Friday, April 8, 2011

time mabuk2 mcm ni durian tetap menjadi pujaan...



Salam...

Haishh tetiba hari ni muncul pulak ye org ni..hehee...nak menyelit jgk la sekejap...ekekekk..tapi kepala ni masih pusing2...mcm mana ehh nak atasi ni...? kot2 ada idea mcm mana nak atasi rasa pening2 dan mual2...siyes...nak tgk blog seniri pun tak lalu dh sekarang ni...haishh....org dlm ni betul2 tak bagi 'can' si ibu ni nak berblogging dahh...huhuu harap2 sementara je kan...

Sekarang ni asal tingin nak makan sesuatu...dgn dan2 tu jgk nak makan...kena gi cari jgk arr si huby ku itu walau time mana pun...haruss...mmg ngengada jgk la sekarang ni...ngeeee

Jangan tak percaya sekarang ni aku tgh terasa nk makan duyan pulak ni...mana nak cari time2 ni agak nya...tkpe la sabar jap petang kangg...kat tepi jalan on the way nak balik umah nanti berlonggok ada jual...hahaa



 

pinjam pic en google...mcm ni punya isi duyan...makan dgn pulut sedap wehh...hadoi tingin...


terkejut sebab first time tgk dan baru tau kewujudan durian isi merah mcm ni...durian sabah kalau tak silap...hishh korang lalu ke makan ni...rasa nya aku tak lepas nak telan sebab isi nya merah benorr...eeee...


lps makan seulas dua haritu rasa nya lagi tambah pening...tp nak buat mcm mana kan...teringin punya psl nak gak jamah walau tau akibat nya lps tu...huhuu...



18 comments:

maszmadi said...

hmmm sedapnye durian..
seb baik kak fieza ngidam durian, leh jumpa balik keje karang kan.. moga sihat lepas dapat makan durian.. hehe

Ena said...

syoknyerrrrrrrr....
'nak jugak nak jugakkkkk...


jgn makan bebanyak tau kak.. durian tu panas.. ^_^

Izan Ishak said...

mengidam doyan ye kak, makan sikit je takpe buat lepaskan rasa ngidam tu ye~

Zue AnnaLeeya said...

duyan tetap pujan hati... hehehe... haishhh... kene carik gak pasnih... ngidam sudahhh....

~izan~ said...

mengidam punya psl,mkn jugak la ye kak sbb nak lepaskan rasa tu.mkn sikit2 takpe kak,takot panas..

semoga akak cepat sihat dan baby pun sihat sama dlm pewot tu =D

Huda said...

akak, huda puas makan doyan time preggy adik husna ni :) kt bota, perak bnyk :)

ainnoraini said...

kak ain baru jer 2 hari lepas makan durian...rase2nye nak beli lg ni...

sebab kat rumah tu semuanye suke buah ni...

jgn makan byk2 tau..makan buat rase jer...kecian kt org dlm tu...panas nnt...

[-suziey-] said...

erk 1st time tgk duyan merah..merah btl..mcm red velvet dh ni..hehehee..sian fieza mabuk lagi ek..

Mama Gee said...

merahnyaaaa....takot nk makan,,err tp mmg ai tak makan durian pon..hee

dinor's family said...

suke fiza dah muncul lek..kita pun suka duyan....

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

awal2 dulu sy tak berani sgt nak mkn
skang dah masuk 4 bulan lebey baru berani makan durian ehehe

Myra Jay said...

Sedapnyer durian.. kena plak isi kuning cam gmbaq dalam google tu, mmg makan puas setahun..hehee

~Siti Hajar~ said...

lamanyer mu meyepi, 'org dlm' xnk mummynyer hadap tenet je kot...hehe

Km smgu ni asyik hadap duyan je, badan pn dah lemau nk demam..huhu

Duyan merah!!! seriau je nk ngapp..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

kak fieza...
ehem², mengidam ke.. ekekekek
anyway, tahniah sis!!!!
ye, jgn mkn byk sgt.. panas nnti..
ai br aje bli ptg td, asben yg mengidam!!

mamalieyna said...

haaa merah?..tak snggup nk mkn..hu~

eina baru ni beli gk 2 bijik, sekali makan..pening2 pala + lain mcm rasa, berangin jer..huu~ kalau peknen lgla pening kan..hu~

ratusiput said...

uisk doyan apa yg kale merah tu???tak tergamak nk mkn sbb merah.ehehe...em take ye fieza...

~~*Lady Salwa*~~ said...

As-salam akak... congrats ya... baru baca pasal berita gumbira nih... lama tak bukak blog, tu yg ketinggalan nih...

semoga sihat sentiasa ye....

NM02 said...

takut nak makan, mcm ada racun. hahaha

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy