Wednesday, May 21, 2014

Pengedar SHAKLEE Taman Mutiara/Sg. Kob/Kulim






Assalamualaikum
Salam sejahtera


Ramai yang tercari2 shaklee sekarang ni. Nak jadi ahli shaklee sebab nak makan sendiri atau berminat untuk jadi kan shaklee sebagai sumber pendapatan boleh hubungi saya pengedar area TAMAN MUTIARA,  SG. KOB DAN KULIM.

Ok yang berdekatan dengan area Kulim boleh cari dan hubungi saya ok jika nak dapat kan suplimen shaklee.

Penghantaran adalah percuma dan anda boleh deal dengan saya bila2 masa sahaja sebab saya full time buat shaklee.  Kalau yang free nak datang ambil di rumah saya pun boleh!

COD paling ter cepat saya boleh janji untuk penghantaran. Boleh set time sampai jadi hantar ok.

Insyaallah suplimen sentiasa ready stok!
Pengedar SHAKLEE kulim ramai jugak tapi awas ya pilih pengedar yang betul2 bagi service selepas jualan. Dengan saya anda akan di beri kan khidmat nasihat cara pengambilan suplimen yang betul. Jangan nanti beli dengan pengedar yang tahu jual sahaja tanpa ada rundingan khidmat nasihat. Jangan nanti beli dengan orang lain bertanya cara pengambilan dengan orang lain ya.

Dan...

Kalau anda berminat nak jadi ahli atau nak buat bisnes shaklee boleh berdaftar dengan saya kerana kami mempunyai group yang sangat aktif dan akan membimbing anda sehingga mencapai pendapatan 3 4 5 angka sebulan.

Awas nak buat bisnes shaklee kena betul2 pilih group yang betul ye...kalau sekali tersalah join pengedar yang tak aktif maka menyesal lah sampai bila bila huhuu...


Ok Berminat nak join ahli nak beli suplimen shaklee blh hubungi saya terus.



Fiza sid 1052213
Pengedar Shaklee Kulim
☎Whatsapp 0195021698
☎sms/call 0134821698
Facebook FIRDZALUV FAREEDA
Page  PAKAR CANTIK DAN KURUS




0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy