Thursday, July 28, 2011

kedai online...






Salam....


Since preggy ni boleh kata tiap2 hari harus berkunjung ke kedai online...belek2..bila dah terbekenan just klik2 terus boleh dapat barang yang di ingini...memang sangat mudah kan...semudah ABC..!

Bukan nya apa...kalo nak di ajak my huby bersoping baju maternity atau barang baby harus la time weekend je...tu pun tak boleh melebihi had nya...die tak marah tapi cuma tak sanggup nak dengar leteran dan ceramah dari die je...hahaa..!

Sekarang ni pun oder online sembunyi2...bank in duit pun sembunyi2...dapat barang pun lagi la sembunyi2 hakhakk...mana la die perasan sangat baju baru ke lama yang ku pakai...(nampak sangat baju penuh lemari sampai asben seniri pun tak boleh perasan baju baru ke lama...ekekekk..)

Antara kedai online faberet aku setakat ni...lebih suka berurusan dengan kedai online melalui laman sosial FB...sebab nya feedback dari oder yang kita buat memudah kan dan yang penting barang cepat sampai...!

Okeh...promo...promo!




ni salah sorang dari kawan blogger kita jugak ni!...kenal tak Chugie ....die punya kedai online ~ Eizmierah Mumnbabyshop...ada beli pakej cooler beg, sleep bra & nursing bra dari die...dah sampai pun..giler awai kan aku punya preparation untuk menyusukan si bongsu dalam pewot ni...ngeee!




Yang ni pulak ~ &ita Online Maternity Store...aku ada beli tungku baby dengan maternity blouse..!



kedai online Azwana Mohd Hassan ni aku beli maternity pants & jeans...




 Mira Butik ni baru je aku jengah2 haritu terus terbekenan pada maternity blouse die...!



So pada yang bekenaan tu boleh la jengah2 kedai online dorang ni!




31 comments:

MrS. F!zA said...

wah..sana sni dgr org soping barang baby online je..kalo dlu2 semua nk beli kna gikedai..skrg klik di hjg jari kan.

ajumohit said...

semuanya dihujung jari kan kak, mmg suke tgk brg2 baby ni, nak plak klu susukan baby kene beli persiapan dari botol, pump ke cooler beg..best2

zaidah said...

sekarang nie senangkan nak beli barang....online..order lepas tu sampai kat rumah

::NureeN:: said...

rajin fieza, nureen x brapa brani beli on9 takut bila dpt x mcm yg kita tgk hehehe... ni 1st time nk beli baju raya ellesya on9 nk tgk mcm mana hehehe

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

dah tlama tak soping barang online..sbb skang ni lebih suka pegi kedai barang bb terus senang nak pilih n berkenan di hati..:-)

LYAfrina said...

HEHEH..SAMELA LYA..SJK NK MASUK BLN POSE NI MULA RJIN NK 0N9 KAT FB SBB BYK SHOPPING DRESS UTK ASYA..ADOI POKAI..SMUANYA BKENAN KAT HATI NI..

Huda said...

huda nak soping gak tp ongkos dlm maybank2u tu ade ciput je..mmg kalau beli pun sembunyi2 jugak cam akak :) tau2 dah smpi n hubby tnye, eh baju baru ke? kantoiii..

ratusiput said...

azwana tu satu skolah dgn ratu :)

Pepel BoNda AmaNi said...

senang kan skrang...semuanya di hujung jari kita jerk...lagipun jimat masa skit kan kak..soping on9 nie...

syariza09 said...

lg senangkan, x payah tgg weekend. tahu2 jer brg dh sampai.

tp sy dulu2 beli gak ler baju online, tp disebabkan saiz badan ni mcm2 bentuk, banyak lak baju tu yg x sesuai d badan, ni pesen b4 beli kena fitting dulu la. tp kalo bli brg yg bukan baju, ok la beli on9

~Siti Hajar~ said...

Sy pun suka shpg online fieza, semudah ABC kan...hehe

Thn lps baju raya anak semua beli online tp tahun ni xbyk baju online sebaya anak2 dah, kn terjah shpg compleks gak la jwpnyer...hehe

Myra Jay said...

Memang semangat tul akak nie, siap shoping online..
Senang mudah & cepat kan ;)

Maya Mayana said...

salam kak,lama tk dtg sini..rindu tk kat kitew..ngeh..ngeh...betul ke dlm peyut tu si bongsu? kan muda lagi..hihi,yana pun suka gak shopping online sat gi yana terjah kedai akak cakap tu yerk,..terima kasih..jaga diri n babay okeh...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

mudah jer kan nk shopping online ni..tak perlu nk bersesak2 bagai..just klik jer apa yg kita nk..tp itulah ..kekdng ada gak nmpk cantik kat website tu..tp bila sampai berbeza plak..pernah terjadi kat lily..tu yg skrg jarang dh beli brng online..

AnneRaini said...

Amboi kak fieza sopping sakan nampak....

patutlah husben kak fieza tak perasan baju baru ke lama...heheh

NM02 said...

ha... nnt kalu ada rezeki boleh skodeng website tu

Aida said...

sekarang ni org kata semua di hujung jari .. hehehe ..

Alin Marlini said...

mudah + senang..tak payah nak q panjang2...

mama tims said...

fieza..skang mmg byk org beli online,jimat masa..tp hati2 yer..ade yg tertipu..

cheqna said...

cheqna tak pernah bershopping online..tak tahu kenapa...mungkin sebab cheqna jenis tak suka menunggu kot..means kalau beli barang nak barang tu terus ada / dapat..=)

ieda said...

wah dikkk banyaknya baju preggy dlm nie .. cantik2 .. banyak pilihan ..
dulu masa akak preggy x der pulakkkk mcm nie .. huuhu masa tuu x kenal FB .. :))

|| NaFiRaa || said...

masa peknen dulu pon slalu gak shopping on9 nih.. lagi senang kan.. x yah penat2 jalan.. pembayaran pon pakai transfer jek..senang~

Hanis Azla said...

lebih senang dan conveniece bila shopping online.. semuanya dihujung jari saja.. akak pernah juga beli online ni.. tp jarang2 sgt..

Dilla Ady said...

btul tu..kekadang yg online ni takde di alam nyata..maksudnye kalu gi cari kt kedai kt luar tu takde barang yg kite nk ni..

tru online ni apa2 brg kite nak pun order jek, bank in duit nnti sampai la abg pos..huhuhu

maszmadi said...

dah ada online shopping,, senang kan.....

sorang kawan saya kat opis ni, baby baru 4 bulan dalam perut dah beli kasut baby online.. huhu, gila shopping online punya pasal

ainnoraini said...

kadang2 kak ain beli jugak secara online ni...

senangkan..cepat..semuanye dihujung jari jer...

dinor's family said...

xpenah soping on line....byr bil je online hu...cm boros lak rasanyakn....

Izan Ishak said...

mmg syok shopping on9 kan kak...tak lenguh kaki nak jalan sana sini... cuma kena cari kedai on9 yg dipercayailah kan....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah, senang kan skrg ni ye kak..
sume kak ujung jari aje, x pyh pening2 bergasak kat luo..
nk parking sekian hal..

tp kena hati2 la, heheh..
takut tak sedo ralit sgt soping on9,
x balance sampai akhir bln.. hihihi..

sy pn salu on9 shopping, bab order kosmetik...
senyap2 aje sampai, asben bising gak.. ;-p

wahida said...

la....si chugie ada business online ke? lama dah aku tak jenguk blog dia tu...alih2 dah ada business online dah dia skang...

MamaYatie said...

amboi sakan soping kawan kita ni..hehee..since dah masuk ke paras 'bongsu' haruslah terai mana hak menarik tur..kekee

salam ramadhan fiza!!

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy