Monday, December 5, 2011

Blogger Siti Hajar datang melawat firas...






Salam...





Asyik tenggelam timbul je tuan blog...huhuu...sebok maklum jela..haini dah 49 hari...dah lepas pantang 5 hari sudah...ermm kejap je..

Hari ahad lepas cik puan blogger Siti Hajar ada datang melawat firas...sangat la berbesar hati sebab sudi datang jugak nengok2 kan orang berpantang ni...baru haini dapat buat entry pasal ni sedang kan Hajar awal2 lagi dah publish kat blog die...boleh lawat entry dah dpt cium bb firas





1 fmly turun melawat...masa tgh syok melayan tenet selepas menyusu firas tetiba dapat mesej dari Hajar..kata nak datang umah...tak lama lepas terima mesej tu tengok2 dah pun sampai depan umah...


besa la pic wajib setiap kali bersua muka...hehee rasa segan pulak sebab aku selebeh je haitu...huhuu..



pic firas sedang nyenyak tido sebelum terima kunjungan dari Hajar..


aduhai...Hajar datang bawa kan baby hamper buat firas...tq Hajar..!


ahahaa...penuh mulut firas dengan susu...mengiringi untie Hajar bergerak pulang...hehe!


hahaa...acara separa bogel lepas tetamu dah balik...nak mandi kan firas sebenanya tapi cuaca kat luar baru lepas hujan...so lap2 je la...



Pantang dah pun tamat...lepas ni kena masuk keja la pulak...huhuu ni la yang paling tak best..

 

19 comments:

cheqna said...

macam sekejap je masa berlalu kan kak =)

@e_da said...

seronok bila ada yg dtg melawat kan kak... sonok firas ada org tgk dia.. heheh

hyazz said...

dah besar dah...pejam celik pejam celik dah nak abis pantang..kan...kan..

ajumohit said...

49 hari dah kak, kejap je ye? firas jeluak susu ye, bagusnya dpt minum susu ibu dia...

Pen Biru said...

laa..dah abis pantang ye..cepatnya rasa..

LYAfrina said...

akhirnya blh tgk muka fieza.. maintain cun lagi..bby firas pon mkin besar dh...

Imah Dinor said...

cepatnya dah abis pantang...bagus la pantang time anak2 cuti sek...tggu time ina pulak...

Dilla Ady said...

lum sempat nk wish tahniah tuk fieza sekuarga....chumellllllll firas!

ohhh..rindunye nk cium baby!

Myra Jay said...

Bila la myra nak p melawat Firas ni..
Amik berkat orang cakap :)

etiey.com said...

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyyalh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

dah besar dah firas kak.. akak of course lah maintaian berat badan! jeles betul...

|| NaFiRaa || said...

bestnye dapat melawat kawan2.. nak teom bb firas jugak..:)

eB ezrin said...

biler la kami leh jumper nih. jeng 3 :)

~Siti Hajar~ said...

Waaa bestnyer dah lepas pantang...

merdeka! merdeka!

Firas said mama, jom g jln2 shpg complex...hehe

Mama Aina said...

solid molid tuan uma..seri lepas pantang..

Yan said...

laaaa.. dah abis pantang dah? cepat nyaa..

ieda said...

aah akak ada baca entry hajar melawat fieza .. geram tgk firas tuu .. eii , mata bulat mcm fieza ..

fieza punn berseri2 lepas pantang :)

MrS. F!zA said...

kfieza dah kurus!!!!!! fiza ni plk nk jd gemuk..huwaaaaa

::NureeN:: said...

dah besar firas.. fieza dh nmpk slim mcm dlu ;)

~izan~ said...

ari tu tgk kt blog hajar jugak.bestnya dh dpt jumpa2..bila plak izan nk jumpa dua2..jauh sgt hukhuk...

baby comel.akak maintain cun!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy