Tuesday, August 23, 2011

berbuka @ Hotel Pearl View






Salam....





Jumaat lepas kami punya berbuka sangat la special...menjadi jugak plan nak berbuka kat hotel...actually mak buyung ni mengidam berbuka kat hotel..tu la pasal...dah request beberapa kali pada en suami...mulanya dia macam bo layan...sadis! tapi at last kebetulan pulak dapat jemputan berbuka anjuran company huby...owhh syukur2...rezki datang menggolek gitu...hehee makan free..tu yang penting...so bila huby sms petang 2 hari sebelum...laju je reply...nak..nak...! ehehhh...kalo ajak makan laju je ye...hakhak..!

Majlis berbuka puasa tu di Hotel Pearl View Prai...jom layan gamba sekeping dua...malu nak snap bertalu talu...maklum la majlis orang la katakan...malu-malu kuceng la sket...ekekek..!




Irfan wajib kena berpuasa haritu sebab nak kasi best sket time berbuka kangg....

dah puas makan itu ini baru sempat nak bergambar...tu pun time org dah reda...hehee harus la ada bukti jgk kan...sayang nya tak dapat nak snap gambo food!


memang makan tak hengat...biasa la selera ku makin bertambah tambah sejak preggy ni nak2 di bulan puasa pulak...huby ckp memang tak rugi pun datang sini...kuat melantak..huhuu!


suka je Irfan dan Anis sebab ada eskrem dan ABC...berulang ulang dorang makan...

okeh puas berbuka petang tu..alhamdulillah!



Jam 9 lebih baru kami balik...biasa la lepas makan sembang2 borak2 dengan staf2 dari cawangan yang lain tak sedar dah berjam jam kat situ...apa pun tenkiu pada Abdul Halim Said & Co yang menganjurkan majlis berbuka petang tu...tahun depan dan tahun2 seterus nya buat lagi yerk..ngehh ngehh..





28 comments:

mamalieyna said...

waaah lepas jugak hajat si mak buyung ni kan..puas hati..hee~

byk noo bergmbr time peknen ni kan..stp kali tgk fieza bergmbo, teringin rasa nk bergmbo, tp hee~ takde mood..=P

Ena said...

kemain ceria lagi wajah2 kat n3 ni.. nak nak wajah akak la.. :)

::NureeN:: said...

mmg best kan skali skala tukar selera.. nureen pon ada plan dlm minggu ni nk gak skali lagi berbuka d hotel ;)

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tercapai juga hajat ye..
best2.. ^_^

Aida said...

tercapai jugak ye rengekan si mak yong yg hot ni .. hehehe .. iran puasa tak fieza?? sbb tengok semangat je dia makan ..

Zanna Rohim said...

Salam..perkenalan.

Wah bestnya...seronok sekali sekala buka puasa kat hotel.

dinor's family said...

puas hatikn klu dpt apa yg dhajat...mmg wajah2 ceria...

Myra Jay said...

Bestnyer.... :-)

Kak, Pearl View dengan rumah myra dekaaaat sangat :-)

Sebelum ni ada plan nk berbuka kat situ jugak :-)

AnneRaini said...

bestkan makan hotel sbb byk sgt pilihan makanan tp tak bestnye sbb tak dpt makan sume makanan..hehe

rATu kEBaYA said...

ada jugak berhajat nak berbuka di hotel.. tapi nampak gayanya tak berkesampaian kot.. huhuhu

ajumohit said...

lepas hajat nk berbuka di hotel ye kak...
saya je belum lagi, pose pon nak abis dah huhuhuh

mamyharraz said...

best kan dpt apa yg di idam :D

mkn buffet time selera tak rugi..

Huda said...

sekali sekala best gak kak psal x payah masak :) kami ptg ni dpt lg jemputan berbuka di hotel, tp kalau husna lom baik demam, x pegi la nampak gayanya..hehe

|| NaFiRaa || said...

bestnye!!!! zura tahun nih x dapat joint majlis bukak pose kt opis zura.. kesiankan hubby yang masih x bape nak boleh jalan lagi.. sedih~

~Siti Hajar~ said...

haaa tertunai gak hajat nk berbuka kat hotel yer, patut la muka bseri2 je..hehe

Sy esok br nk berbuka kat hotel summit, tgu time diskaun br p..jimat!...hahah

hubby fieza keja lawyer firm yer...???

mama tims said...

bestnya buka kat hotel...kite lama tak buka kat hotel..susah la nak bwk semua askar 4org nih..

eB ezrin said...

hotel la, nak gaks :)

zaidah said...

bestnyer...dah tercapai hajat...alhamdulillah

Zue AnnaLeeya said...

dah tercapai hajat erk...
klu tak mesti berair jerk mulut beby kan???

Qaseh said...

rezeki baby la tuuu dpt berbuka di restoran free lagikk mmg berbaloi22

cheqna said...

beshnya...cheqna tahun ni 3 je berbuka kat luar

Hanis Azla said...

bestnya.. mmg bagus klu buat tiap2 tahun kan fieza.. rezeki2..

syariza09 said...

tercapai jug ahasrat makyong...bagus la kalo jenis makan, mmg x rugi pong. tambah2 pula tu free lg la best

ieda said...

aloor janji jadi dan lepas ngidam nak berbuka kat otel tuu .. sedap tuu dik sure banyak pilihan ..

MrS. F!zA said...

kena makan puas2 nti pantang tk dpt nk nikmatai sedap2 mcm ni kan..hihi raya di kedah dlu thn ni kak..jemputlah dtg rumah kami pulak..hihi

Ya ALya said...

syukur tercapai hajat kan........

~izan~ said...

cantiknya akak! mkn kak sementara tak dipantangkan lagi hehehe

sha a.s said...

hi wak..lama x singgah sini....selamat hr raya, maaf zahir batin ya!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy