Saturday, September 20, 2014

holiday di HOLIDAY INN RESORT PENANG!





Assalamualaikum
Salam sejahtera




17 hari bulan tu hari kami jalan2 cari pasal.  Destinasi terakhir September kami pilih Penang omak aihh dokat sini jahh...

September bulan bermakna kami maka itu kami penuhi setiap minggu dengan aktiviti habis kan duit ehehee....

Nak surprise anak anak terus saja ku book melalui agoda...nak memilih hotel bukan main payah nau sebab saya ni cerewet bab bab ni semua kalau boleh nak sempurna hahaa...tapi bajet nak yang boleh boleh arr...

Penin jugak lah 3 4 hari servey hotel kat agoda. Dah puas hati baru berani nak debit kan kad. Setel satu bab!

Maka belayar lah kami pada hari kejadian. Penang menerima kami jiran sebelah negeri dengan hujan rahmat, pekena roti canai tersedap di Penang apa tah nama area tu dah lupa maap laa.

Dah sudah breakfast bergerak la pi cari hotel ohh lupa nak bagitau nama hotel. Check in Holiday Inn Resort. Mujur dapat check in awal. Lega boleh terus lompat lompat atas katil haha...



Harga bilik semalam rm500++ plus breakfast. Ok la time cuti sekolah kan. 
Lepas bergedik2, rest sat tengok tv pastu solat...baru lah turun bawak anak anak pi terjun pool!








Nengok je depa mandi.
Feeling jap....



Breakfast time!
Freshhh...



Lepas breakfast terjun pool lagi...




Ni time nak check out dahh...


Jomm pulang ke 'gagangg' hihii...


Ok lah tu reward anak, reward diri sendiri atas penat lelah mencari 'kekayaan' hahaa...mujur la BONUS SHAKLEE masuk awal pulak bulan ni.macam tau2 ja...


JOM JOIN SHAKLEE JADI USAHAWAN BERJAYA LIKE ME AHAKKSS...
NAK TAU LANJUT WHATSAPP JE KEH
FIZA | 0195021698



0 comments:

Related Posts with Thumbnails
 
Designed by Whitey Mommy