Monday, October 8, 2012

review pasal natural99 + naturactor






Salam Isnin....


Wuhuuu...bersemangat je orang ni up entry harini..mesti la kan sebab mood sudah kembali...lalalaa..!


Review sikit pasal produk yang menjadi sebutan...biasa la daku ni pantang nampak dan dengar produk bagus sikit pastu kena pulak dengan rega yang berbaloi, ok lah nak jugak lah mencuba keberkesanan nya...sambil2 pakai sambil2 berniaga lah ye dak..?? 





Natural99...penah dengar tak...bagus ni satu nya sebab murah tapi berkesan dan selamat di pakai (penting!)


Produk Kecantikan Natural 99 berasaskan bahan dari alam semulajadi yang terbukti memberi banyak kebaikan untuk kulit wajah dan diperkaya dengan Vitamin E yang sememangnya terkenal untuk kecantikan kulit wajah. 

Krim Putih - Krim Putih menggunakan Temu Lawak sebagai bahan asas untuk menghasilkannya Kebaikan TEMULAWAK Dalam Kecantikan “Temulawak adalah tanaman asli Indonesia yang mengandungi kurkuminoid dan minyak atsiri yang berkhasiat untuk menjaga kesihatan dari berbagai penyakit

Krim Kuning - Krim Kuning menggunakan Kunyit sebagai bahan asas untuk menghasilkannya Kebaikan Kunyit Dalam Kecantikan “Kunyit mencegah kulit daripada cepat berkedut, mencantikkan kulit,menghaluskan kulit, melembapkan kulit dan banyak lagi kelebihan kunyit dalam menjaga kulit wajah.

Harga 1 set : RM 55.00 free pos 



orait..ni kira nya testimonial sendiri pakai ni...sebelah kiri tu 'sebelum' la ye..kan byk sekali jerawat di dagu dahi pipi hidung...uwaa! yang kanan yang jangok tu mesti lerr selepas mengguna kan natural99 hahaa... dulu pakai produk mahal pun sama jugak..jerawat tetap berketul2 naik...wahh sekarang dah tak stres lagi sebab jerawat sebutir2 mengecut dan parut2 bekas jerawat pun makin pudar...senang hati mak gituu!



kemudian apply pulak foundation Naturactor yang sememang nya sangat2 best di pakai...bekas2 parut yang masih berbekas tu lenyap bila sekali je apply foundation ni tak payah la beria pakai tebal2 untuk tutup kan cela kat muka...sapu nipis2 je dah cun!...hohoo sila percaya...cuba jangan tak cuba..! 

Harga 1 pcs : RM35.00 free pos

tuan tanah yang suda ready untuk berpoya poya...
kekekee...



Segala pertanyaan dan oder pm2 lah daku di facebook atau 
blh je sms ke 019 5021698






19 comments:

Nieyl said...

wah!bisness...bisness..bgs la kak fieza nie...akak pakai dlu..pastu niaga...mmg bgs!:)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

chaiyok kak fieza..
nk tunggu prelove fareeda kak fieza plak ni.. hehhehe

Nens Collection said...

comel2!..mmg fokus berbisnens kak fiza ni..cayok2!

MrS. F!zA said...

kdg produk mahal blm tntu bagus kan..moga bisnes maju kfieza!

Qhaifa Nur said...

macam berminat pulak he..he..
x salah kita mencuba........

syariza09 said...

hohoho....mmg berbeza

Imah Dinor said...

makin bekembang bisnes nampak ,succes ya....mmg cerah ....

|| NaFiRaa || said...

wahhh.. semakin berkembang biz.. moga terus maju jaya k~

-Sara- said...

ni bisnes ekk..hehe

~Siti Hajar~ said...

Nmpk bseri2 la fieza pakai, muka hjr ni sensitif sikit + pori2 besar, klu pakai rasanya mnutup x pori2 tu..

Alin Marlini said...

bisnes baik punyer

LYAfrina said...

wah..murahe je produk natural 99 tu.. hakis kulit x???

naturactor mmg terbaek.. tp lya xsesuai pakai.

gud luck utk bisnes ye kak.. mcm tertatrik dgn produk natural99

lieyalatif said...

Makin cantik fieza skrang.... Fareeda gojes2 hah!!!!!
Mmg nampak berkesan produk tu yek.... Kalo naruractor lieya mmg pakai dari dulu..... Mmg x dinafikan kulit gebus ajekkkk

ieda said...

baguslah dikk kalau produk tuu banyak memberikan perubahan .. bukan senang kan ..
sambil2 tuu leh share dan berniaga ;) cari rejeki nie x kira bentuk apa janji kepuasan dan halal ;))

mamalieyna said...

waah makin giat kembangkan bisnes ni..chaiyok2x.. semoga mkn success...amin.. ketara perubahan tu.. ^_^

MrS. F!zA said...

nak paddlepop kak! sobs..sobs..

munna said...

wah!.... nampak perubahannya.....bertambah berser i muka

Ena said...

aa'a la kak..
memg nampak perubahannya..
bagus gak ek..

Izan Ishak said...

ketara perubahannya kak... moga terus sukses dlm bisnes ye kak.

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy