Tuesday, November 22, 2011

sebulan sudah firas....







Salam... 




Sebulan sudah firas...kejap je dah hujung2 berpantang...dah 35 hari ku berpantang hari ni...masa untuk lepak2 baring2 di katil bersama baby sudah pun hampir tamat heheee..akan rindu saat2 ni..huhuuu...

Firas pun dah makin cerdik sekarang...dah takmo lagi tido siang dengan nyenyak...hurmm mungkin dia pun dah tahu beza siang dan malam kot...dah pandai buat ragam kalo nak lelap kan mata sure nak kena riba kan dulu baru lah firas terlena...terlelap kejap je...baru mama nak suap 3 mulut...firas dah merengek rengek minta di angkat kan...huwaa tak sempat nak makan dengan senang hati...

Layan pic terbaru firas yang makin membesar bagai juara..pipi makin bambam...eeeeyy mama pulak yang geramm..!




bila di baring kan macam ni kemain sedap lena...motif cuma nak shoot2 je..tapi firas makin sedap dok tido...  :-)


tak di hirau kan flash kamera yang bertalu talu...!


ini la tempat paling selesa buat firas tido sejak masuk usia sebulan ni...naik buai lagi menyenyak kan tido dia...


firas lagi suka tido buai rupa nya...


alamak...firas terjaga...terkejut dengan flash kamera..siap lambai2 hehe!



terlena semula bila di enjut...


 seniri geram tgk dia..kuang2..


segar nya bila dah bangun dari tido yang panjang...


hurmm...terlena lagi setelah puas menyusu...


 'firas nak sambung tido ehh...besok2 mama tepek lagi gamba firas yang tak habis2...zzzzzz..





 maaf ye tak sempat lagi nak jengah kawan2...nak buat entry ni pun puas berperang dengan firas dulu ekekekk...




12 comments:

eT said...

waa...chumelnyer baby firas...
tp atas tu ada pregnancy ticker...hehe

:: Mrs.Eady :: said...

tetibe rindu bau baby..huhhu..

eB ezrin said...

me rindu la nk cium bau bb. hu3... aed dh bau macam. ;p
ps: firas dh mkn mirip ngan u :)

AnneRaini said...

dah berubah sikit dah muke die... mmg rindu masa2 pantang ni...syok jekan..

ajumohit said...

Firas nmpk encem dah hihihihi, geram tgk firas tido, tetiba auntie rasa ngantuk hahahah, nk join firas fotoshoot
Hihi

|| NaFiRaa || said...

geram.. besar nanti mesti ensem cam abang irfan dia..:)

Zue AnnaLeeya said...

olorrr... makin nmpk bulat bila xde rambut... heeeee....

tp kan, bila dah makin beso nih, firas mmg fotokopi abg irfan...

munna said...

sekejap je dah sebulan... tup tap dah setahun kan ...

Qaseh said...

Comel Firaz ni...baby sy pun tido buai jugak he hee...lena lama sikit

Myra Jay said...

Nyenyaknya bb Firas tido..
Nampak tenang je dia kan.. :)

Ena said...

comeinyer..


ena dulu masa anis or irfan kalo asyik tido je.. ena akan gomol2 dier samai la dier rimas dan bangun.. hahah.. tak senono je ummi dier.. dengki tengok anak asyik tido je kan.. :)

mamalieyna said...

alolo..bestnye...geram...tak sabar nak cheoum2 baby..he~

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy