Thursday, October 4, 2012

Dah lama tak bawa Firas kelua jalan2...







Salam...




Dah lama tau tak bawa Firas, Irfan dan kakak Anis kelua jalan2...sebab tu entry pun ciput2 je skrg...takde jalan2 takde la piccas nya kan...sejak2 akhir2  ni asyik kelua berdua je dengan en asben atas urusan kerjaan..hehee biasa la sebok dengan dunia baru ni...  :-p

Last week dapat la kembali ber window shoping semula...stop jap urusan yang tak kan penah habis punya..kesian anak2 asyik kena tinggal je pulak...

   


destinasi pertama di tuju adalah ke Maybank...nak settle kan problem m2u yang tetiba kena blocked pulak...aduss tergendala semua jadi nya di sebab kan ini...alhamdulillah semua settle dalam masa 30 minit menunggu...


biasa la Firas sementara menunggu kerja nya melasak je...tak duduk diam tu lah pasal badan pun makin susut...



selesai satu masalah...so posing2 ye...lama tak posing...hihii


ready to go...singgah butik Permatang Pauh..amik stok tudung sikit pastu jumpa customer nak COD barang yg di oder..then baru tuju ke Tesco...



Dah sampai Tesco...sempat Firas tertido dulu dalam kesesakan trafic...tu pasal kasut pun lupa nak pakai kan semula..berkaki ayam lerr Firas kat dalam Tesco haha...


banyak je kerjaan si Firas...



Port ni Irfan mmg takleh blah...ada je barang dia nak sambar...



Firas bekenan teddy bear tu agak nya...hihii



kan...??
gini la gaya dia duduk dalam stroller...sangat behave huhuu...



ekstrem budak ni...dalam walker..dalam stroller sama je gaya gitu...


harus Firas berminat dengan buai ni...tapi poket mama pulak tak berminat nak beli kakaka...




haihhh geram betoi tengok gaya mulut muncung dia tu...dari baby sampai sekarang dah jadi habit...cubit2 mulut tu kangg...gerrrr!!




21 comments:

cheqna said...

lama tak tengok pic anis...
tentu makin cantik anak dara tu =)

Izan Ishak said...

panjang dah rambut firas kak... tang muncung2 tu mmg perasan firas suka buat gitu. gerammmm!!!

:: Mrs.Eady :: said...

mcm anok dara :)

MizzTina said...

amboi kak, makin cntik skang.. apa rahsia?? hehe..

Nieyl said...

hamboi2...bkn men lagi yea..makin berseri2 skrg nie....:)

Qhaifa Nur said...

comel firas buat muncung gitu.....
budak dah lasak ni Fieza mmg susut sikit badannya.......

maszmadi said...

pic ni sume anis yang snap ker?... cantik...

Imah Dinor said...

mmg dah nampak susut ckit dh si firas...sama la..cik somi asyik sibuk urusan krj...kami dok umah je...

Nens Collection said...

ololo..muncung comel firas tu..gerammm..

comelnyer kakak anis snap..;)

|| NaFiRaa || said...

muncung yang comel~ untie pom geram tengok~

lizz said...

ololo comelnyer Firas dah besar...

eB said...

muncung tuh.. perghh :)
best la fieza dh slim balik. i lioke :)

wahida said...

hensemnya firas ni...geram aku tgk!!

ieda said...

x per dikk
sibuk demi nak cari nafkah utk keluarga kann .. business sendiri lagi senang x pening kepala ..

aah sesekali kena layan anak2 juga , insyallahhh mereka paham ;)

aloor dah lama x tgk firass , aah perasan ramut dia dah panjang ;))

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam Fieza.Acik atie geram tgk Firas gak,klu dok sebelah dah lama geget2 dia.hikhik
Comellllll sgttttt....!!

fieda said...

besor dh firas..ingat lagi mula2 dtg sini masa tu dia baru lahir..

mamalieyna said...

rmbut firas dh pnjg, ikal.. mkn encem la camni,.hehe~

sesekali keluar jln2 mmg best..anak2 pun best..^_^

NM02 said...

cantek tudung!

munna said...

alah comelnya firas... mamanya pun sama.... anak munna klu lalu bahagian toy ni mesti ada je toys yg diaorg sambar sendiri

~aSHa~ said...

seronok firas yerk..kemain abg kakak layan dia bagi mainan...


mama firas pun bg comey...cantik kaler tu..ehehee

Alin Marlini said...

Firas nmpk susutla

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy