Thursday, October 6, 2011

rindu nyaa....







Salam...


Dah seminggu rasa nya tak menjengah kawan2...rindu sgt2...mesti korang ingat aku dah bersalin tak...hehee rasa nya kan...sebab diam membisu je...tapi mana yang fren page fb ku tahu la kan...aku selalu online fb...makna nya masih membawak perot la tu kan....hehee

Next week kandungan ku masuk minggu ke-36...sekarang ni malam je selalu sakit2 kat perut ni...memulas..mengeras dan senak je rasa...cuak jugak sebab penah ada pengalaman terbersalin awal si kakak...minggu 36 dah pecah air ketuban sebab terlampau aktif sgt dia menendang2 dalam perot...huhuu..!

Kali ni pun baby tersangat la aktif...macam dah tak sabar2 je nak keluar die...

Appoinment dengan pakar pagi tadi...dah dapat pun tarikh operation...ingat kan minggu ke-38 baru nak admit hospital...tapi rupa nya lagi awal pulak...baby akan keluar pada minggu ke-37...dah konfem tarikh nya pun...admit 17 Oktober dan operation pada 18 Oktober ni...haishhh tersangat la berdebar nya...bermakna lagi seminggu je lagi nak mengusung perot boyot ni...siyes memang dah tak larat sebenar nya nak bawak perot dah...bila berjalan je tangan asyik nak menampung je bawah perot ni...rasa berat sgt...huhuu...

Okeh...tolong doa kan ku ye...insyaallah akan ku update psl new baby bila dah selamat bersalin nanti kat blog dan fb...

Kalo ada kerajinan ada la lagi entry sebelum masuk spital...insyaallah..tengok keadaan dan mood...ngeee!





22 comments:

[-suziey-] said...

salam fieza...rindu gk ngn fieza..heeh kita pn lama menyepi..bz...

kita pn ingt fieza dh bersalin..hehe

AnneRaini said...

tak sabar jugak nak tgk baby kak fieza...

mamalieyna said...

mmg rindu....huu~

syoknye dh tak lama dah..hrp semua berjln dgn baik..Amin..

eina pun baru kandungan 28minggu sesekali terasa tak larat nk jlan dah..huu~ jauh lg perjalanan nih ^_^

♥cikmOt♥ said...

kut kut...akak bersalin dulu dari saya ni...hehehe

::NureeN:: said...

nanti dah selamat bersalin sms nureen yerr... bleh g melawat bb :)
t C yerr..

maszmadi said...

semoga kak fieza selamat yerk.....

ct rahani said...

semoga selamat semuanya.. amin..

aLyNnZ said...

ishh xsabar nak tgk baby fiza..nanti update yer..

LYAfrina said...

smoga slamat segalanya fieza.. lya selalu doakan agr semua bjln lncar.. xsabar nk tgk baby :-)

Zue AnnaLeeya said...

smoga slmt semenya....
tak saba nak tgk junior fieza...

NM02 said...

kamu rindu kat ai tak?

hehehe

nnt bersalin, amek gambar baby fresh from oven tahu

ajumohit said...

Kak fieza relax tau, jgn lupe snap gmbr baby, rindu kt Akak jugak, gmbr posing ngan peyut dh byk kan, jgn terwindu2 nnti heheh

mamyharraz said...

semoga semua di permudahkan Allah :)

relax ya jgn debar2

*hehe yg menaip ni pulak debar lelebih :")

syariza09 said...

hahaha...igtkan bb dh kuar, semoga dipermudahkan segalanya. Amin

cheqna said...

moga Allah permudahkan segalanya =)

Yana Kama said...

semoga dipermudahkan kak..Amin :D

|| NaFiRaa || said...

moga dipermudahkan segalan urusan fieza nanti.. kami semua doakan kesihatan yang terbaik buat fieza dan baby..aminnn~

eB ezrin said...

36 ok dh.. dh kuat. alhamdulillah... ms aerish dolo, eB sakit nk beralin ms minggu 32. hu3

dinor's family said...

semoga suma bjalan lancar n selamat...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

rindu kak fieza jugeeer.. =)

~aSHa~ said...

semoga semuanye berjalan dgn lancar...

Myra Jay said...

Dah tak lama tu akak..

InsyaAllah ari Sabtu nie Myra ada wat kenduri sikit sempena masuk rumah sendiri, akak dijemput tau, belum bersalin ni leh makan banyak2 lagi..hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy