. :)

Zue AnnaLeeya said...

bestnya dpt bonus...
nak jgk... bilalah bos nak bg nih... huhu

~~*Lady Salwa*~~ said...

Wah, dah jadi 'org kuat' tudung Fareeda nih...

*alhamdulillah, dapat bonus raya tahun ni... :)

mamalieyna said...

waaa ada bonus best aa, bleh memborong tudung kiut gitu lg..hehe~

eina non hado...huu~

bergaya maintain mak anak 3 ni..hehe~ comei~

LYAfrina said...

fareeda...nyata jelita

hik..hik..dpt bonus gak ye..nnti blh shopping sakan.. lya jumaat ni la nak perabih duit.. huhu

FRB said...

comeynye mcm sweet 17 laa..

Gieyana said...

jom2..nak ikut gak shopping raya..weekend nie lah nk g Gurney.:-)

Masya said...

minggu lepas dh shopping .. minggu ni nak sambung lagi.. nak cr baju melayu anak pulak hihihihihi

Izan Ishak said...

suka tgk kak fieza yg maintain cun!
shopping jgn tak shopping kak...

-Sara- said...

wah fareeda sajee! hehe

lieyalatif said...

mmg sesuai gile2 fieza dgn fareeda...dari suke pakai dah jadi dealer pun kan....tahniah fieza....

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy