Thursday, October 27, 2011

welcome my baby firas..!







Salam...



Assalamualaikum suma...rindu tak pada ku...ngeee...

Alhamdulillah ku dah selamat melahir kan new baby pada 18 Oktober pada jam 8.39 melalui pembedahan ceasarian...hari ni adalah hari yang ke-10 aku berpantang...makna nya dah 10 hari my little Firas melihat dunia yang serba indah ni...

Syukur semua nya dah selamat...memang getir nak melalui saat2 sebelum dan selepas di usung ke bilik pembedahan...derita dan kepedihan luka pembedahan hilang begitu saja sebaik melihat baby...sungguh sakit dan perit rasa nya di operate kali ke-3...betul la cakap2 orang...rasa mcm dah serik untuk yang sekian kali...yupp aku masih ada peluang untuk mengandung kali ke-4...belum ikat huhuu...last decision yang aku buat sesudah baby di keluar kan dari perut...mungkin ada hikmah nya sebab sebelum ni aku sgt berbelah bagi untuk membuat keputusan ni...

Aku cuma sempat upload beberapa pic baby di hari pertama kelahiran nya...paham je la tak byk masa yang ada untuk berblog...ngeee..






ni la baby Muhamad Firas Esyhan ~ 3.0 kg lahir pada 37 minggu kehamilan...


3 hari di wad baby di jaga oleh nurse...aku masih takleh bangun time ni...

nyenyak nya baby titun..!


iras sape la kanss..?


babai untie suma..nati Firas muncul lagi ehh...








30 comments:

AnneRaini said...

baby comella kak...nnti citer lagi eh... rindu tau nk bace celotah kak fieza.. selamat berpantang

|| NaFiRaa || said...

comelllll~ geram nak tiom2!!

tahniah buat fiza sekeluarga..

selamat berpantang~

ajumohit said...

Tahniah kak fiza, iras rupa mamanya hihi...alhamdulillah semua selamat

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tahniah Fieza..
Mcm muka abg irfan..Comel.. ^_^

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

tahniah kak fieza..
irfan ade geng la.. heheh
ye la kak fieza, masa lely ceasar dlu x larat nk bgn..
arap ke nurse aje..

take care sis.. =)

Zue AnnaLeeya said...

muker sejibik irfan...
dan masih ader pluang yg ke 4...
geng kak anis plak... hehehe....

slmt berpantang fieza...

munna said...

comelnya baby Firas... tahniah Fieza

ainnoraini said...

comeyyynyee...
tahniah fieza alahamdulillah semuaye selamat...nnt citer laginye pasal bb firas..

Myra Jay said...

Nama baby sama dengan anak menakan Myra - Firas :-)

Baby comell dan akak - Selamat berpantang ye :)

~izan~ said...

Alhamdulillah dah selamat semua... tahniah kak..semoga akak dan baby sihat selalu lps ni...comel sgt!

dinor's family said...

iras feeza la...dah tgk awal2 lg kat fb...selamat bpantang..

mamalieyna said...

welcomeeeee si comel cayangggg~

tahniah n selamat berpantang...makin tak sabar nk tunggu turn eina plak..ihiks~

ieda said...

comeynya.welcome baby Muhamad Firas Esyhan. selamat berpantang ;)

eB ezrin said...

alahai comelnyer... suker tgk... oo kalo caesar... tmpt yg samer lagi perit yer? hu3... kalo ader rezki, eb nk cuber dpt bb lagi... ms tuh eB akan choose caser kot sbb tkt jntg x kuat. hu3

~Siti Hajar~ said...

Muka iras mamanyer la, hero kan...hehe

Best la Irfan ada geng dah pasni tp Anis pun ada chance nk dpt geng gak pasni...

Fieza, InsyaAllah mgu depan kami terjah rmh fieza nk pelok ciom bb, mgu ni nk terjah CH dulu...hehe

ratusiput said...

tahniah fiza...alalala comelnye firas...adelah abg kawan lepas ni ye...take care fiza..

LYAfrina said...

geramnyer tegk... comel sgt.. muka copy paste abg irfan ni..

slamat bpntang fieza

Normaliza said...

Tahniah fieza....bestnya dapat bb baru. Selamat berpantang & semoga jadi mommy yang the best.. :)

syariza09 said...

yehhhh...baby dh kluar...alhamdulillah...smuanya dah selamat..slmt berpantang, pantang betul2 tau

Nad @ MamaZakwan said...

congrats..!
selamat berpantang!

~~*Lady Salwa*~~ said...

As-salam Firas... alhai, comelnya... macam muka akak la... Peluk cium dari auty sal...

Ena said...

AKHIRNYA.. YG DITUNGGU SUDAH PUN MENJELMA.. WEEEEEEEEEEE... ENCEMNYER..

MamaYatie said...

tahniah fiza! Ya Allah bestnya...ada baby..baby boi lak tur.....jeles3x

Alin Marlini said...

Tahniah Fieza :) cam abang dia...

umialya said...

tahniah, seiras abangnya irfan

maszmadi said...

alhamdulillah, akhirnya kuar jgk pic baby kat blog kak fieza ni...

tahniah yerk kak..... bestnyer ada baby kecik.....

wahida said...

tahniah dear...
comel giler anak ko...aku tumpang hepi...
selamat berpantang yer...
take care!!

mamyharraz said...

Alhamdulillah :)

Tahniah fieza.

comel sgt baby firas..slmt berpantang dan semoga cepat2 sihat nnt boleh updated tentang baby firas ;)

NM02 said...

iras abang dia la

Huda said...

comelnye firas..tahniah kak :) slmt berpantang.

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy