Tuesday, October 11, 2011

Last cari barang...







Salam....



Last misi mencari barang keperluan sebelum bersalin kan baby...
Ada jugak barang keperluan yang tertinggal last2 minit ni...ku gagahi jua menapak walaupun tak larat sangat2 dah...ni la nama nya semangat dan kegigihan...hehee!




di mana lagi kalau bukan Giant...paling dekat pun!

Irfan sedang menggalas beg laptop...hee!

cer teka...apa kami cari..?

klue nya...celcom...hehee!



tadaa....ni la benda yang kami cari...'berukband' ekekekkk! apa nak buat demi nak online dalam pantang punya pasal..terpaksa lerr cari benda alah ni...kalo la boleh ku bawak wifi streamyx ku pindah ke umah mak aku takde la aku nak cari 'beruk' ni...hahahh!




gigih kanns..?


bye...harap jumpa lagi lepas entry ni...!




30 comments:

Ya ALya said...

blogger tegar la katakan.....hehehhe

LYAfrina said...

hehehhe...
lya pon kat rmh pkai stremyx.. n dlm msa y sma ada gak pkai berukband... celcom gak ambik... kalo nk g jln mna2 senang.. tp sebab jrg sgt gna..kdg2 kalo k mana2..walaupon bwk beruk tu.. tp ksempatan nk b'internet xde gak..last2 trus terminate,,

mamalieyna said...

hehehe...ada kaitan dgn baby jgk ke mende alah ni..tegar betul ni..hee~

seb baik eina mmg dh ada, kalau tak mmg masuk dlm list jugak ni..ekeke..

~izan~ said...

betul2 gigih akak ni =)

izan penah seminggu je dulu2 pakai broadband ni pastu potong sebab line hazabedah kemain huhu

Pen Biru said...

slagi boleh jejalan..jejalan la..ok gak ada beruk tu..buat teman2 dlm pantang nanti.tak la nanti terperap dlm rumah jd kera sumbang..heheh

eB ezrin said...

hik3, fieza cam eB gaks dlm pntg nk ber BB... tapi biler dh dlm pntg sebok tgk tv ;p

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..gigih tu..blogger tegar..^_^

::NureeN:: said...

baru la blogger tegar namanya.. hehhee.. klau dlm pantang berblog x der la boring sgt kan ..

AnneRaini said...

okay kak fieza mmg gigih..hhehe

Pepel BoNda AmaNi said...

sama la ngan eida jugak kak...masa dalam pantang hari tue..gigih beli berukband nie...semata2 nak online kat kampung..hehehhehe

mamyharraz said...

woahh semangat tu ;)

nnt boleh rajin2 updated perkembangan baby&fieza masa pantang taklah sunyi blog ni nnt :D

Run Away said...

hek..tak lew bosan sangat masa berpantang...;d

Zue AnnaLeeya said...

dah agak dah fieza carik berukben tuh...
sbb hr tuh dah chating kan??? hehehe....

blogger tegar katanya...
pantang pon ttp on9... ngeee...

hyazz said...

sempat jugak tu..hahaha

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. betol2 blogger tegar nih.. gigih jugak mencarik tuh..

MamaYatie said...

sungguh2 tegar ni...kekeee

saya pun pakai stremix, tp rasanya kalo nak branak lagi pantang kat sini jer la..tak yah beli beruk...hahaaa

maszmadi said...

wah.. kompen lepas kak fieza deliver trus upload pic baby kan since dah ada berukband nieh.. hehe

sweetfiza said...

ingt btul2 cari brang utk baby...rpanya utk mak baby le plak ...he he ....

ajumohit said...

Wajib tu kak, nak update gmbr baby byk2 utk auntie2 Kat sini nk tgk hihi

~Siti Hajar~ said...

Dah agak dah fieza g cari b/band...blogger tegar katankan...hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieza..gigih betul tuk bertenet lam pantang kt kg sok ya sampai cari broadband
K.atie doakn fieza slmt bersalin ya.

~~*Lady Salwa*~~ said...

Sal dulu beli broadband pun sebab ingat nak guna kat kampung masa dalam pantang la... hehe

Mama Gee said...

ade org kata kalau dlm pantang takleh ngadap laptop..nnti mate cepat rabun...hehee orglah kataaa....

MrS. F!zA said...

ha, dh ada berukben ni kenalah selalu update tau..eh tp jgnlah baru baby kuar sehari 2 dh online..mata kena pantang jgk..ekekeke

Huda said...

syiok kak..dlm pantang nnti leh on9..leh upload gambar bb :)

Yana Kama said...

hehehe..blogger mana tahan lama2 tak update kan kak fiza..:D

Ibu Lala said...

bila due. nanti jangan lupa story mory pengalaman bersalin ye. selamat berkenalan.

ieda said...

ekekke kita nie blogger tegar kan dik
akak niee dah berkira2 nak beli laptop huhuhu ..
asal balik kg x leh online sbb x der tenet huhuhu

dikk dah semakin dekat kan
akak doakan adik selamat tau
jgn lupa minum air selusuh mudah bersalin .. insyaallah dipermudahkan :)

dinor's family said...

kagum dgn sikap feza..gigih sungguh...mmg boring klu xde berukband kn...

erienz said...

mcmtulah jadik blogger tegar..boring gak kl x de line tenet kat kg. kenalh beli satu erk...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy