Thursday, October 11, 2012

salam bahagia...






Salam...



Salam ceria...ceria ke...mesti lahh...bahagia lagi yu sebab terasa dah makin jauh...jauh dari tempat #@%6!!* tuuutttt....kekekeee...
berat telinga mendengar...sarat lagi hati ni  memikul bebanan perasaan selama ini..
Takpe la tutup buku!
sekadar melepas kan apa yang masih terbuku di hati ini...hanya blog dan kawan2 blogger je lah penyejuk hati ku...ewahh!





dah lama tak update pasal Firas...
ni bubur nasi Firas...campo sup sawi dan ikan bilis goreng hancur...
sedap dan terbaik dari mama untuk Firas kesayangan!



tuan punya bubur tadi ye...
makin manja sekarang...nak2 sejak2 full time bersama udak ni!
nak masak nasi pun jenuh la sambil bergantung di kaki hehee...sweet..!



sekian.....




20 comments:

♥cikmOt♥ said...

iris dah makan nasi keras...takmo dah bubur2 ni...sobs...

~aSHa~ said...

itu la...sama jerk dgn si darwisy tu..nak masak kat dapur...dipeluk nye kaki ni..ke mana2 kita kena heret la dia..susah nak buat keje....dah jadi 'pendamping' setia dah ni...ahahhaa

Nens Collection said...

hehehe..syokk la dia..mama die yg jaga full time si kakak ngn abg mesti jeles..hehe

Masya said...

kalau macam ni.. bukan firas jer makan sy pun suke hihihihi.. 2 malam sudah pun masak bubur jugak.. melayankan anak yang nak makan...

Cho Zila said...

nampak sedap buburtu... tuan punya bubur baru lepas makan buburker... nampak kenyangjer..

Nieyl said...

alalala...bam..bam nyer die....:)

mamyharraz said...

bubur firas tu menyelerakan je nampak, dah besar dia kan..cepat masa berlalu.

Imah Dinor said...

sedapnya..btuah firas ada mama leh jaga full time...wah anak2 mst suka mama ada setiap hari masak tuk depakn...

ieda said...

ye lah dikk
x mo pikir2 dahhh
tinggalkan semua tuu
fieza pun dah ada business sendiri kan .. let it be ;)

alor2 geram nak tgk firas .. memang semangat lahhh , ibu masak penuh kasih sayang kan ;))

JaSSNaNi said...

sedap tu bubur firas.. nak rasa leh.. tapi bekas tak moh kecik cam firas nye.. nak mangkok XXL punya.. ado? heheheheh..

Qhaifa Nur said...

maknanya firas dh makin besar...
sedapnya nasi bubur firas lepas ni mama kena rajin buat selalu......

geram tgk firas sekarang....

Nafira usof said...

alahaiii.. cam copy paste jer ngan muka abang irfan dia..

selalunye kalo wat bubur gittu mesti mamanye tumpang sekaki.. keh keh keh..

best lah dapat jaga anak full time.. jeles.. tapi sebelom nih pon firas duk ngan nenek dia kan~ hehehehe

Alin Marlini said...

nmpk menyelerakan bubur tu

maszmadi said...

bestnyer kak fieza dah dok umah, boleh layan anak2 kan.....

makin muntel la dak firas tu nanti asik berkepit ngan kak fize yerk.. hehe bahagia sebahagia nama blog ni.....

lieyalatif said...

eh fieza dah resign la ni yeak....takpe fieza rezeki ade di mane2....syok nye lahai dpt berkepit ngan si manje sempanjang hari...jelus nieh!

lizz said...

errm sedap bubur nasik tu...cam ni auntie pun terliur samer....waa duk umah bestnyer boleh layan ank2 sepanjang maser...

eB said...

bestnyer dpt dok umah... eB suker :)
mkn bambam tau firaz... geram.... bubur laks nmpk sedap... eB laks yg tringin boley? hik3

Izan Ishak said...

syukurlah kak fieza dah dpt jaga firas sendiri. lupakan yg dah lepas, nmpknya bisnes pun makin kencang tuh. izan doakn yg terbaik buat akak n famili..

alolo... firas dah makin bam2. cam biasa...rasa nak cubit2 pipi dia. bubur tu kalau bagi kat auntie pun kompem licin punya~

mamalieyna said...

bestnye firas... boleh 24hours dgn mama dia... jeles Hakeem nih..hehe~

ooh masih berbubur eh.. hakeem nasi lembek je, kalau berair sgt dia takmo dah..huu~

munna said...

patutlah firas makin bam bam... mama masak sedap2 rupanya

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy