Thursday, April 21, 2011

mcm ni gaya agaknya dia dulu dlm perut ku...




Salam...

Sesaja godeh2 dan belek2 kamera kompak yg dh lama tak diguna kan semenjak ada dslr ni...huhuu dslr pun dh lama tak pakai...dah tak bershooting2 pun...so terjumpa gambar yg belum pernah publish...tercuit hati bila tgk gambar ni dan terasa nak publish sini sebab dah lama tak update entry dah bersawang blog aku ni tak mcm dulu lg dah....huhuu

Agak nya mcm ni kot gaya dia duduk diam dalam perut ku dulu nya...agagaa...

Tgk ni...


 

Irfan tidur dlm keadaan kaki tergantung  gitu...hahaa kelakar pulak..mcm baby dlm perut...tunjuk gambar ni kat dia...dia ngaku mcm tu la dia tidoq dlm perut aku ni..tu kata dia la...pandai2 buat statement mcm tuu kat aku....hahaaa


cuba ambik mood berblogging semula...harap2 lps ni mood berblogging slow2 dtg...


 

27 comments:

Yan said...

so cute.

NM02 said...

la... bleh plak dia tido kaki silang mcm tu.. irfan irfan...

MrS. F!zA said...

ha?tido cm bby lam perut la..ekekeke lawak lah kak fieza

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

akakak... perghh, cara tido tu,, haish,, tak lenguh ke Irfan.. ?

maszmadi said...

ha, tidur gaya orang kaya tu..

etiey.com© said...

heheh comel! ala kak nanti dah habis morning sicknees tu insyallah semau mood ok. take care

Ena said...

heheh..

badan masih lembut .. tu yg bleh jer terlena mcm tu.. hihi.. kelakor plak..

Normaliza said...

teringat kenangan dalam perut la kot..hehe

syariza09 said...

sama jer kann..pandai pula dia mengiyakan :)

zaidah said...

nyenyak plak irfan tidur macam tu....mungkin baby dalam peyut mcm tu...selesa..

Aida said...

mcm perangai kan .. selesa pada dia yg tengah tdo, tp tak selesa pada ibu yg tengok .. hehehe

r|nA @ ja|j|na said...

ya ampun, rina dekat sebulan tak update blog..baru arini nak updatenye, hukhuk..

iyelah, macam baby dalam parot aje kekdahnye, hahaha..

Hanis Azla said...

comelnya irfan tidur style mcm tu.. harap2 mood berblogging fieza terus datang..

hyazz said...

alahai... same la dalam perut..hehehe

MamaYatie said...

kekee..comey jer..dah besor pun tido gitu lagi?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

hehe..comei jer irfan tido cam tu..tau2 plak dia dia tido cam tu erk dlm perut mama.. :D

ratusiput said...

bila tgk anak dh besar panjang camni...mcm cpt je masa berlalu kan...

dinor's family said...

ye la mcm baby dlm perut la...rindu nak tgk gambar2 tbaru fieza...imah suka tgk gambar...mmbaca malaz ckik...hu..hu..

munna said...

amboi...tak letih ke kaki dia tido macam tu... anak buah munna klu tidur mesit bersilang kaki.. kakak munna kata masa dia lahirkan pun kaki dia keluar bersilang juga...

~izan~ said...

baru smpai rumah akak,terkedek2 izan bw huhu..

mesti baby dlm perot akak pun gitu agaknya skrg ni hehe...comel je.irfan dah selesa tdo mcm tu agaknya :D

Myra Jay said...

Hehee.. Mmg comel.. Pndai posing masa tdoq :)

~Siti Hajar~ said...

btl la Irfan tido cam bb dlm perut...ekekekek

Tp cam sian plk tgk gayanyer tu, cam tkepit pn ado...haha

-Nureen- said...

td nureen call fieza tp x berangkat
bz kot
juz nk bg tau
nureen dah bleh kuarkan view profile tue..
semlm bila fieza kata remove jek n3 x kan ilangkan, so terpikiq tau klau cam tue remove jek akaun yg dh overlimit tue juz tinggai 1 je.. so skrg dh ada la view profile tue.. fieza try buat k.. nureen dh berjayeeee... ;)

AnneRaini said...

kak..sy rindu kat akak...hehe take care ye..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

so sweettttt ehehehe

-Nureen- said...

mood belum dtg lg ke fieza..
hehehhe
anda kena tag oleh saya!!!
http://nureenasirellesya.blogspot.com/2011/04/1st-giveaway-by-wan-myzura-collections.html

Mama Gee said...

alahaii........ :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy