Monday, April 11, 2011

muncul lg, mcm biskut...



Salam...

Apa kabar kawan suma...moga sihat2 suma nya...tgk entry korang2 bagai nak rak...sempat tgk tajuk je tak sempat nak klik pun...pale pusing daa...sori ehh...muncul pulak ari ni...mcm biskut je..kejap ada kejap takda...hehe

Lama sungguh tak berblogging ni...bukan tak teringin nak gila berblogging mcm dulu...tingin sgt..rindu sgt...memandangkan keadaan tak mengizin kan dgn keje kat opis ni mcm tak ada sudah nya...seb baek mood nak buat keje tu maseh ada...tapi nk dtg keje tu satu hal jgk kena paksa kan diri bangun pagi kalau tak mmg mc...mc jela jawab nya...huhuu

Tapi disebab kan hari ni cergas lain mcm je...so time baik gini nak gak gi jalan2 jenguk umah kawan2...dah lama nau tak komen2...wuwuu...tgu yehh aku datang jengah satu persatu...hahaa...


sebenar nya langsung takde gamba atau citer jenjalan...sebab nya time weekend mmg langsung tak keluar umah...tido dan baring menjadi tabiat dan kesukaan baru ku...hehe


17 comments:

[-suziey-] said...

tabiat baru tu bermusim...sabar yek..hehe..nnti dh ok bole la mulakan hobi lama tu..hehe

NM02 said...

welcome back fieza!!! aku tunggul kemunculanmu bebeh...

wida said...

salam perkenalan..tq singgah blog sy:)
suka lah blog ni, kaler pink..semuanya cantik...
suka suka:)

etiey.com© said...

alalhai kak... tak pernah yang penting muncul dan blog ada juga terhapdate.. apa nak buat kan

mamashikin said...

alahai sian kak fieza...skrg dh brapa weeks?

LiLy @ MumMyQiStInA said...

time2 mcm ni..mmg klu blh nk baring jerkan..buat apa pon x blh..apapon Take Care yer..

♥Azie♥ said...

xper akak pelan2...take care yer

Ena said...

tenggelam timbul tak pe kak.. ada gak n3 leh baca.. heheh..

syariza09 said...

x per la fieza, dsebabkn x gi jln mana2, tepek jer pic tido baring...hehe

gurau2 jer ok, sajer nk bg fieza ceria2 cikit

Dilla Ady said...

takpe la fieza..faham sgt...preggy kan..mood mmg ikut angin..time dtg, ade la..time takde, mmg takde la..

PutRee SeJiNjaNg said...

sama lah kita sis...tila pun baru aktif balik berblogging setelah balik berkursus..

nway welcome back sis...

~Siti Hajar~ said...

biskut pun biskut la Fieza, jgn tengelam xtimbul2 suda, nti km rindu tau!

time ni rehat btl2 tau, klu xblh jgn gagahkan diri, rileks dulu..

Huda said...

hehe..biskut pun sedap kak :) take care tau! :)

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

baru balik dari kedah semalam.....

-Nureen- said...

take ur time k.. cukup rest sure hobby lama berblog akan datang jua.. ehehe

dinor's family said...

jaga diri,pelan2 kayuh....

Aida said...

lama tak komen .. baca dan senyum je sbb org tu dah berisi .. cheq ni tah bila lah .. pening dah .. hehehe

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy