Wednesday, December 21, 2011

sebelum majlis akad nikah...







Salam... 



Pheww...kenduri kawen dah lepas..lega rasanya...hehee Selamat Penganten Baru buat adinda ku dan pasangan nya..dah selamat dorang di ijab kabul kan..haishh teringat pulak zaman di ambang pernikahan ku dulu..best kan romantik habes hihii...tapi sekarang harus tetap dan masih romatik ok...

Macam biasa harus upload piccas..tapi yang tak best nya separuh basi jadi nya story pernikahan ni...tuan blog sebok nau...!

Layan dulu piccas sebelum majlis akad nikah berlangsung...bukan piccas si puan penganten tapi si puan blog hehee...layann habiss..




~pelamin akad nikah tema purple + white...haishh aku dulu2 takde pun pelamin akad nikah...masa nak bersanding baru la ber pelamin bagai...untung penganten zaman sekarang kan huhuu..~


~ antara gudis beg untuk para tetamu yang hadir pada hari tu nanti...~


~ ole2 untuk di bawa pulang oleh tetamu yang datang...~


~ gudis beg yang belum di isi...aku menolong sikit2 je mana yang sempat..paham2 jela orang ber anak kecik ni..~


~ dorang sebok kat dapur...kami sebok kat sini..hehee..~


~ mana tahan bila tengok pelamin indah kan..harus la abadi kan dulu..~


~ firas menguap ngantuk kebosanan hahaa..~


~ tak habis2 la mama ni kan...sporting kan firas...~





nantikan entry di hari ijab dan kabul & persandingan merpati dua sejoli  menyusul lepas ni ehh...kembali sudah semangat ni nak update blog...




16 comments:

MrS. F!zA said...

berseri2 mama anak 3!!! suka tgk wajah akk berseri..

~Siti Hajar~ said...

Btl Fieza kita dulu akad nikah xde pelamin pun...huhu

Cantik pelamin tu, mcm dok dlm taman bunga je rasanyer gitu...

mama nk lepas dendam lara nk bergambar la tu...hehe

Dilla Ady said...

bile tgk org zaman skang kawen, terasa mcm nk kawen balik...grand sungguh!

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Cantiknye pelamin tu..
Nice kaler..^^

Alin Marlini said...

wah..slim melim fieza...

LYAfrina said...

maintain lagi :-)

cun ler pelamin tu

eB ezrin said...

wahhh. pasnih musti u dpt geng posing plg best :)

syariza09 said...

cantik pelamin nikah tu..skrg ni kalo bertunang pon ada pelamin

firas dh nguap tu, mamanya x abis posing lg...hehehe

|| NaFiRaa || said...

cantek lah pelamin tuh.. kaler pon cantek..

firas makin bulat dah..geram tengok pipi dia..

maszmadi said...

cantik la pelamin... rasa teringin lak nak naik pelamin lagik.. ada sesapa nak pinjamkan?.. hehe

pena rozie said...

Cantik pelamin...

Imah Dinor said...

suka2 tgk gambar fiza....xsabar nak tunggu pic pengantin...

Myra Jay said...

Cantiknyer pelamin, kaler pepel..
Love it :)


Firas nanti besaq mesti suka posing macam mamanya jugak :)

ajumohit said...

wahh berserinya kak fiza, mcm akak lak yang nak naik pelamin hehehe

::NureeN:: said...

cantik pelamin.. nureen x dpt pegi wedding adik fieza sbb MIL mai cini ada wedding sepupu dia :)

Mama Gee said...

cantek pelamin mcm duk dlm garden :)

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy