Thursday, November 24, 2011

lagi..dan lagi pic firas @ 1 month...








Salam.... 




Phewww...lagi2 pic firas...sure la nak abadi kan semua gamba2 baby kat blog seniri kan...sebagai kenangan buat ku dan asben serta anak2 bila dah besar nanti...





bila dah bercukur rambut haitu, lambat pulak tumbuh nya...masa lahir kemain lebat..huu..


makin bambam...berkat mengempeng 24 jam...hehe!





gaya tido bikin orang geramm...rasa nak tiomm2 je..selalu jadi mangsa kakak Anis dan abang Irfan..nak tido pun tak senang asyik kena cium2 je...




ni ntah apa pesen gaya nya...


cuaca panass...firas minta tanggal kan baju...baru la dia dapat tido..hehee


lega dapat mengeliat cam gini...lega kan urat2 yang tegang...hehee sweet!


senang hati nampak nya firas... :-))





13 comments:

eB ezrin said...

trn SA bagitau eh? nk gomoi firaz :)

Qhaifa Nur said...

memang patut simpan buat kenangan...
suka tengok kain barut tu, cantik...

Zue AnnaLeeya said...

comei gambo firas duk geliat tuh... heheh....

maszmadi said...

eee bambam..... nak geget boleh.....

Imah Dinor said...

mmg sedap cium baby kn...cepatnya firas dah nmpk tembam sudah...

~Siti Hajar~ said...

Kjp je nmpk cam da besar si Firas ni, xdapat2 nk gomol lg nih...huhu

|| NaFiRaa || said...

geramnye!!! nak teom2 jek pipi dia!!

Yan said...

bestnya dia tidur...

mamyharraz said...

tomeiiinya baby dia..

kakak&abg puaslah gomol baby tomei ni kan besttnya bau baby :)

::NureeN:: said...

muka irfan ;)
dah bleh menggeliat bestnyerr

Dalila Hamid said...

Tahniah!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

sebijik muka irfan eh kak...ehehe dah nama pon adik badik..:-)

Mama Gee said...

chomelnya baby firas...
baby2 lg dh pandai bergayaa ya..
heheee

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy