Monday, October 31, 2011

Hari kedua Firas...







Salam....



Nak tepek pic di hari kedua baby firas masa kat wad...

Tak dapat nak snap banyak pun pic firas time di wad di sebab kan keadaan kesihatan ku yang tak mengizin kan...walaupun di hari yang kedua masih terasa peritnya luka pembedahan..mood pun tarak nak begamba dengan baby atas katil suma...huhuu! so...takde langsung pic ku beruniform pink yang cute itu...hehee...




 dok tanggal baju baby sebab baby firas kena masuk wad kuning...dorang detect awal kuning die..kesiann terpaksa berpisah sementara...sedeyy..tinggal la ku sorang2 melayan perasaan huhuu...time ni dah boleh bangun berjalan suma...alhamdulillah...berkat semangat ku yang kuat untuk cuba bangun dari katil seawal mungkin...



Lega bila semua nya dah berlalu...baby dah pun depan mata...syukur segala kebimbangan dah pun berakhir...ni semua berkat doa yang tak putus2 dari kawan2 suma...tq..!




 

19 comments:

eT said...

comelnyer baby kak...
nk kiss sket...hehe

cheqna said...

tahniah kak
take care ye =)

ajumohit said...

rindunya nak tgk firas comel, auntie boleh bygkan bau kamu baby hehehhe

MrS. F!zA said...

alolo comelnya firas..skrg musim nama firas kan..anak mmber ofis ni pon bru lhir smlm dia punya anak pon nama firas..hihihi

Zue AnnaLeeya said...

teruk gak kuning firas yer...
tak psl2 mama kene berkg kt spital kan??? huhu...

xde bergambo dgn baju pink pon xpela...
gambo kt atas pon dah nmpk sket baju pink itu... heheeh

dinor's family said...

comelnya baby firas....geram nak cium...suka bau baby tau...

LYAfrina said...

kiutnyer... geram tgk.. alhamdulillah..smuanya dh berakhir dgn slamat.. slamat bpantang fiza.. xde ke wajah tbaru fiza?? he3

|| NaFiRaa || said...

dah ok ke kuning firas???

Marsha~ said...

congrats babe... sebijik muka ariq masa kecik... huhuhu... nak beranak jugaaaaaaaaaaaaakkk

NM02 said...

hei... udah lama sepi tup tup udah kuar babynyer?

aloh2... sangat comei okeh

tahniah buat kamu sekeluarga

selemat berpantang dengan jayanya

Pepel BoNda AmaNi said...

hilang sakit bila tengok baby depan mata kan kak...

maszmadi said...

eee x dpt bayangkan camaner sakit ceaser..... mesti perit kan.. huhu

eB ezrin said...

comelnyer... suker sgt2... cam muker u ler fieza... tahniah :)

syariza09 said...

awal juga firas kena kuning yer...tinggal la fiza sorang2 melayan perasaan, tp x pa, sementara jer kan

♥ mamaQASrina ♥ said...

comelnya baby...macam muka kak fieza la..hihihi..anyway tahniah!!

::NureeN:: said...

tahniah... baru dpt tgk bb firas.. comel

AnneRaini said...

kak fieza..update lg..mau tgk gambar firas yg baru..hehe

Myra Jay said...

Comel baby Firas tidur sambil tersenyum :)

Anonymous said...

buy generic xanax blue round generic xanax - xanax pills wikipedia

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy