Monday, August 22, 2011

ngedate dengan Hafiz dan Akma AF...






Salam....



Hahaa..sila abai kan tajuk entry....gimik aje ye...ngeee...
Takda la...masa kami gi berbuka kat Kenny Rogers haitu mana tahu ada show Hafiz dan Akma bersama peminat sempena bulan Ramadan anjuran Astro...sampai2 je tengok ramai sgt umat manusia haitu..rupa nya ada show kat situ...sempat lagi mencelah celah dalam keadaan perot boyot ni hahaa..!




sonok nya pada yang dapat menjawab soklan Hafiz...dapat sorang satu goodies bag...hurmm malu kuceng pulak mak nak angkat tangan....huhuu!
bagi chance pada adik2 je lah jawab!

cute Hafiz ni kan...!

wawahh...sempat aku menyibuk ajak Akma bergamba...hehee




Kejap je sempat tengok show tu sebab kami sampai pun dah last minit nak tamat show tu...
Pastu kami bertawaf satu Jusco cari baju raya buat Anis dan Irfan...dah penat bertawaf sementara menunggu waktu berbuka sempat melepak kat luar Jusco...

Irfan yang dah tak sabar nak berbuka...dok pegang je kinder joy tu...huu..

bila melepak camni mesti la nak snap2 kan...


tuan tanah dan encik asben....


Lama gila tak blogwalking...harini mintak2 la ada mood nak jalan2 umah kawan2...keje kat opis ni melambak arr...hilang terus mood nak blogwalking..!




27 comments:

ajumohit said...

wahhh dpt jumpe live awan nanooo hehehhe...suke tgk semua gmbr2 ni kak

mamyharraz said...

mesti hafiz tu kecik je kan.

fieza mcm biasa menten comeyy :D suka tgk.

Alin Marlini said...

akma tu mmg dah berhijab @ tuk program tu jek?

LYAfrina said...

y tu akma af k?? lain sgt muka bila btudung..

wahida said...

dulu masa hafiz kat AF, kurang minat si hafiz ni...tapi bila dia dah keluar AF, lagu dia semua best2...jadi suka la pulak..hehe...

Zue AnnaLeeya said...

haah la... lain muker akma af tuh...

irfan pose yer??? dia pose pnuh tak fieza????
alif ader jgk tggal... huhu

NM02 said...

cute kan dia

suker tgk dia pakai cekak rambut

rasa nak lari sambil nyanyi awan nano berulang kali

hahahaa

@e_da said...

wah glemer akak dpt bergambau ngan artis.. heheh

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

uihh rafiq minat betul ngan si hafiz ni..hehhe

ieda said...

cumeinya akma tuu kan .. akak pun minat sgt2 kat die :)

cute pis fiza dan hubby yg last tuu :)

mamashikin said...

awan nanooo...hahaha

akak sy tgk makin lama makin berseri la..cantik..mesti baby boy nih?betul tak?hehehe...

AnneRaini said...

kak fieza nmpk lagi muda drpd akma tau....hehe

Huda said...

comelnye kak :) ayu gitu bile pregnant ni :)

Qaseh said...

org mengandung mmg kena byk berjalan br senang nak bersalin nnt

Myra Jay said...

Wahhh betnyer tgkap gambaq dengan artis..hehee :-0

Akma dah pakai tudung ye?? :-)

Ya ALya said...

amboi...kemain glamer lagi yer kak fieza........

maszmadi said...

wah ingat kak fieza memang ngedet betul2 nagn dorang... hehe

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salamlm perutkan? Fieza,,apa kabar?Wah!baby lam peyot glamour brgambar ngan artis!.Tp xnampak la sbb dlm perut..mummy dia yg trlbh glamour.Berserinya wajah Fieza...anak pompuan nie..k.atie confirm(cam doc lak..ngeeee)

eB ezrin said...

baby boy eh? muker tuh len jerk :)

syariza09 said...

rambut hafiz tu makin kembang laa..hihii

tuan tanah mmg wajib bergambar, makin berseri2 yer

Aida said...

tinggi jugak akma tu ye ?? tp artis af ni mcm tak lama .. kena struggle utk kekalkan nama .. hehehe

cheqna said...

slamat berjalan2....
beshnya bershopping =)

~Siti Hajar~ said...

Dpt bgambar jgk dgn artis no...comel fieza lg dr artis...hehe

mamalieyna said...

waaah Akma dh bertudung eh.lama beno dia menyepi , tak dngr citer psl dia..hee~

amboi sempat posing2 sakan eh, comel~ eina sejak memboyot sket ni, belum ada aura nak menyenap..hu~ pelik beno..dl ms peknenkan arif ghajin snap tiap2 bulan nk nmpkkan perubahan perut..hu~

~izan~ said...

larat lagi akak ke sana ke sini yer..bagus tu kak,aktif =)

dinor's family said...

wah glamor dpt bgmbr ngan artis...dah btudung si akma ni ye...

Mama Gee said...

wahhh best tu dpt jumpa artiss..... bukan selalu kan.. :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy