Monday, October 17, 2011

mungkin dah selamat berada di wad tika ini...







Salam....


Autopublish entry


Alhamdulillah...hari ni 17 Oktober...mungkin sekarang aku dah selamat berada di katil wad...
sedang enak-enak berbaring di katil wad sementara menunggu esok pagi akan di 'operasi'...!

Insyaallah...aku akan update pasal kelahiran ni...
harus la upload pic new baby fresh from oven kan...ngeee

Kesihatan ku sekarang baik2 je sementara menanti kelahiran baby ni...
emosi pun agak stabil tak boleh stres2 sgt kan...rileks2 hehee...esok banyak la prosedur yang akan di lalui sebelum di sorong masuk ke bilik pembedahan...uishh..doa kan yang terbaik buat kami berdua ok..!









Jumpa lagi kawan2...sayang kuat2 kamo sume..!

28 comments:

Hanis Azla said...

semoga dipermudahkan segalanya buat fieza dan baby.. semoga selamat semuanya..

~izan~ said...

semoga semuanya berjalan lancar...tak sbr tgk baby baru akak..

teringat plak izan mcm ni jugak dulu.rehat2 kat wad nak tunggu dioperasi sbb dah tahu tarikh nk kuarkan baby huhu...berdebar tp tak sabar =)

LYAfrina said...

lya doakan smuanya selamat...
x sabar nk tgk newborn baby...
jgn stress yer fieza... n take care :-)

Noreen Syafira said...

smoga smuanyer dpermudahkan...xsabar nk tngk bby akk...
slmt bpntng kak

Pepel BoNda AmaNi said...

wah xsabar nak tengok new born akak....take care k kak...insya-allah semoga semuanya di permudahkan..amin...dan selamat berpantang tuk akak...

cheqna said...

moga segalanya dipermudahkan kak
amin

LiLy @ MumMyQiStInA said...

semoga dipermudahkan semuanye..Take Care.. ^_^

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

uits, kak fieza kena operate ke??
apepun, semoga semuanya selamat!!!
jaga diri bebaik yep!!!

zaidah said...

zai doakan semoga semuanya dipermudahkan...walaupun sekarang nie selalu tertinggal citer pasal fieza...

Myra Jay said...

InsyaAllah, mudah-mudahan selamat semuanya ye kak ;)

Ya ALya said...

semoga selamat semuanyer........tak sabar nak tgk baby akak.....

.: Ain aka Ibu Qaisara.. :. said...

semoga dipermudahkan ye kak fieza...amin.. :)

Izan Ishak said...

doakan yang terbaik buat kak fieza n bby...moga selamat semuanya...

eB ezrin said...

ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
ps: tp eB singgah gaks ... tc yer :)

~~*Lady Salwa*~~ said...

semoga selamat semuanya... Moga dua2 ok...

~Siti Hajar~ said...

Sga selamat semuanyer...

Xsabar nk p pelok ciom bb baru...hehe

maszmadi said...

x sabar nak tengok baby kak fieza, moga semuanya dipermudahkan..... ameen

MamaYatie said...

semoga selamat semuanya...jgn stress nnt bp naik..huhuu...

x sabar nak bau baby nih...ermmm...

Ena said...

moga k.fieza dipermudahkan semuanya..

Tak sabar juga kami ni nak tengok bay baru... :)

ajumohit said...

Semoga dipermudahkan semuanya kak, x sbr nk tgk baby huhu

|| NaFiRaa || said...

moga semua berjalan lancar.. saya doakan fieza dan bb selamat menjalani pembedahan..aminnn~

::NureeN:: said...

InsyaALLAH semuanya selamat.. amin

Norhanita said...

salam perkenalan,

semoga sekarang dah selamat melahirkan baby yg comel.

Jemput melawat blog saya http://hani-dex.blogspot.com/

Saya merupakan distributor suplemen Shaklee.

Jika berminat nk cuba set bfeastfeeding, sila email/msg saya.

trial pack juga ada.

Norhanita said...

confinement set juga ada..even melalui operation juga boleh ambil. bagus diambil kerana suplemen ini akan membantu mempercepatkan penyembuhan luka akibat pembedahan/luka jahitan bersalin normal.

mamyharraz said...

doakan fieza dan baby selamat :)

cepat2 updated citer terkini..

dinor's family said...

insyaallah semoga dua2 selamat..

Nurr Kasih said...

semoga semuanya dipermudahkan kak.

Mama Gee said...

apalah khabar fieza ya...dh selamat tentunyaa...

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy