Tuesday, November 15, 2011

dalam pantang pun boleh berposing..? boleh jeww..!







Salam...




Tetap jugak curik2 update blog agar tak bersawang...mana tidak nya firas sekarang ni dah cerdik takmo lagi tido lama2...kejap2 die terjaga asyik nak mengepam je 24 jam...hehee...baru je nak pegang laptop dia dah start meragam..macam tau2 je...huhuu..dok tengah update entry ni pun sambil2 firas sedang baek punya dok mengepam hahaa...

Sekarang asyik dok update pic baby je kan...ada yang request pulak nak tengok jugak wajah orang dalam pantang...ok..sempat berposing pada hari raya korban haitu...harus la ada jgk pic raya walaupun masih dalam pantang...wajib sebagai kenangan beraya dalam pantang..!

okeh layan...





 sememeh...  :-(


breastfeeding time..!  :-))


dua assistant mama...boleh diharap untuk tengok2 kan si adik...

haishh dlm pantang boleh pulak jerawat tumbuh bertalu talu...terpaksa lah tempek ubat jerawat..see...nampak kan ngeh2..


terlebey suda...tetiba keluar bentuk love tu..kuangg2..!



Firas berposing raya...





potret raya yang tak sempurna...asal ada..!

beraya bersama 'orang baru'...


raya yang sangat bermakna kali nie...walaupun sekadar berkain batik hehee...


27 comments:

ratusiput said...

jelesnye tgk org ade baby :)

MrS. F!zA said...

nsib raya haji dlm pantang..kalo raya puasa..nangis tgk org melaram..agknya tahun depan sy plk kot raya dlm pantang..hahaha

Pepel BoNda AmaNi said...

raya tetap raya...hehehehe...nasib baik la dah sihat skit..xda la sedey sangat tengok orang beraya kan kak...sama cam eida dulu pantang masa raya posa...sedeyyyyyyyyyyyy xleh nak jalan2..heheheheh

@e_da said...

maintain cun je akak dalam pantang.. hihi.. wajah berseri

eB ezrin said...

alahai jelsnyer i, tahniah dear, sgt2 comel... nk cium skit boley? :)

yan said...

tak berubah sangat yr body ye..untung badan..

Myra Jay said...

Soooo sweet..

Kool je tgk Firas tu, tp abg irfan terseksi lak.. :)


**Bila la dapat jumpa akak dengan baby Firas ni kan...

mamashikin said...

kak fiza dah kurus dan cantik...!jelesnya..sy pulak makin mengembang..huhu..lg 7 bulan penantian..

mamyharraz said...

terubat rindu tgk tuan blog :)

amboiii menten kurusnya mama firas...jeles ai tau.. hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

pheeewwwiitt..
menten slim wlpn br pas banak.. jeles la kak fieza.. ;-p

alahai, tak jauh lari kak n ababg si firas yer..
bagus la tu, jgn berebut dukung plak nnti.. hehehhe

♥SyilaSyira♥ said...

dalam pantang pun kak fza nampak cantik..baby yang sgt comel r..geramnya tgk

mamalieyna said...

weeiii tak sabar nak tunggu turn eina lak..bestnye berkepit ngn baby je..hee~

eh ada mcm calender je ats katil tu, menghitung hari bila nk hbis pantang ke?..hehe..

maszmadi said...

kain batik pon kain batik lah kan kak fieza, janji raya... hehe

|| NaFiRaa || said...

jeles la tengok mama firas nih..menten jek.. muka berseri2..

Huda said...

comelnye anak beranak ni :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Fieza.TAHNIAH atas kelahiran baby baru.Alhamdllh fieza & baby sihat.comelnyaaaa anak fieza!!

ajumohit said...

kak fiza tak mempunyai masalah besar utk menurunkan berat badan hehehhe..maintain jek badan akak hehehe, firas tido dgn lenanya

~Siti Hajar~ said...

Fieza nmpk makin kurus, diet @ semulajdi nih..??? (sibuk je nk tau)

Firas dh cerdik xkasi mama berblog yer, xpe Fieza peturun ilmu kat Anis & Irfan, nti dorg tlg updatekan..hehe

Normaliza said...

bestnya kendong baby..

tetap nampak menten gitu walaupun berpantang...hehe

♥♫♥ZaiKuLiM♥♫♥ said...

salam fiza wa..dah dpt baby erk..

tahniah baby boy..

chekna @ mama ziyad said...

wah, dah bersalin ye.. congrats.. xnampak macam baru lepas bersalin je... still maintain..

Imah Dinor said...

cepatnya masa blalu....dah besar pun baby fiza....

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Baby firas sangat comel..
rindu sangat bau baby..
fieza maintain jer badan ni.. ;)

mysara said...

wah..sis ada baby baru ek..
congratz..:))

Alin Marlini said...

menten je fieza ek..kalau Alin anak ke 3 tak taulah camner rupernya..

syariza09 said...

sama jer sebelum dan slps...maintain cun gitu

Pen Biru said...

tetap, maintain..tahniah atas kehadiran org baru..pasni pasang badan balik yee

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy