Tuesday, October 30, 2012

Hanya ini yang sempat di frame kan di pagi Aidiladha...






Salam...



Makin jahanam sudah..
mood berblog makin lama dah mula sepoi2 bahasa...sobss!
Mahu di terus kan atau cukup sampai di sini saja...tetiba teringat 'Julia' ekekekee..


Takde lahh..walau malas2 update tapi tak lah sampai ke tahap nak stop berbloging...sudah hilang kewarasan kah apa..? hihihiii....


Entry pemanas setelah seminggu menyepi...kesah nya di Aidiladha...hanya ini saja sempat di frame kan di sini..foto raya korban asal ada jerr larr...






feeling2 pulak 2 beradik nih...



cinta hati ku...



tenggelam dalam dunia dia...sdg mikir dan explore...




anak dara rembat fareeda ku...redha..anak dah pandai demand!


susah nya Firas nak di ajak begamba pagi tu...mengeliat2 mintak di lepas kan..haihh tensen skejap...hahaa...



belasah je capture pakai tripod...senang tak gaduh kacau org tu...nak di ajak begamba pun ikut mood dah sekarang...tak suka..hihihii...


ceria je lah 2 beradik ni...
hemm irfan macam tu lah sejak2 dah besar sikit ni...perangai kadang2 tu paham2 lah...kalau tak buat hegeh2 satu hari tak sah..huhu...



hehee...kenapa la Firas boleh buat muka macam tu...muka protes je pun hahahh...kecik2 dah pandai protes!



Sekian...hanya ini yang sempat di frame kan...jangan di tanya en huby ke mana...ada di belakang tu kalau korang perasan...orang tu tgh mogok...ampun kan ku penunggu gua...hihikkk

Raya Korban yang pertama cuma pi beraya rumah mertua je...pastu singgah ambik kakak ku di stesen bas Kulim...sesudah tu terus balik ke umah mak ku semula...beraya sampai 'pengsan' kami anak beranak hingga  ke petang...haha!






20 comments:

Anje a.k.a Mummy_Balqis said...

cantik nya baju kak fiza, warna hijau gitu...wah kakak dah tecik2 dah berFNJ sib baik mama punyer koleksi banyak leh la tumpang pakai...

Nieyl said...

serba hijau...:) same la ngan nieyl kak fiza..raya aji x ke mane pun...cume wat makan2 kat umah je..:)

MrS. F!zA said...

menyerlah set gelang fareeda tu! ahaks..

*fiza tk pakai baju raya pon..baju basahan je dr pgi smpi mlm..hahaha

Qaseh Suhaida said...

wahhh..anak beranak hijau...i like

zaidah said...

comelnyer anak beranak memakai baju raya.....

AnneRaini said...

gigih pakai baju raya...sy malas nak pakai..hehe

Qhaifa Nur said...

handsome firas sekarang.....
mmg ceria dipagi raya Fieza.....

Nafira usof said...

baru nak tanya mana en suami.. hahahaha

swwetnye gambar kiss irfan ngan firan tu.. :)

syariza09 said...

kejap jer firas dh besar..kemain lagi tgk gaya dia duduk & berdiri

Aju Mohit said...

as salam kak, maaf kan aju sebab dah lama tak singgah sini, aju rindu nak lawat blog akak jugak, alahai firas dah besarrr!!! tembam betul bucuk auntie ni ye

ieda said...

alorh comelnya firas .. geram bila tgk dia sengeh macam tuu ekeke ...

aloor dik same je ngan akak kat sini , fieza ada juga pic raya , akak x der langsung dik huhuh .. pakai baju raya pun tadak ekeke ;)

mamalieyna said...

waaa sakan jugak tu beraya...comel2x je posing wlu cuma dgn bantuan tripod..hee~

*eina lgsg takde gmbr raya, malas.. =P..padahal semua berbaju raya jer..

Myra Jay said...

Dah besar dah Firas ha..
Muka sejibik muka ayahnya..
ada jugak iras2 Irfan :)

Nens Collection said...

tetap comel & cantik..hehe..hijau mata memandang..;)

::NureeN:: said...

suka la tgk aksi firas ngan abg dia.. comel sgt

Alin Marlini said...

comel firas berbaju hijau

Hanis Azla said...

wow.. hijau di pagi raya.. ada jugak gambar raya.. akak anak beranak langsung tak bergambar.. he..he..

wahida said...

comelnya firas...muka dia sebijik irfan...

geram tgk anak2 ko fiza...yg anak dara sweet sgt, yg bujang hensem2!!

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salma Fieza...sweet jer gambar raya adha ni,main sempat kat mana nk ambik ya.
Dajh tak leh nk susun elok2...pastu xcukup korum sorang lak..hihi
raya2 xbaik merajuk...ckp kat HB tu :)

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salma?????hadoiiii..k.atie ni klu taip main send jerrrr.
Jadi la salma gitu..hikhik walhal nk taip salammmmm

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy