Thursday, August 18, 2011

berbuka dengan Kenny's Balinese Chicken @ Kenny Rogers Roasters...






Salam....




Hai..hai...tuan blog muncul jua hari ni...bila story takde low profile je la kan...tapi kalo ada story pun dah memang mood sudah ke laut apa boleh buat kan...

Pheww....akhir nya plan berbuka kat luar terlaksana...hari2 berbuka kat umah pun boring jugak kan...just berbuka kat Jusco je...belum plan berbuka kat hotel lagi...walaupun dalam hati tu ada keinginan cuma belum suarakan lagi pada encik suami je...hurmm bajet harus difikir kan jugak kan...ngeee maklum arr nak makan yang sedap2 yang mahal2 tapi aku ni kan kede sikit...hakhakk...

Nak tayang menu berbuka kami di Kenny Rogers...jangan terliur ehh...




snap pakai kamera kompak je...untung terbawak jgk kamera kecik tu...kalo tak maka takde la pic nak ditayang hehee...


apa2 pun reserved dulu...


ni la menu berbuka special dari Kenny Rogers sempena Ramadhan...Kenny's Balinese Chicken



daku punya set berbuka...boleh pilih  dan tukar menu yang dalam set tu ikut tekak dan selera masing2....

penghilang dahaga ku dan Anis...

penghilang dahaga huby....

muffin dalam set berbuka tu...ada 3 perisa....perisa coklat, vanila dan pisang


sebelum berbuka...Irfan berpuasa hari tu...hehee puasa pun dapat selang2 hari je tu...

okeh...kenyanngggg sgt2...errkkk....alhamdulillah...!


sebenarnya sebelum berbuka tu ada la terjumpa Hafiz AF dan Akma AF...ada la dorang ajak berbuka sesama tapi aku pulak yang jual mahal....ngehh ngehh..!






34 comments:

MrS. F!zA said...

hihihi mmg leh pilih pon.. weee..hubby akk amik nasi 2....hihihi nyum2 pgi2 up gmbr mknan mmg terliur sudahhh

Rizziela said...

Fiza, walaupun u pregnant..memang berseri lah wajah..apa rahsia kejelitaan anda

Fieza79 said...

@MrS. F!zA

nmpk nasi tu kecik je portion dia...hee rasa mcm tak cukup...hehee

Fieza79 said...

@Rizziela

ntah la rizziela taktau nak ckp jgk...hehee berseri ke...mcm sama je sebelum dn semasa pregnant...

Lady Salwa said...

pagi2 tengok makanan, leh tahan lagi la.. tapi kalau dah tengah hari, mau perut ni berdondang sayang... pastu dok terliur... hehe

Huda said...

uiii..KR, lama dh x makan. kat manjung xde KR :)

Myra Jay said...

Wow!! Kalau tak mesti akak dah berbuka dengan retis gitu :)

Nampak sedap menu tu, tp Myra takleh makan ayam buat masa la...huhuuu

cheqna said...

beshnya kak
akak sihat????
take care k =)

maszmadi said...

hurm, yang dalam pic kak fieza ngan irfan tu kan... meja belakang kanan tu dah abis air dorang kan, x pose la tuh.. hehe

bestnyer buka kat luar..

mamyharraz said...

sos ayam tu mmg sedap kann kena pulak dgn mufin yg gebu tuu huwaaa shedapsssnya ...

fieza menten je kann perut je naik..mana lah pegi lemak2 tu sumer ya? hehe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah..yummy..yummy..dh lama x mkn Kat KR..

mama tims said...

mmm..sedapnya fiza..tingin la pulak..

CIK JATT said...

my hubby punya favourite nih. g jusco jer mesti nak kenny rogers. tapi sepanjang bulan puasa ni, kitorang tak sempat lagi nak berbuka kat luar

Aida said...

kalo makan kenny rogers, aida suka muffin yg original .. kadang kalau dah tamak sangat, sanggup beli 1 dozen .. isk isk isk .. tamak kan!

syariza09 said...

smuanya buat telan air liur gulppp.
yg plg tak tahan ayat last tuuuu

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam fieza...wah!berbuka kat KR...biasa brbuka kat umah jer ngan HB..berdua-duaan..hihi.
mmg la menjak pregnant nie,wajah fieza berseri2 sgt...maybe baby girl kot!

ajumohit said...

Air tu nmpk segar skali kak...mmg sronok skali skala dpt bbuka di luar kan kak... Yg penting sediakan Aja ongkosnya hihi

Yan said...

Sedap ke Chicken Balinese tu? Looks so tempting.

~izan~ said...

air pink tu alahai..kalau tgk siang ni mmg la rasa mcm2 dah hehe...

apa2 pun akak still berseri gitu!~

::NureeN:: said...

lama x terjah cini.. lepas raya la plak kot hehehe....

lama sepi.. baru muncul ;p

anisalya said...

sedapnya la kenny rogers...
dah lama tak pergi nih.

AnneRaini said...

ah, tetiba rasa cam nak makan kenny's

ieda said...

seronoknya dikk sesekali berbuka di luar kan .. akak lum berkesempatan berbuka ngan anak2 di luar lagi nie :) tgh pilih2 mana nak bawak :))

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

if rafiq nampak hafiz tu..sure dia p terkam..sbb rafiq minat sunggoh ngan hafiz tuu huhuhu..

sedapnyeee..lam tak mkn KR..hehe

~Siti Hajar~ said...

Bestnyer mkn kat KR, sy suka jgk tp blm bkesempatan lg..huhu...sy pn ada kat jusco masa Hafiz AF bt show...hehe

Fieza, Hotel Summit bt promotion lg, skrg RM40 per person, tp start 22- 29/8, RM28 per person, makan kat situ mmg sedap & byk choice, blh mkn tp pool lg, ni no utk booking 045386666..km munkin p mgu depan kot...InsyaAllah

Zue AnnaLeeya said...

bestnyer berbuka kt KR...
kita nih blom smpt berbuka kt luar pon lagik...
ingat mggu nih kot... Insyaallah..

eB ezrin said...

adeh2.. pedih perot.. nak jgkk :)

Hanis Azla said...

letih aje muka irfan.. best juga menu berbuka di kenny rogers tu kan..

Hanis Azla said...

letih aje muka irfan.. best juga menu berbuka di kenny rogers tu kan..

Alin Marlini said...

betul ker hafiz ajak berbuka fieza?

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

wah leh tahan juai mahal akak ni...perh sedap menu sib baik time lam bukak blog akak ni kalo tak mau terliur

Ena said...

sedapnya.. dah lama tak pekena KR.. huhu

dinor's family said...

wah meriah la...kami blum bbuka d luar lg....asyik cuti dok bbuka d rmh adik bradik cik somi je...

Rash said...

Salam~

rash ngn hubby klu g kenny mesti mkn set quarter chicken + 3 side dishes tu.. mmg mabeles la =D

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy