Tuesday, August 2, 2011

serupa tak...?

Salam....



Serupa tak...?

ehheee.....





gaya model ni...


dengan....


gaya model yang takleh blah nie...ekekekk....baju dah sama kan...tapi gaya posing out okeh!


menjadi diri sendiri je lah..!

ok tak posing gini...


cam gini...?



alhamdulillah...dah masuk dua hari berpuasa...pengalaman pertama berpuasa di kala preggy ni sangat mencabar...walau sesekali terasa pedih ulu hati dan rasa lemah sangat2...tapi alhamdulillah...berjaya jugak melawan semua tu...harap2 baby dalam ni terus bersabar dalam iman yerk...hehehee...









29 comments:

AnneRaini said...

wah kak, kalau xde pape halangan...dpt pose penuhla tahun ni yek..bestnyee

MrS. F!zA said...

tomei tomei..

aah pose dlm preggy ni mmg menguji betul...kita dlu posa msa kndungan 8bulan..huhuhu mmg tak tertahan smpai nk pengsan rsa..

Myra Jay said...

Sama sama.... :)

Posing pun lebih kurang..
myra suka tengok perempuan preggy nie, dok bayang diri sendiri bila nak dapat rasai semua tu.. :)

::NureeN:: said...

posa thn ni penuh la kan fieza.. cantik baju ;)

Zue AnnaLeeya said...

zue pnah rasa pose masa preggy... tp masa tuh tgh morning sickness... mmg tggal jgkla pose sbb asyik muntah jerk kan??? huhuhu...

cantik baju... fieza dah bape bln erk??? klu x silap 6 bln kan??? tp kecik jerk perutnya... klu zue tuh mau kembang semangkuk... ekekekkk....

~Siti Hajar~ said...

ada persamaan la fieza...dua2 comel...hehe

Dilla Ady said...

hihi..same same..

tp fieza nye versi preggy lagi chumel..

dilla dulu tak penuh pun pose..rase lain mcm jek..terutamanye haus sgt2..

MamaYatie said...

hehee..supe la..cuma model hak bawak lagi comey dan berseri2..

kuatkan semangat yer fieza, mmg tak mudah..last time pernah 2 kali merasa pose time pregnant..huhu

ajumohit said...

Alahai sama la kak!!! Comel sgt, kene pulak dgn lgsir blkg tu mmg comey hehe

-Sara- said...

ehehe..samee jee n comel je! :D

samelah saya pon, agak lemah tp alhamdulillah dpt bertahan smpai berbuka..slmt berpose :)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

sama posing gmbr fieza yg 1st tu dgn gambar model..comel perut.. ;)

Selamat Berpuasa Fieza.. ^_^

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

sama tapi tak serupa..
heheh, sorang perut flat, akak dh maju ke depan.. heheh, ada isi kan..
kak, org ckp kalo preggy mommie kuat melaram ni anak pompuan.. is dat true?.. hihihihi
tingin nk sarung costume ghitu gop,
cam2 pesen bj maternity la ni.. cumel2..

ratusiput said...

sama tp tak serupa.ehehe...comei je tgk fiza pakai baju preggy tu.alhamdulillah kan dpt habiskan satu hari puasa.kena kuat semangat tu.

Ena said...

hehe...

comel je kak..

ena pernah dah lalui puasa masa peggy.. time tu peknen kan si kakak.. dan bulan tu jugak bersalinnya.. awal 2 weeks.. heheh..

Izan Ishak said...

akak....cantiknya!

alhamdulillah...moga akak terus kuat nak berpuasa ye~

wahida said...

nok, ko beli baju tu kat mana nok? cantik la...eh, tanya mcm aku lak yg peknen..hehe...

fiza, aku doakan ko dpt berpuasa penuh bulan ramadhan ni...jgn tinggal sahur tau...nnt kesian baby...

CIK JATT said...

sweetnya baju tu akak. boleh jadi model preggy mom nih:)

hyazz said...

ala..ok aper...ayu giteww.. pose pose jugak...baby nak kena jaga gak.. klu lemah sangat..buka jer...sian sia...ibu preggy takper

Huda said...

comel :)

ainnoraini said...

mmg comey...

slmt berposa fieza...

cheqna said...

dah beso dah perut akak
moga akak berada dalam keadaan yang baik2 saje =)

maszmadi said...

wallah, pose org preggy tetap umphhhhh!

~izan~ said...

akak tetap comel la,pakai apa pun cantik..

semoga akak dpt penuh puasa tahun ni biarpun ada baby inside =) baby jgn noty2 tau!~

mamalieyna said...

comel~ baju dh sama dh..hee~

baru perasan la, eina lama benor tak ambik gmbo, gmbo anak pun dh lama tak snap..huu~ mood kureeeeng sungguh skrg..

alhamdulillah dpt berthn puasa kan..hope dpt puasa penuh k~ take care~

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wow..mengancam..ehehe

mama tims said...

waaa...mak buyong ni posing sakan..

takpe saba..mase preggy mmg camtu,saya dulu preggy masa bln pose..tp Alhamdulillah penuh..tak tinggal..

Alin Marlini said...

penah rasa pregnant ms posa dulu..mmg tak larat..minum glukosa...

|| NaFiRaa || said...

cantek!! kalo saya konfem x de saiz kalo baju2 cam gitu..mencik jek!!!

sekamar rindu said...

salam....


semoga Allah swt memudahkan anda bersalin nanti...amin..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy