Monday, July 30, 2012

Firas at Baby Farm...








Salam.....



Dah lama Firas tak melepak rileks2 kat Baby Farm kepunyaan nyaa....terbiar sepi je kat situ kan...farm pun dah berabuk..penuh rumput rampai kot..hehee....

Maka hari ni Firas mula lah menjengah farm yang terbiar sepi tu...kakaa...
Jom join sekali..!









ni lah cozy Baby Farm tu...hehee..
beli berbulan sudah baru sekali dua pakai je...


kemain hepy lagi kt dalam cozy tu...


main bear bagai mcm gegel...
teman mesra Firas tuu...


mula nak merangkak keluar...jgn harap lah nak lelama kat dlm tu...tu psl sekali sekala je pakai cozy ni...huu!
si bear dah jatuh ke luar...tu pasal lerr....


Cari cari mana la si bear ni pegi....


dah jumpa pun teman baik....
kemain 'mesra' lagi Firas dgn si bear...

 mula lah sesi korek mengorek...suka la sangat Firas ni main korek2 idung si bear...jangan kata kan bear sesape punya idung pun suka nau di korek nya..pantang leka skt..sambil menyusu pun boleh di korek nya idung mama nih..huh!...adoiyaii...





 

22 comments:

ieda said...

alah2 relax nyee dia disituu
landing2 .. geram tgk !!! ;))

kakcik said...

Mujur bear tu tak pandai bersin! :)

AnneRaini said...

besarlah lubang idung mama pasni..ekekeke

Huda said...

hehehe..comel..mcm lukman pun suka korek hidung ummi dia, korek telinga..pastu dia gelak2 :)

Outbound di malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
Buatlah hari esok lebih baik dari sekarang !
di tunggu kunjungan balik.nya!terimakasih ...

cheqna said...

hahaha
bersihla hidung mama =)

Nieyl said...

ala...tomey jer bear ngan piras tuh...hehe~2 2 tomey...bum..bum...:)

maszmadi said...

macam best jerk firas landing atas tu. auntie nak tumpang bleh?... hehe

Imah Dinor said...

comelnya firas dok dlm tu...:)

-Sara- said...

amboii bestnya firas duk bersantai..comeyy sungguh :)

Rizziela said...

comelnya Firas

Ena said...

geramnya tgk firas ni kakkk.. tembam dan makin tembam.. nak gigit je rasa.. heheh

Qhaifa Nur said...

seronok dapat pegang kalau bole nak peluk2 ya firas......

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. comelnye~ main bear lagilahhh comey!!
Delisha pon suka korek idung mamanye jugak.. sabor jek lah kan~

Qaseh Suhaida said...

hu huu...firas sama la dgn anak sy Ashraaf suka sgt korek hidung masa tengah BF.

Myra Jay said...

Korek cari apa tu Firas...?? heheee

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieza.Wah!bkn main sedap berehat Firas ya..ya la,dak tecik tak puasa.hikhik

Comellllnyaaa..geram tgk matanya yg bolat tu

LYAfrina said...

dah besar dia.. dh blh meniarap ye

lieyalatif said...

Amboi2 kemain tersadai landing little bos ni yek....comey....

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

steady nyer landing.. =)

Alin Marlini said...

hehehe..comel

Anonymous said...

buy valium 5mg valium lot - valium 471

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy