Thursday, December 29, 2011

wedding bertema kan rose flower...sepadan dengan tema blog..ngeee!







Salam....



Kalo boleh tanak satu piccas pun di hari kenduri @ persandingan terlepas dari di tepek kan di sini...ni la kenduri last dalam family aku....semua2 dah kawen so takde sape lagi yang bakal naik pelamin selepas nie...kalo kali kedua tidak la ku tahu kan hehee...!

Kenduri dan persandingan ni lah kenangan terindah dalam famlily kami...sebab serentak menimang cucu baru dan menantu baru buat mak ayah ku...emmm nasib la timing tak lari..cukup habis berpantang...lepas tu kenduri..kalo tak melepas lah nak melaram pada hari tu ekekekk...

Jom layan piccas sebelum majlis berlangsung...




~ pelamin bertema kan merah + putih + hitam...arghh flowers yang gembur2 tu buat ku tak menahan tengok...~


~ kalo fresh flowers sure lagi best...~


~ rose flowers yang tergantung di atas sana...~


~ tau je la ...my faberet flowers...persis tema blog ni la kan..hehee ~


~ alahai...lampu dan diamond2 tu buat suasana tambah romantis..!~


~ huhuu...jeles tau.. ~


~ meja hidangan penganten..~


~ lagi bulatan flowers di sisi meja...~


~ deretan epal di situ...hurmm perasan ada sebiji dua epal yang tinggal separuh..taktau la sape punya keje..heheee ~


~ memang terbaek lah...menumpang keterujaan penganten..~


~ lagi 'dia' tergantung di situ...~


~ deretan epal2 tu memikat mata tetamu..~


~ memang takleh blah la depan mata cenggini..~


~ meja hidangan untuk rombongan sebelah penganten lelaki..~


~ tema sedondon untuk family ~




Terasa mata ni berbinau dahh....sambungan di entry lain la pulak....sikit2 lama2 habis la...fenat tunggu...loading nya lama nau...!




21 comments:

Mama Gee said...

Perghh mmg lawooo lee...byk bunga2...terbaekkk


**berangan kalo g punya pelamin mesti nk bunga pink dan putih...dgn daun2 hijo....waahhh besttnyaa....hahaaha

Aleeya (Yaya) said...

lawanye...teruja tengok..yaya dpt posing atas tew pun jadila...hehehe

anisalya said...

cantik. kalau fresh flower mahunya mkn ribu-riban kan?

AnneRaini said...

cantiklah kak fieza..sy memang suka merah hitam putih utk tema2 ni.mcm tema umah sy gak..hehe

Zue AnnaLeeya said...

mmg cantik temanya....
pelamin pon cantik...
untung penganten skang kan????
kita dulu xde pon pelamin lawo gini....

::NureeN:: said...

perghhhhhhhhhhhhhhhhh....
sure mahal ni kan fieza.. :)
cantik

Izan Ishak said...

cantiknya kak!!! bantak betul bunga2 nya... yelah kalau fresh flower lagi wangiii gitu kan... inipun dah cukup gojes dah ni...

MrS. F!zA said...

cantik gilerrrr! merah itu hot dan seksi!

|| NaFiRaa || said...

canteknye.. mesti meriah majlisnye kan~

kalo bunga ros segar mesti lagi org geram kan..

epal hijau hilang!! hihihihi

LYAfrina said...

wowwwww... mmg grandssssss habis la.. mmg cun sgt... cantik.. epal tu utk deko atau dimakan??

ieda said...

cantik x terkata dik

kombinasi warna merah putih memang naik .. ada lak sikit itam , kerusi tuu buat lagi menyerlah :)

puas hati nie !!

Imah Dinor said...

wah cantik n byknya bunga rose...em pic baby ina biar la dia sendiri yg publishkn ye..tunggu....yg pasti mmg tembam , geram tgk.....

Dilla Ady said...

CANTIKNYE!

cantik!cantik!cantik!

epal tu epal idup rupenye...

eB ezrin said...

my fav colors... so i liokeeeeeeeeeeee much2 . ekkekekekekke

Dalila Hamid said...

serius cantik!

Myra Jay said...

Cantiknyer, padanan gabungan yg mengancam..

Berapa kos untuk ni saja ye kak? :)

syariza09 said...

mmg shatek sgt2...pandai org yg buat ni, mmg kretip..kalaulah dpt ku bersanding sekali lg di pelamin iteww...huhuhu berangan jer lah

syariza09 said...

mmg shatek sgt2...pandai org yg buat ni, mmg kretip..kalaulah dpt ku bersanding sekali lg di pelamin iteww...huhuhu berangan jer lah

MamaYatie said...

tiba2 rasa bahagia jer nengok gambar tu..hahaaa...cantek lor...

Ros said...

Salam ziarah,

Amboi lawa2 sungguh....

aLyNnZ said...

catekk..cantekk gilerzz...meriahh sesgt..

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy