Monday, April 4, 2011

Terpaksa rehat sekejap buat masa ni kot...




Salam...

Apa nak buat kan kalau mood mmg down terus nak berbelog...
layan jela mood ni buat masa nie...tak larat jgk nak mengejar entry dah sekarang ni...
mana yg sempat dan bila terasa nak buat je...apalagi la nak ber blogwalking...haishh...

Rehat sekejap la buat masa ni...tunggu sampai mood ghairah nak berbloging tu datang...huhuu
kawan2 doa kan kesihatan dan kesejahteraan ku yehh...rindu kat korang2...tapi apakan daya...





27 comments:

etiey.com© said...

tak pe kak.. awal-awal preggy perasaan gitu mesti ahdir kan... insyallah lepas ni ok la tue... jaga kesihatan baik2

Ena said...

huhu..

itu bg yg sedang dilanda sickness preggy.. ena ni?? tak peggy lagi tp mood kelaut sokmo.. hoho..

MamaYatie said...

tengah sickness nak bt cane..saborlah...yg penting rehat ckp2..

MrS. F!zA said...

alahai sedihnya kak..jgnla diam trus ye! bila mood dtg update la ok..get well soon!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Mmg cam tulahkan awal2 preggy nih..apapon..Take yer..Bykkan rehat..

|| NaFiRaa || said...

saya dulu pon cam tuh.. x de mud langsung nak blogging~ ape2 pon.. get well soon n take care~

LYAfrina said...

mcm tu la..lya kalo mmg xde mood.. mmg xlyn...

take rest

NM02 said...

buat masa skang, tumpukan sepenuhnya kepada kandungan awal kamu tu. rehatlah sepuasnya. nnt2 lah update citer ok.

~Siti Hajar~ said...

xpe Fieza, jaga diri tu baik2, utk smtara je tu pasni ok la, byk2 rehat yer..

Klu xleh update byk2 pun sehari 1 n3 pn dh cukup, buat pngubat rindu kami kat fieza nti..hehe

[-suziey-] said...

ala kesian fieza..take ur time..layan mood dulu..besela mood org mengandung :)

Nurr Kasih said...

ok take care kak n get well soon :D

Nurr Kasih said...

ok take care kak n get well soon :D

Marsha~ said...

pregnant ke??? congratSsssssssssssssssss.. bestnyeeeeeee......

MummyEcha said...

take care akak....saya pun skrg nie mood semua dah ke laut...huhuuhu

fiza said...

Congrats on your pregnancy. Biasalah tu, awal² pegnant memang tak der mood. Take care ^_^

Dilla Ady said...

takpe fieza, faham sgt...nnti mood da dtng jgn lupe jenguk dilla ye..

Myra Jay said...

Takpe kak, berehat la ye.. Jaga kesihatan tu :)

dinor's family said...

semoga cepat sihat n cepat2 ada mood tuk bblog....

mamyharraz said...

lama mamy tak blogwalking..buka2 blog fieza dpt tau awk peknan ;)
tahniah ya moga cepat2 berlalu alahan ni patutlah sebelum2 ni berseri2 je muka :)

Mama Gee said...

takpe..ai paham...
hehe selamat beristirehat yaaa

sha a.s said...

pregnant ye? congrats ye sis!

mek da ©™ said...

peknen ke fieza??? tahniahhhhh...!!!

hyazz said...

cian nyer dia... rehat jer la yer...

Nureen said...

biasa la fieza... mood mmg kaco sikit kan.. ;)
take ur time & rest k

mamalieyna said...

huu~ hrp tak lama sgt ye..pasti rindu nnti nk tgk gambar n layan n3 fieza..pepun take care!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

take a rest akak.. tp jgn stop trus yer..
ptt r lately sy pasan akak jrg apdet.. ala kak, pelan2 kayuh ok..
take care!!

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

oo patut lama taknamapk..ehehe

mmgla camtu kakk..awal2 preggy. mabuk ting tong mood kelautttt

take care!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy