Monday, October 10, 2011

Last makan pizza sebelum bersalin...







Salam....



Hari ni aku dah start cuti...tak kuasa dah aku nak ulang alik pi keje...kena drive sendiri lagi buat ku dah tak kuasa terkejar kejar ke opis lagi...rileks rumah lagi baik lagipun perut ku kejap2 asyik memulas mulas...harap2 bukan la petanda lagi untuk masuk wad...huhuu...biar la sempat tarikh 17 Oktober ni...!

Sempat ni aku buat entry di hari2 terakhir sebelum admit wad...dalam menghitung hari bahagia sempat huby memenuhi hajat terakhirku...makan2 pizza...faberet ku!





mushroom soup!


tetap jgk tekak ni nak merasa air 'tajam' ni...ngeeee


Irfan paling suka makan kat sini...suka sgt mushroom soup tu..!

aku..bersiap dan bermekap ala kadar...last time gini aku dah betul2 kemalasan!


khusyuk betul menikmati mushroom soup!

Pizza Island Supreme regular....


pizza kedua...tamak takut tak cukup hehee...!

nyumm..nyumm...!




sekian entry...







25 comments:

ajumohit said...

saya pon mkn pizza gak semalam, teringin hehhehe...yelah kak, sementara sebelum pantang ni baikla akak request kt en hubby nk mkn apa, nnti dh berpantang dpt tengok jela...

tp saya tgk akak ni tak susah nk turun berat bdn nnti, mmg badan jenis kuruih

LYAfrina said...

huhu..sedapnyer..xpe..sebelum bsalin ni..mkn puas2..kumpul tenaga.. lps ni bla dh bsalin byk mde nk kna pantang... dah x lama 17.10 ni... x sbr nk tgk baby... apa2 pon lya doakan ag smuanya slamat..

ratusiput said...

bila dh tau date nk bersalin rasa gementar tak?pape pun smoga smenya slamat k...take care tau fieza...

~izan~ said...

izan doakan akak selamat semuanya.anak ketiga mesti akak dah byk kumpul pengalaman sblm ni,tp semua pengalaman tak sama kan.. =)

lama btol izan tak mkn pizza =)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Masa pregnant dulu teringin jugak nak amik cuti rehat sebelum bersalin... tapi tu la, takut lambat bersalin lak, rugi cuti...

**Irfan sama cam faris, cukup suka mushroom supp... :)

anisalya said...

semoga selamat hendaknya. gigih mkn pizza ye? hehehe...

Ya ALya said...

selamat menempuh alam pantang n selmt bersalin kak.....

Mama Gee said...

Sodapnyaa......dh setahun tak makan pizza! hhee

dinor's family said...

makan puas2 t nak bpantang lama tu...selamt sumanya ye..

mamyharraz said...

sy doakan fieza selamat bersalin nnt boleh updated baby pulak ;)

maszmadi said...

lm x makan pizza, tgok kat sini mcm teringin laks.. hehe

AnneRaini said...

gambar kak fieza tu langsung xnmpk cam org pegnent...kurus jek..

semoga semuanya selamat ye kak...

♥cikmOt♥ said...

saya pun nak makan pizza jugaklah gini...huwa...

Zue AnnaLeeya said...

sedapnyer piza...
dah lama x mkn nih...
sdapnyer mushroom sup tuh...
aci x klu ngidam???? ehehehe....

kene mkn dulu yer fiza...
nnti byk bln kene pantang... hehe...

~Siti Hajar~ said...

Wah! sempat lg berpizza yer, xpe cover utk 44 hr nk pantang nti...hehe

Makin dekat nk bsalin, makin bseri2 Fieza ni...

Fieza p pizza kat dpn Maybank tu yer, sy dah malas p situ sbb depa xlayan, puas tekan button tp bt bodo je...huhu...skrg lokasi berubah ke Giant, service tip top...haha

abah khalisha said...

wah sedapnya..tkpe sebelum bersalin ni belasah je apa yg patut..hehehehe

|| NaFiRaa || said...

mushroom sup!!!! feberet jugak~ mmg suka sgt!! sedap! dah lama x makan pizza~

Huda said...

sedapnye pizza ye kak :) bantai je nak mkn apa skang ni b4 pantang..moga sumenye slmt :)

ct rahani said...

sebelum bersalin leh la request ngan mr hubby makan sedap2.. sure hubby follow jer.. hehe..

Myra Jay said...

sEDAPNYA SOUP TU... :)

Seb baik baru je makan minggu lepas, kalau tak konpom tergoda :)

ieda said...

aah baik makan kan .. lepas nie cuti 2 bulan ekekke :) sedappp lah pulak tgk nie :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Sedapnye Pizza..
Takpe..mkn dulu puas2 sebelum berpantang.. ^_^

mamalieyna said...

huu~ tak lama dah..harap semua berjln dgn baik...tak sabar nak tengok new baby fieza.>^_^

dapnye pizza...

Yana Kama said...

semoga semuanya berjalan lancar kak..da lama jugak tak p makan pizza,terliuq je rasa kalo tengok pic makanan :D

::NureeN:: said...

44 ari plak la baru leh mkn pizza kan pas ni..
simple & sweet pa fieza.. x yah makeup byk2 gini pon dh ok ;)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy