Tuesday, April 26, 2011

kembali berphotoshooting dlm mood yg tenggelam timbul...@ weeks 12





Salam kawan2 yang di sgt dirindui...emuahh..muahhh..!

Apa kabar suma...sihat ye...ada yg windu kan ku tak...hahaa baek mengaku je ok...ekekekk...ala u olz mesti rindu..kan kann...kata nya rindu nk tgk gambar2 terbaru aku kat sini...iya2 je kan...

Sebagai pembuka tirai mood berblogging sekaligus berphotshooting lagi dan lagi lepas ni...harap2 la kan...tak berani janji jgk dgn mood yg tenggelam timbul ni...dtg time penat tak larat nanti...tgk kamera pun tanak ok...tersepit je celah lemari tu...

Tapi petang Sabtu lepas datang semangat nak mengusung kembali kamera...gian pulak nak begambar bagai...walau mood masih suam2 dan badan masih tak larat mana pun tapi di gagah kan jgk...huhuu...sebab beriya sguh  huby ku mengajak ke TESCO Kulim yg baru bukak 2-3 hari lepas...dah alang2 nak keluar tu sempat la request nak singgah kejap buat melepas keinginan...

Layan foto fresh dari oven...hahaa






time ni...ramai jgk yg sedang berphotoshoot nun di kejauhan sana...penambah semangat tuu...


daku dlm weeks-12...perasan tak perut tu...hehee...perasan sekarang pinggang ku dah kian melebar huhuu...


lama jgk tak tempek gamba meka berdua...



abai kan gaya ku yg begitu2...masih dlm mood nak baring kan kepala ni kuikuii...sekarang ni asal letak je kepala atas bantal sure terlelap...



dah lama jgk kami tak keluar jenjalan...kesian anak2...naseb la dorang tak merungut langsung...dorang tak kesah sgt sebenar nya...asal dpt bermain bergedik melompat tanpa larangan dah kira ok...



last posing...huby dah tak sabar2 nak gi Tesco..takut lambat sampai...sebab dah petang sgt kan...takda beli apa pun kat sana...just meronda cuci mata aje...syok2 nak menambah kan sesak...hehe




entry pelepas rindu kawan2...hahaa ye la tuu...nanti la update lagi k...sekarang nak gi blogwalking



38 comments:

NM02 said...

mood ke laut pun posing tetap menten.. ahaksss

nursalwa said...

ibu hamil anggun 2011 nie.. hehehe mood hilang tp ttp cantik berposing..

@e_da said...

alahai comel jek perut kecik lg.. maintain posing.. heheh

MrS. F!zA said...

walah prenant pon msih anggun tau! kita pregnant dlu mmg giler slekeh..ekekeke

LYAfrina said...

comelnyer pic fieza..suka sgt2 tgk:-)
harap mood terus timbul & x tengelam lagi...

**ni guna kit lens bape??

Ena said...

heheh..

tu la.. dok tertunggu2 mana pic2 akak ni.. akhirnya muncul jua.. bagus lah akak ni..i dalam tak larat tu leh gak snap snap.. hihi.. terapi juga namanya tu kan akk.. :D

♥Azie♥ said...

berseri lagi akak...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alahai..
makin berseri2 mommie ni..
pegnen anak pompuan ke ni.. heheheh.. =)

~izan~ said...

bley masuk contest ibu hamil menawan ni nanti hehe..sweet... =D

cikmOt said...

hehehe....jaga diri kak...

Fieza79 said...

@LYAfrina

tq Lya...

ni pakai lens 70-300mm yg beli aritu...mula dl susah sguh nk guna..alhamdulillah huby dh pndai control berat lens tu tk shake byk sgt..hehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

wah..welkam back..cepat2 update ya..:-)

Nurr Kasih said...

jaga diri kak. seronok tgk akak phootshoot semula :)

AnneRaini said...

memang rindupun dgn kak fieza

wahida said...

muncul jugak ko akhirnya...posing tetap mantap okeh... i likeee!!

ko ok ke sekarang? mudah2an sepanjang kehamilan ko sentiasa dipermudahkan...

rATu kEBaYA said...

fuh.. akhirnya update jugak... teruk ke alahan... herm.. harap sebulan dua lagi hilanglah

mamalieyna said...

haiiiiiiiii rindu la sama kamo fieza..hehe..eina pun dh krg BW tp blog sndiri berupdate jer..hehe..

hope mood tak ke laut lg yee..

ooooh phtoshoot mmg best kalau reti posing, cam fieza n anak2 ni..semua sporting~

etiey.com© said...

alahai cantiknya! tak ecare yer kak...

Mama Gee said...

terubat gak rindu nk tgk gambar fieza :)

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

rindu nak tengok PS akak tau, shantek gambo, dah nampak perut tu, nanti leh la join contest banyak2...take care ye kak

~Siti Hajar~ said...

Rindunyer kat Fieza...nape lama benor myepi...huhu

xde mood pun maintain je comey..

[-suziey-] said...

semapt lagi berphotoshoot dlm modd xkeruan tu yek..hikssss

Pepel BoNda AmaNi said...

suka cute ngan cantik sangat....

zaidah said...

comel betul gambar ibu mengandung nie.....memang betullah orang kata orang mengandung nie ade serinyer...

♥MiZz-siHa♥ said...

xnmpk lg perut tu..comel lg..still maintain posing..

Izan Ishak said...

rindu kat kak fieza!!!

takpe2...y penting bila berposing cun dan makin naik seri ibu mengandung~ i like!!!

chugie said...

dalam x sihat, sempat lagi berphotogenik ye..

nampak cantik dan berseri muka mak yong ni tau!

Hanis Azla said...

makin berseri akak tgk fieza.. cantik.. suka tgk gambar2 fieza & anak2..

ratusiput said...

fieza nampak sangat fresh n cantik dengan warna firus itu.. :)

eB ezrin said...

makin cantek la gambor2 sini fieza... camner nk wat blkur blkakang g2 skali yer... leh ajor?

nureen said...

bdn nmpk mantain lg.. 12 minggu kacik lg kan.. take care k..

r|nA @ ja|j|na said...

badan still menten lagi eh..rina since 5 bulan dah pakai unform dah, hehehe..

ann @ hatiberbunga said...

sian fieza..
nampak sgt muka tgh kontrol.. ada gelora dlm hati.
pls do take care, k..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

wah...berseri2 tgk muke ibu mengandung ni.. :)

Suke tgk gmbr2 ni..cantik sgt2..

syariza09 said...

melepas rindu..hehe
dah ceria fieza, ok la tu semangat sudaa mariii

Myra Jay said...

WAAHHH berseri2 muka ibu mengandung nie.. suka nengok ha... :)

**Mmg rindu pun ngan akak** :)

dinor's family said...

mmg rindu pun...suka tgk gambar2 fiza cm artis....

Mummy Irish@honey said...

cun r ibu hamil ni! ^_^

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy